kop gel günahlarından diyelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -5-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet belki aykut'tan fazlası yok ama sürekli oynayan bir oyuncu olduğu için tecrübesi yeterlidir.ben aykut'u daha çok isterim ama acemice davranabiliyor bknz fenev maçı kırmızı kartı.Aykut tecrübe kazanınca bu takımın vazgeçilmezi olacaktır
Yorum
-
Şu tivit'e bak Allah aşkına... "Şenol Hoca inatlık yapmazsa"
Kim ne zaman Şenol Hoca'dan böyle bir kapris görmüş arkadaş ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
eğer volkan kadroya girerse ileri 4'lü şu şekilde olacak ;
.......Volkan.............Alan-Adrian (veya gelirse Jaja).............Olcan..........
......................................Burak....... .................................................. .
Yani top rakipteyken sahada 7 kişi olacağız.
Defansımızın halini de düşünürsek orta ikilinin özellikle sert maçlarda Zokora-Yiğit gibi iki sert oyuncudan oluşması bize artı katabilir.
Ben Şenol Hoca'nın Colman'dan çok memnun olduğunu düşünmüyorum.
İkinci yarı Colman'sız 11'ler görmeye hazırlıklı olalaım bence...
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Özbek , aykut bir de yiğit gelirse hatta barış ataş'ı bile sayabiliriz aynı tip oyuncular olmaz mı?
özbek seneye anca form tutar
kaldi elde bir aykut
Yorum
-
İlk olarak malimar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaykut varken zokora yı yedeklemek için transfere gerek yoktu bence) ve türkiye kupası maçlarına çıkacak. Alternatifi bol bi kadro kurulup seneye iyi bir yatırım yapılıyor...
En son recdodo tarafından düzenlendi; 01.01.2012, 20:02.
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKızıyoruz ya yönetime hocaya sormadan adam alıyorlar diye... İnşallah alırlar Jaja'yı bu şekilde..
Yorum
Yorum