Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jaja lütuf buyurmuş Al Ahli'den kazandığımdan daha azını oynarım diye ) Elbette daha azına oynayacak Al Ahli'den 1 milyon euronun üzerinde bir para alıyordu biz de ise yanılmıyorsan 600 bin dolar veya euro alıyordu...Yine 600 bin civarı bir ücret almalı hem de çok daha sert sözleşme şartlarıyla..Nasıl Engin gs'den her kırmızı kart başı 100 bin euro ceza gibi bir maddesi varsa Jaja'nın da sözleşmesinde kırmızı kart ile ilgili olmasa bile gece hayatı ve kampa geç katılmalar ile ilgili çok sert maddeler olmalı...

Jaja Trabzonspor'da izlediğim en sıradışı yetenek ama eğer gelecekse bu şartları kabul edip gelmeli..

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      transfer dönemi 5 ocakta başlıyor. inşallah çok iyi bir stoper transferi yapılır. aksi halde bu defansla işimiz çok zor. ilk yarıda seyrettiğim Trabzonspor'da gözüme çarpan iki önemli detay var:

- ligin en kolay gol yiyen takımıyız
      - ligin en çok pas hatası yapan takımıyız.

geçen sezon rekor puan toplayan bir takımın bu hale düşmesi çok üzücü. diğer taraftan şikeci dediğimiz takımdan 4 tane as futbolcu gitmiş adamlar hala zirvede. geçen seneyle bu sene arasında bizim takımda bu kadar sıklet farkı olmamalıydı.
      İlk maddenin sebebi ikincisi zaten

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        transfer dönemi 5 ocakta başlıyor. inşallah çok iyi bir stoper transferi yapılır. aksi halde bu defansla işimiz çok zor. ilk yarıda seyrettiğim Trabzonspor'da gözüme çarpan iki önemli detay var:

- ligin en kolay gol yiyen takımıyız
        - ligin en çok pas hatası yapan takımıyız.

geçen sezon rekor puan toplayan bir takımın bu hale düşmesi çok üzücü. diğer taraftan şikeci dediğimiz takımdan 4 tane as futbolcu gitmiş adamlar hala zirvede. geçen seneyle bu sene arasında bizim takımda bu kadar sıklet farkı olmamalıydı.
        adamların oynamalarının nedeni farklı, bizim oynayamamızın. şligi tek başına tüm aklımızı aldı üstüne lig karmaşası geldi ikisinde de bocaladık

Yorum

• Sadri Senerin No`su kimsede Yokmu :-)

Yorum

• Evet sıradışı bir yetenek Jaja,geçen yıl daha önce takımımızda görmeye alışmadığımız pozisyonlar yaşattı bize,nefis golller harika asistler, sonra gönderildi neymiş efendim sorunluymuş,verdiği katkı ortada takımımıza lazım bence. Yunus Emre Sel twet atmış yine son kez söylüyorum Jaja ya Şenol Güneş sıcak bakmıyor malum sebeplerden diye. Nedir arkadaş bu aşılamaz sebepler anlamadım yaşam tarzımı yoksa bilmediğimiz başka birşey mi? bukadar mı korkuttu bu adamın yaşam tarzı gözümüzü,ona göre sözleşme yaparsın ne kaybedeceksin, ne topçulara ne paralar verdik ne kayıplar yaşadık da bu mu külfet geliyor.Anlamadım gitti nedir sorun, tükürdüklerinimi yalamak istemiyorlar ya da daha yeni gönderdik diye.
            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jaja lütuf buyurmuş Al Ahli'den kazandığımdan daha azını oynarım diye ) Elbette daha azına oynayacak Al Ahli'den 1 milyon euronun üzerinde bir para alıyordu biz de ise yanılmıyorsan 600 bin dolar veya euro alıyordu...Yine 600 bin civarı bir ücret almalı hem de çok daha sert sözleşme şartlarıyla..Nasıl Engin gs'den her kırmızı kart başı 100 bin euro ceza gibi bir maddesi varsa Jaja'nın da sözleşmesinde kırmızı kart ile ilgili olmasa bile gece hayatı ve kampa geç katılmalar ile ilgili çok sert maddeler olmalı...

