Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kop gel günahlarından diyelim.
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet belki aykut'tan fazlası yok ama sürekli oynayan bir oyuncu olduğu için tecrübesi yeterlidir.ben aykut'u daha çok isterim ama acemice davranabiliyor bknz fenev maçı kırmızı kartı.Aykut tecrübe kazanınca bu takımın vazgeçilmezi olacaktır
      Barış Özbek , aykut bir de yiğit gelirse hatta barış ataş'ı bile sayabiliriz aynı tip oyuncular olmaz mı?

Yorum

• Şuan 30 kişi var kadroda

Yiğit,Jaja,Stoper desek

33 en az 6 kişi gitmeli
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Şu tivit'e bak Allah aşkına... "Şenol Hoca inatlık yapmazsa"

Kim ne zaman Şenol Hoca'dan böyle bir kapris görmüş arkadaş ?
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• eğer volkan kadroya girerse ileri 4'lü şu şekilde olacak ;

.......Volkan.............Alan-Adrian (veya gelirse Jaja).............Olcan..........

......................................Burak....... .................................................. .

Yani top rakipteyken sahada 7 kişi olacağız.
            Defansımızın halini de düşünürsek orta ikilinin özellikle sert maçlarda Zokora-Yiğit gibi iki sert oyuncudan oluşması bize artı katabilir.
            Ben Şenol Hoca'nın Colman'dan çok memnun olduğunu düşünmüyorum.
            İkinci yarı Colman'sız 11'ler görmeye hazırlıklı olalaım bence...

Yorum

• Ben şunu bilirim, Burak'ın arkasında Jaja oynarsa eğer Burak 30 golü aşar rahat.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Barış Özbek , aykut bir de yiğit gelirse hatta barış ataş'ı bile sayabiliriz aynı tip oyuncular olmaz mı?
                atasi takasta verecegiz büyük ihtimal
                özbek seneye anca form tutar
                kaldi elde bir aykut

Yorum

• yiğiti sezon öncesinde de burada isteyen çok kişi vardık biraz geç de olsa güzel olacak olursa...jaja işi için de zararın neresinden dönülse kardır

Yorum

• İlk olarak malimar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aykut varken zokora yı yedeklemek için transfere gerek yoktu bence
                    Kimse kimseyi yedeklemiyor. Bu takım 80 küsür günde 17 lig, en az 2 uefa (gönül 11 maç istiyor tabi ) ve türkiye kupası maçlarına çıkacak. Alternatifi bol bi kadro kurulup seneye iyi bir yatırım yapılıyor...
                    En son recdodo tarafından düzenlendi; 01.01.2012, 20:02.

Yorum

• Kızıyoruz ya yönetime hocaya sormadan adam alıyorlar diye... İnşallah alırlar Jaja'yı bu şekilde..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kızıyoruz ya yönetime hocaya sormadan adam alıyorlar diye... İnşallah alırlar Jaja'yı bu şekilde..
                        aynen bir kereden birşey olmaz

Yorum

• Herkes JAJA diyor ne kadar sevenin varmış be koç
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• kocaelideki kasımpaşa maçındaki hoparlördeki ses hala kulağımda jaaaaaaackkkkksoooonnnnnn????? jajaaaaaaaaaaaaaa
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Jaja haberleri nedir arkadaşlar dışardaydım da yeni bi gelişme mi var?
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Yükleniyor...
                                X