Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa , Aykut en başta gönderilecek isimler.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yönetim 3-4 transfer ile bu dönemi kapatmak isitiyorsa durmasina gerek yok versin istifayi.Zaten Sezon bitti Kaos felan cikmaz daha.Yönetim her konda yetersiz.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ...........Zoko-Colman-emre.........

Volkan.............................Olcan

ben böyle bir ortasaha isterdim

Yorum

• Alperi almalilar.Zokora veya Colman cezali olursa Aykutu mu oynatacagiz? Rezillik gercekten cok beceriksiz bir Yönetimimiz var.
          1 tane cok kaliteli Stoperimiz bile yok.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Mustafa Yumlu son haftalardaki en formda oyuncularımızdan bir tanesi nasıl olurda ilk gönderilecek olarak yazılır anlaşılması zor
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Takimda alternatif yok.Volkan Olcan Form düsüklü sakatlik ceza vs yerlerine oyuncu yok.Aynisi Zokora Burak icin gecerli.Kadro Büyüklü 23-25 kisi ama hepsi sahaya sürdün an verim verecek kisiler.Lazim oldunda altyapidan oyuncu süre bilmelisin.Altyapidan böyle oyuncular yoksa kapatip gitsinler altyapiyi.Bana Altyapida Sampiyonluklar lazim degil.Bana lazim olan Altyapida A takim icin oyuncu yetistirmesi.
              En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 02.04.2012, 14:28.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ...........Zoko-Colman-emre.........

Volkan.............................Olcan

ben böyle bir ortasaha isterdim

emre??......
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mustafa Yumlu son haftalardaki en formda oyuncularımızdan bir tanesi nasıl olurda ilk gönderilecek olarak yazılır anlaşılması zor
                  Her Hafta Gol yiyoruz Zeki daha neyi tartisiyorsn.Mustafa Yumluyu herkes iyi biliyor.Mersin Macindaki Hatasini gören anlar zaten Mustafanin cok yetersiz oldugunu.Belki dördüncü Stoperimiz olabilir.

Yorum

• 1 tane cok iyi Stoper alsaydik devre Arasinda en az ikinci olurduk yanlismi söylüyorum?
                    Herkesin gördügünü Yönetim niye görmüyor anlamiyorum.Senol Günesin de Stoper istemedigini düsünmüyorum.

Yorum

• Emre gelince ligi, kupayı, şampiyonlar ligini alıcağımızı bilsem yinede istemem. Söyleyebileceğim en hafif şey bu.
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kontrati bitiyor haziranda ayrica 82 dogumlu
                        zokoraya yaptigimiz kontratla alabilecegimizi düsünüyorum
                        Keşke ama sanmıyorum.

Yönetimin ilk yapacağı iş Ozan ve Alper transferi...Bu ikisi alınmadıkça bir halt olmaz bizim takımdan seneye de.

Elimizde 2 yerli stoper var(glo gitti artık) Büyük ihtimal 1 yabancı stoper + bir yerli stoper(bundan şüpheliyim) alacaklar.Ben Mustafanın 4 üncü stoper olarak takımda kalmasından yanayım, Mustafa gitmesin.

Mutlaka yapılması gereken;
                        - Defansa Ömer Toprak, Serdar Taşçı, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk,Ersan Gülüm, Ali Turan...bunlardan herhangi biri+ kaliteli bir yabancı stoper.

- Ortaya Ozan, Alper

Yorum

• Ümit Korkmaz Avusturya´da reportaj vermis.Türkiyeden 2-3 kulüp var Türkiye gidebilirim diyor.Eminim O kulüplerden birisi biziz.Öbürleri Eskisehir ve Gencler olabilir.

Yorum

• bizim transfer bütçemiz ne kadarki acaba?

Yorum

• İlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim transfer bütçemiz ne kadarki acaba?
                              Ben 8-9 Mio Euro diye düsünüyorum. + Oyuncu satislardan gelecek para + yurticinde takas icin cok oyuncu var elimizde.Bir enayi bulursak onlarida kulanabiliriz.

Yorum

• Antepten Muhammet ve Orhani alirdim. Yerli alternatifimiz fazla yok. Bunu arttirmaliyiz.
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

Çalışıyor...
                                X