Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben burda 5-6 aydir Onur sozlesme yenilemeyecek dedigimde kimse inanmiyordu
    zaman geçti herkes dedigime geldi simdi
    Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• masaallah bizim yonetime geçen seneden kim kaldi? colman ve burak onlarida yolliyalim geçen seneki basarisiz kadrodan kimse kalmasin!
      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hepsi de alınır, bence lazım da. Şampiyonlar Liginden gelen para yeter de artar bile.

Onur, Olcan, Volkan, hatta Hakan zaten bizde bu adamları da eklersek geleceğin milli takımını biz oluştururuz.
        Umarım o parayı çarçur edip, menajerlere yedirmezler.

Yorum

• weiss herzaman dünki gibi oynuyorsa almak lazim

Yorum

• sene sonunda alper,veysel ve soner için gs ile kapışacağımızı düşünüyorum
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Ben Alper konusunda bir gelişme olacağını düşünmüyorum ama Veysel ve Soner'de gelişme olur
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Alper konusunda bir gelişme olacağını düşünmüyorum ama Veysel ve Soner'de gelişme olur
                soner çok özel bir oyuncu bence.
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  soner çok özel bir oyuncu bence.
                  Soner Milli Takımımızın değişilmezleri arasında olabileceği düşünülen oyunculardan bir tanesi Gençlerbirliği ile birlikte büyük takımları kıyaslamak doğru olmaz önemli olan büyük takım performansı
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Soner Milli Takımımızın değişilmezleri arasında olabileceği düşünülen oyunculardan bir tanesi Gençlerbirliği ile birlikte büyük takımları kıyaslamak doğru olmaz önemli olan büyük takım performansı
                    haklısın ancak selçuk örneği beni çok umutlandırıyor, soner'in oyun görüşü selçuk kadar iyi, ayakları onun kadar düzgün ve ofansif anlamda çok daha teknik bir oyuncu.
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Fuat Çapa'ya Soner konusunu sordum gelecek sezon için twitter da...

Kadroda olacak dedi, hedefleri kadroyu koruyup, 2-3 takviye yapıp, seneye ilk 5 için oynamakmış

Hocam dediklerin iyi, hoş ama İlhan Cavcav canlıyı görünce seni dinlemez, satar...

Yorum

• gaziantep çok zor durumda. Muhammet i ordan uygun fiyata alabiliriz
                        Korkulan oldu ve UEFA, Türk futboluna ilk darbeyi vurdu. UEFA, Gaziantespor'un mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle önümüzdeki sezondan itibaren 4 yıl içinde bir kez Avrupa Kupaları'ndan men edildiği [...]

Yorum

• Alınacaklar belli.

Ömer Kahveci,Abdülkadir Özgen,Aydın Toscalı,Yiğit İncedemir.

Yeter ki dengeler korunsun.
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alınacaklar belli.

Ömer Kahveci,Abdülkadir Özgen,Aydın Toscalı,Yiğit İncedemir.

Yeter ki dengeler korunsun.

Aydın Toscalı olmaz herhalde ama

Diğerleri tamamdır...

Onur>>>Ömer

Burak>>>Abdulkadir

Bu yönetimden bunlar beklenir, devre arasında elinde 4 kaleci varken neden Ömer'i almaya çalıştıklarından birşeyler çıkarmak lazım aslında...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fuat Çapa'ya Soner konusunu sordum gelecek sezon için twitter da...

Kadroda olacak dedi, hedefleri kadroyu koruyup, 2-3 takviye yapıp, seneye ilk 5 için oynamakmış

Hocam dediklerin iyi, hoş ama İlhan Cavcav canlıyı görünce seni dinlemez, satar...
                              Demek ki Cavcavla restleşecekler.Cavcav Fuat Çapanın istifa etmesi pahasına da olsa 3 4 milyonu gördüğü zaman Sonere kurdele takıp hediye paketiyle yollar.

Çok işimize yarayacak adamlar var gençlerde ama bu adamdaki para hırsıyla almak zor.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aydın Toscalı olmaz herhalde ama

Diğerleri tamamdır...

Onur>>>Ömer

Burak>>>Abdulkadir

Bu yönetimden bunlar beklenir, devre arasında elinde 4 kaleci varken neden Ömer'i almaya çalıştıklarından birşeyler çıkarmak lazım aslında...
                                Aydın gardeşimiz iyi fitbolcudur fazla bara da istemez.
                                Bordomavi.net

Yorum

Yükleniyor...
                                X