Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ibrahimseten OLCAN-Antep Başkanı İbrahim Kızıl: "Olcan için Trabzon'dan 4.5 milyon Euro istedik.. 2.5 verdiler.. Bu şartlarda transfer gerçekleşmez.."

O bile fazla size acgözlü herifler.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• OLCAN-Antep Başkanı İbrahim Kızıl: "Olcan için Trabzon'dan 4.5 milyon Euro istedik.. 2.5 verdiler.. Bu şartlarda transfer gerçekleşmez..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Her zaman derim kesinleşmeden inanmayın haberlere.

Resmi sitede bile yazılıp olmayan transferlerimiz var bizim
        Resmi sitede olmayıp ta olanlarda var
        Ben jebrin haberini okumadım resmi sitede

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olcan 4,5 verdiysek artı oyuncu olmadan ,büyük para teklif etmişiz..Antebin paraya ihtiyacı var...Uefa dan uyarıları var...Sıcak para ihtiyaç...Bence olacak gibi...

Yanlış okudun galiba abi
          milan

Yorum

• ibrahimseten İBRAHİM SETEN

OLCAN-2, İbrahim Kızıl: G.Saray ile hiç görüşmemiz olmadı. Olcan'la görüşüyorlarsa ayıp ediyorlar.. Kendi kendilerine gelin güvey olmasınlar

Yorum

• Verin 2 Mio alin Sararer í bu itlere iyi ders olur.

Volkani sola Sercan sag tama bu is.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• figen civan
                SADRİ ŞENER: "Jaja'yı 4.5 milyon Euro'ya satmıştım, enfazla 2.5'a geri alırım.Olcan için Antep 4.5 istedi, dün görüştük, anlaşamadık" demiş
                " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Seten'e göre daha Gökdeniz gecen hafta gs'ye imza atmisdi.. Pesinden sözlesme uzatti

Birakin o zibidiyi !

Yorum

• Trabzonspor fubtolcu izleme komitesine girmek mumkunmu sizce, yoksa profesyonel futbolcu olmus olmamiz mi lazim..?
                    twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Tamam işte 2 milyon +Sapara+Barış Özbek verelim öpüşelim anlaşalım...

4.5 nedir yahu...4.5 'a ibrahim kızılı alırız yani...

1000. sayfaya doğru gidiyorz renktaşlar hayde bakalım
                      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak LaNuSs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Resmi sitede olmayıp ta olanlarda var
                        Ben jebrin haberini okumadım resmi sitede
                        Evet Bucaspor'lu Jebrin Antremana katıldı yazdı daha ne olsun

Sanki misafir oyuncu ççç
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bu Olcan işi büyük bir ihtimal olacak

Izdırap başladı , bir kesim olmaz derken bir kesim olur diyor ..
                          Bir bilgim yok ama tecrubelerime dayanarak bu transfer olur.

Yerli almak zorundayız eski halim olsa çıkar oynardımda bendende geçtiğine göre
                          Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                          Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Cavcav Soner'i vermezmi?
                            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• böyle bir sistemde ya kendi oyuncunu yetistireceksin yada anadolu takimlarinin istedigi fiyati vereceksin. Antep 4.5 milyon istiyor, biz 2,5 veriyoruz. Olcan gitti, bu gidisle hepsi gidecek. Olcan okadar etmez diyen adamlar bir ay sonra beceriksiz yönetim diyecek.
                              Bence 4,5 sa vereceksin alacaksin. Suan takimda yerli sikintisi var, öyle bir lüksümüz yok.

Yorum

• Para felanda vermeyelim.Ver kullanmadığın oyuncu 4 tane yeter işte
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Yükleniyor...
                                X