Jaja Trabzonspor'da izlediğim en sıradışı yetenek ama eğer gelecekse bu şartları kabul edip gelmeli..
              Al-ahli de haberlerdeki gibi dönemez diyorsa daha ucuza alınabilir ama araya kurtlar girebilir o zaman.bence ideal rakam olunca anlaşma sağlansın

ligde şampiyon olmak 10trilyon değil mi bunda jaja'nın katkısı %30 istesekte istemesekte.. f/p olarak kazançlı takım, jaja dan zarar etmez

Yorum

• İlk olarak mc123 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Al-ahli de haberlerdeki gibi dönemez diyorsa daha ucuza alınabilir ama araya kurtlar girebilir o zaman.bence ideal rakam olunca anlaşma sağlansın

ligde şampiyon olmak 10trilyon değil mi bunda jaja'nın katkısı %30 istesekte istemesekte.. f/p olarak kazançlı takım, jaja dan zarar etmez

O konuyu merak etmeyin Jaja için şu şartlar altında kolay kolay kimse işin içine girmez..Türkiye'den disiplinsizlik sebebiyle gönderildi..Araplar dahi disiplinsiz diye gönderiyor

Jaja'nın elbette katkısı vardı şampiyonlukta ama %30 çok abartılı bir rakam..Jaja çok faydasının yanında bir çok maçta da takımı resmen sabote etti..

Her ne olursa olsun eğer ŞENOL HOCA'nın rızası varsa ben gelmesinden yanayım..Tabi kendine çeki-düzen verecekse..Çeki-düzen vermesi için de sözlü temenniler yetmez..Yazarsın sözleşmesine şartları..En ağırından cezaları ve olabilecek kötü durumların önüne geçersin..

Yorum

• Kısa vadede(17maç) başarı bekleyen takım Jaja'yı gözü kapalı alır

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adiranın özellikleri (ofansif) colmanda mevcut? biraz ilginç oldu renktaş yani adrianı beğenmeyebilirsiniz ama objektif olun..colman 3 veya neyse 4 yıl boyunca tek bir kere çalım atıp adam eksiltebildi mi? hiç canlı izlediniz mi bilmiyorum ama çok tuhaf olarak o ince fiziğe rağmen ne kadar ağır olduğunu gözlemleyebildiniz mi,hele topları ilk aldığında etrafında 15 saniyede dönmesi ve kontranın bitmesine ben çokca şahit oldum..tek artısı kondisyonu(çoğu zaman bi işe yaramıyor) ve top önünde iken uzun mesafeye pas atabilmesi (15 saniyeden sonra kimse basmaz ise tabi)..bence alternatif yokluğundan kendine yer bulabiliyor sıradan bir oyuncu benim gözümde
                    Ben bir sezon boyunca canlı izliyorum , Colman'a çalım atıp adam eksilmedi diyeni Allah çarpar yeri geldiğinde öyle bir atıyor ki.

Sevmediğin bir oyuncuya açık ara art niyetli yaklaşıyorsun.
                    Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                    Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Adam Colman'a kötü dedi.Allahım sana geliyorum....

Yorum

• Bugün mac var....transfer olmaz

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün mac var....transfer olmaz
                          jaja ne zaman gelmişti?
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O konuyu merak etmeyin Jaja için şu şartlar altında kolay kolay kimse işin içine girmez..Türkiye'den disiplinsizlik sebebiyle gönderildi..Araplar dahi disiplinsiz diye gönderiyor

Jaja'nın elbette katkısı vardı şampiyonlukta ama %30 çok abartılı bir rakam..Jaja çok faydasının yanında bir çok maçta da takımı resmen sabote etti..

Her ne olursa olsun eğer ŞENOL HOCA'nın rızası varsa ben gelmesinden yanayım..Tabi kendine çeki-düzen verecekse..Çeki-düzen vermesi için de sözlü temenniler yetmez..Yazarsın sözleşmesine şartları..En ağırından cezaları ve olabilecek kötü durumların önüne geçersin..
                            Hocam türkiye liginde bu tarz oyunculara karşı üretilebilen bir çözüm yok. yararı çok fazla. burak'ı çok kolay kilitleyebilirsin ama jaja olmaz ha yaptın burak olcan çıkar karşına

ayrıca bildiğin gibi gs bu oyuncuları toplamayı seviyor. maç başı bir de sınırsız içkiye anlaşabilirler

Yorum

• bursaspor ile süper kupa maci oynarken

Atatürk olimpiyat stadinda..Hafta sonuyu bekleyelim

@ Volkan Albayrak

Yorum

• hem sali hem mac var.Bugün birseyler olur.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X