Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu masadan güzel haberle kalkın artık gözünüzü seveyim daaa

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akşam oturdukları masa olmasaydı bari...Masa değişikliği iyidir..Hayırlısı...
      tebdili mekanmiydi neydi abi
      sakin olun...

Yorum

• Merak ettiğim yuvarlak masamı yoksa kare mi piskolojik olarak çok etkenleri varda :P
        Yaşam kimliği: Trabzonspor .
        Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Lan bu transfer sezonu açılınca benimde çalışma sezonum kapanıyor resmen.. İşler olduğu gibi duruyor anasını satim.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• ohooo biz gece etoo dahil tüm transferleri bitirmiştik 5 ocakta gelecekti hepsi

Yorum

• Bizimkiler anca karşılıklı hamsi ve kebap transferi yaparlar o kadar
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tebdili mekanmiydi neydi abi
                Tebdil-i mekanda ferahlık vardır...Ferahlasak bari..
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Nevzat Başkan: Olcan için 2,5 verelim + sapara
                  Kızıl: 2,6 + sapara olsun
                  Nevzat: Bu iş olmaz hacı

Şaka bi yana inşallah alınır, olcanı sola yatır, gol atar,asist yapar,25-30 metre demez asılır.. hadı be nevzat bu işi hallet..havadan sudan mı konusuyonuz dunden beri
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Hayatta en çok merak ettiği şeydir transfer pazarlığı.

Acaba ne konuşuyorlar nasıl kelimeler kullanıyorlar hep merak etmişimdir.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizimkiler anca karşılıklı hamsi ve kebap transferi yaparlar o kadar
                      Eli mahkum bize vereceler haberlere göre sadece blöf yapıyorlar.

1. İbrahim Akın'ı aldılar Olcan kesin gidecek.

2.Bjk girişimi yok.

3. Gs Antep başkanı ile hiç görüşmemiş.

Bizimkiler masada.
                      Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                      Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lan bu transfer sezonu açılınca benimde çalışma sezonum kapanıyor resmen.. İşler olduğu gibi duruyor anasını satim.
                        aynen katılıyorum renkdaş.
                        61

ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Madem istediler Alanzinho + Sapara + 2,5m€

bizde Olcan'ın yanına + Muhammet'i ekleyelim öyle verelim.
                          Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Olcan bize çok katkı yapacak. Volkan Şen gibi geldiğinde duraksama yaşamaz diye düşünüyorum hemde. Olcan'ın gelişi Volkan'a da ilham kaynağı olacaktır. Haydi Olcan seni bekliyoruz gel artık daa

Yorum

• İbrahim Akın ı alan Antep Olcan ı mutlaka iyi bir paraya satar. GS nin ve bizim yerli oyuncu sıkıntımız var. Bu yüzden bu paralar konuşuluyor. Sanki Olcan dışında başka transferde varmış gibi geliyor bana..
                              Olcan+Orhan+Muhammet yapsalar şu işi..
                              Orhan= Ataş+ 2 milyon
                              Muhammet= Sapara + 1,5
                              Olcan= Ferhat+ 3,5 e bağlasalar süper olur..
                              7 + üç topçu..
                              İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayatta en çok merak ettiği şeydir transfer pazarlığı.

Acaba ne konuşuyorlar nasıl kelimeler kullanıyorlar hep merak etmişimdir.
                                ...bak bu güzeldi...aslında herkes merak ediyordur bunu benimde çok kez kafama takılmıştır....birde devlet başkanlarının görüşmelerini merak ederim acaba ne konuşuyorlar...

...hayır benim anlamadığım bu kadar uzun süre nasıl pazarlık yapıyorlar....
                                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

Yükleniyor...
                                X