Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ofansif te oynayabiliyor. Transfermarkt ta sadece sol açık gözüküyor.
    Pato Rodríguez, 35, Arjantin ➤ Bolívar La Paz, 2021'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 4 May 1990, Quilmes, Arjantin

Bide buna bak. Bakalım beğenecek misin ?

oyuncu olarak kalıtesini bilmem ama CR7 ve a.sanches ten sonra belki de en az onlar kadar ayakları hızlı bir oyuncu daha görmemiştim bu adam hakkaten o özellige sahip yasını da 20 oldugunu düşünürsek yürür gider bu cocuk.....

Yorum

• Jajanin dusunulmesindeki etken sudur bana kalirsa:

Ligler altust oldugu icin verilen ara cok az ve yeni transferlerinde alisma sureci donemin ortasini bulucaktir..

Bu baglamda tanidigimiz bildigimiz ve bizi bilen Jaja maximum fayda saglayabilecek bir transfer olarak gozukuyor..

Biara hic yabanci almayacagiz sadece yerli dusunuyoruz gibide bi aciklama gelmisti..

Oda yukarda bahsettigim sorun yuzundendir..

Oyuzden ilk baslarda hernekadar bu is olmaz desemde Jaja ilerki gunlerde gundemimize ciddi bir sekilde gelebilir diye dusunuyrum..
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Brozekleri kiralamaliyiz, avrupa kupalarindan sonra daha iyi piyasa yaparlar

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Transfer dönemi açıldığında kuvvetle ihtimal kimsenin hayır diyemeyeceği bir defans oyuncusu ile anlaşabiliriz. Jaja'nın tekrar takıma alınacağını zannetmiyorum. Hatta iyi bir defans alırsak transferi kapatırız diye düşünüyorum. Elimizdeki oyunculardan verim almaya çalışılacak. Aslında en önemlisi şuan şişkinlik yapan oyuncuları göndermek önemli. Mali açıdan gerçekten zararı büyük.

Tayfun,Piotr,Pawel,Vittek,Barış Ataş,Murat Tosun.

Sapara kiralık gitti sanırım. Onuda sezon sonu göndermek gerekir.

Sağlam bir defans alındığında;

------------------Tolga
          Celustka------Giray----Transfer-----Cech
          -----------------Zokora
          -----------Colman-----Adrian
          Volkan-----------------------Olcan
          ---------------Burak

Burada asıl mesela kadro yapısı değil bence sahadaki diziliş.. Zokora ile tek ön libero önlerinde Colman ve Adrian ile daha etkili bir ortasaha olacağını düşünüyorum. Colman ilk senesi gibi atak bir futbol sergilemiyor. Daha çok geride. Biraz önde oynasa Adrian ile iyi işler yapabilirler. Adrian'da artık adam akıllı topunu oynaması gerekiyor. Olcan ve özellikle Volkanda diretmek lazım . Bana göre en iyi kanatlar elimizde bu kanatları kullanarak Burak'a top gönderebiliriz. Burak forvet kalacaksa kafa toplarına çalışması gerekiyor. Olcan ve Volkan'ın zaten kanattan içeriye girip gol aradığını ve bulduğunu biliyoruz. Bunu Olcan daha iyi yapıyor. Oyun gidişatına göre ortadan bir adam çıkarır Halil ile çift forvete döner ileride daha rahat hücum yapabiliriz. Ben bu kadroya şöyle baktığımda gerçekten güzel olduğunu düşünüyorum.
          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Brozekleri kiralamaliyiz, avrupa kupalarindan sonra daha iyi piyasa yaparlar
            hadi piyasa yapsınlarda kendi ülkelerine zor giderler valla

Yorum

• Kadroda çok fazla vasat adam var. Üst sınıfi, klas adam sayımızı arttırmamız gerekirken, takımın kalitesini yükseltmemiz gerekirken biz hala Yiğt'le felan ilgileniyoruz.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Şimdi elimizdeki yabancılardan gönderemezsek stoper almayacak mıyız ?

Forvet transferi yapılmasın, Jajada gelmesin elimizdekiler iyi kötü toparlar orayı bir şekilde diyelim amenna .

Ama stoper transferi yapmamak ahmaklık hakikaten ahmaklık.Kadroda 3 tane stoper var.Ancak 2 tanesi ilk 11 oynayabilecek düzeyde .Ve bir sürü üst düzey maç oynayacak takım.Şu koşullar altında Olcandan bile daha önce stoper transferi bitirilmesi gerekirken bu işi sezon sonuna mı bırakacağız?

Üst düzey bir stoper alınmadığı takdirde yapılan ve yapılacak olan transferlerin hiç bir anlamı yok.Bu takım geriden oyun kurmaya başlamazsa geçen seneki yüksek pas sayısını ve oyunu rakip sahaya yıkışımızı göremeyiz.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Brozekleri kiralamaliyiz, avrupa kupalarindan sonra daha iyi piyasa yaparlar
                  Piotr cagrilmadi!
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ömerler, Serdarlar,....gelmezler...

Ancak söyle olur...Halil gibi oynarlar oynarlar belli yasa gelirler ve istedigiteklifler olmaz ozaman gelir yoksa hayal yada örnek olarak cenk tosun gibi oynama sansi hic olmaz bakarki burda olmuyor tükiyede deniyim...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yenilik varmi hic Renkdaslar?
                      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• 5 tane vasat adama vereceğin bonservis bedelini + maaşını bir tane kaliteli adama ver ama takımın kalitesi artsın. Ama vasat olsun kadro dolsun deniyorsa...
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Yanlış ahtırlamıyorsam kemal Belgin'in programındaydı heralde; bu sezon sadece 13 futbolcudan yararlanmışız. Gerisi hep konu mankeni gibi. O kadar futbolcuya verilen paraya yazık, günah.
                          Murat

Yorum

• Bu arada şu Jajanın ne olur beni alın haberini gördükten sonra kendime bakarak anladım ki çok yufka yürekli taraftarlarız Jajanın geri dönüşüne soğuk bakıyordum ama şu lafları görünce ne diyeyim üzüldüm alın gelin çocuğu eşşek bizim eşşeğimiz başka kapıda durmasın

Yorum

• Eren ve Sapara'yı kiraladık.
                              Sezer Badur fesh etti. Burdan para bile kazanabiliriz (tazminat olarak) yönetimin dedikleri doğruysa.

Şimdi Pawel ,Piotr ,Barış Ataş,Tayfun bonservisleri ile. Sercan ise kiralık gönderilmeli.

Jaja ve Costa gelsin. Yeter.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bundan sonra sinif atlatacak oyuncular lazim ayni görüsteyim.

Stoper-Forvet haketten iyi olsun ve kadroya biraz zaman verelim cok is yapar bu kadro.

Jaja-Burak ikiliside tartisilir. Burak yine en ileri ucta oynamali sikinti. Jaja-Burak topsuz oyunda hic ama hic yoklar buda dahabüyük sikinti gecen sene burak yardimlasarak oynuyordu bu sene sadece gole baktigi icin kosma prese felan bakmiyor yani 2 eksik adamla arti rakip alanda baski yaptirmayi sever hoca jaja-burakla bu isi unutsun. Buraki da bundan sonra sag tarafa koyamayiz bosuna koyariz demeyin.

Benim görüsüm ideal olarak teofilo, klose tarzi bir golcu alip yanina buraki koymak. Bide Stoper Costa veya baskasi neyse artik alip kapatirim.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Yükleniyor...
                                X