Mustafa , Aykut en başta gönderilecek isimler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yönetim 3-4 transfer ile bu dönemi kapatmak isitiyorsa durmasina gerek yok versin istifayi.Zaten Sezon bitti Kaos felan cikmaz daha.Yönetim her konda yetersiz.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Takimda alternatif yok.Volkan Olcan Form düsüklü sakatlik ceza vs yerlerine oyuncu yok.Aynisi Zokora Burak icin gecerli.Kadro Büyüklü 23-25 kisi ama hepsi sahaya sürdün an verim verecek kisiler.Lazim oldunda altyapidan oyuncu süre bilmelisin.Altyapidan böyle oyuncular yoksa kapatip gitsinler altyapiyi.Bana Altyapida Sampiyonluklar lazim degil.Bana lazim olan Altyapida A takim icin oyuncu yetistirmesi.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 02.04.2012, 14:28.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...........Zoko-Colman-emre.........
Volkan.............................Olcan
ben böyle bir ortasaha isterdim
emre??......"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Yumlu son haftalardaki en formda oyuncularımızdan bir tanesi nasıl olurda ilk gönderilecek olarak yazılır anlaşılması zorPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekontrati bitiyor haziranda ayrica 82 dogumlu
zokoraya yaptigimiz kontratla alabilecegimizi düsünüyorum
Yönetimin ilk yapacağı iş Ozan ve Alper transferi...Bu ikisi alınmadıkça bir halt olmaz bizim takımdan seneye de.
Elimizde 2 yerli stoper var(glo gitti artık) Büyük ihtimal 1 yabancı stoper + bir yerli stoper(bundan şüpheliyim) alacaklar.Ben Mustafanın 4 üncü stoper olarak takımda kalmasından yanayım, Mustafa gitmesin.
Mutlaka yapılması gereken;
- Defansa Ömer Toprak, Serdar Taşçı, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk,Ersan Gülüm, Ali Turan...bunlardan herhangi biri+ kaliteli bir yabancı stoper.
- Ortaya Ozan, Alper
Yorum
-
Ümit Korkmaz Avusturya´da reportaj vermis.Türkiyeden 2-3 kulüp var Türkiye gidebilirim diyor.Eminim O kulüplerden birisi biziz.Öbürleri Eskisehir ve Gencler olabilir.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim transfer bütçemiz ne kadarki acaba?çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum