Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir mevkiide 3 oyuncu da yabancı olursa sıkıntı var zaten o yüzden yabancı sayısı azaltılmalı burda..
    Alan yeni sözleşme imzaladı gitmez..
    Adrian daha bu sene alındı onuda bırakacaklarını sanmıyorum..
    Sapara satılabilir ancak.
    Bu durumda forvet arkası alsan ne yazar yine şişkinlik var.Alan ve adriandan en az birini yollaman lazım onlarda zarar işte yanlış politika burda.

Yorum

• Tunay Hertha düşse bile Almanyada kalır iyi parayada yok demez gibi geliyor
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Hırvat ekôlu nedir bana birisi açabilir mi ? Hırvat ekoluyla kastedilen futbol ne tür bir futboldur ? Benim bildiğim eskilerde bir Yugoslav ekolu vardı kastettiğiniz bu mu ? Ben Hırvat ekolu diye birşey bilmiyorum. Yani bu her ülkede olan birşey değil malesef hatta Türkiye'de bile bir ekolden bahsetmek güçken 20 senelik ülkenin ekolü ne zaman oluştu ve ne kadar başarılı oldu acaba ? Ekol sahibi sayılabilecek ülkeler belli başlıdır Almanya, Brezilya, İspanya, İtalya, Hollanda gibi...
        valla ekolü varmı bilmem ama. bizi tt arenada 3-0 yendikleri maçta hangi ekol etkilim olduysa o ekolü isterim.. sırnalar modriçler v.s....

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam elimizde Adrian ve Alanzinho'da var aynı mevkiide oynayabilecek ama katkıları tartışılır tabi. Birde Sapara gelecek onunda Gaziantepspor'da neler yaptığını hepimiz gördük. Bu durumda önce bu oyunculardan elden çıkarılmalı eğer forvet arkasına oyuncu alacaksak.
          forvet arkası denilince nedense aklıma weiss geliyor ... bizim alan sapara adrianı topla o adamın yarısı etmez.....alacaksan weiss gibi al..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu oyuncular ger.ekten alınabilirmi ? alınırsa faydalı olabilimi. eğer gerçekten faydalı olacaksa keşke olsa böyle birşey....
            hepsi iyi paraya hayir demez ve hertha düstükten sonra da iyi para ya hayir demez. biz akilli olduktan sonra ücünü 10'a aliriz, ama akilli olmak lazim.
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hepsi iyi paraya hayir demez ve hertha düstükten sonra da iyi para ya hayir demez. biz akilli olduktan sonra ücünü 10'a aliriz, ama akilli olmak lazim.
              o son dediğin yok işte kulüpte....

Yorum

• Herşeyden önce Burak'ın yerine alınacak olan santrafor Gelecek Sezon ki kaderimizi belirleyecek.
                En son kürşat61 tarafından düzenlendi; 05.04.2012, 11:23.

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herşeyden önce Burak'ın yerine alınacak olan santrafor Gelecek Sezon ki kaderimizi belirleyecek.
                  aynen renktaş.. ama içimde bir korku var. elimizde henrike halil vittek sercan hatta brozek varken yönetim şimdi gadromuz yeterli dermi acaba??
                  eğer burağın yerine n doye tarzı biri alınmazsa yandı gülüm keten helva .....

Yorum

• Burak seneye takımda rahat olun..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burak seneye takımda rahat olun..
                      kaynak hislerinmi yoksa ?

Yorum

• Kaynak Sağlam.

Yorum

• Burak iyi bir teklif gelmezse gitmez sanmıyorum.

Yorum

• Avrupa'dan forvete iyi transferler yapamayacaksak Türkiye'den Webo, Visca, Muhammet, Gekas birlikte düşünülebilir
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Muhammet'i en çok isteyenlerden biriyim amaşöyle bir şey var seneye alırsak oynatamayacağız büyük ihtimalle çok az maçta görev alacak.

Ya alıp tekrar Antep ve ya o ayarda bir takıma kiralık vermeliyiz bir sezon ya da bekleyip daha yüksek bedelle alırız ki o bedele değecektir.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avrupa'dan forvete iyi transferler yapamayacaksak Türkiye'den Webo, Visca, Muhammet, Gekas birlikte düşünülebilir
                                Muhammet kesin alınmalı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X