İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -5-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu galatasaray kadar şerefsiz bi kulüp yok. Biz kimle ilgilenirsek, kimi bırakırsak hemen onlarda ilgilenmeye başlıyor. Bütün oyuncularımızı toplayıp hazıra yattılar.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar olmaz ya millet bizim geçen seneki sorunlu oyuncularımızı alıypr sorun nerdeydi çok merak ediyoruz
Sorunu kendinde araman lazım futbolcu saha içinde işini yapıyorsa sorun yok ama bizimkiler hemen kapının önüne koyuyor adamlarda haklı olarak topluyor..S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas galatasaray problemli oyuncularimizi topladi... acaba problem nerdeydi merak ediyorum
Yorum
-
Fener'in Alper'e o kadar para vereceğini sanmıyorum eğer verirse düşmeyeceğinin garantisini almış demektir , gs'nin de öncelikli olarak düşündüğü bir oyuncu değil bence çünkü hücuma bir oyuncu istiyor sanırım Fatih Terim .Zaten Alper gs ye giderse 11'e giremez , o kadar para saçacaklarını sanmıyorum Alper'e .En mantıklısı bizim almamız umarım öyle de olur.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja geyse giderse ve futbola odaklanırsa rahat şampiyon olur Galatasaray. Maç kaybetmez ikinci yarı söyleyeyim. Ama alemlere akarsa ki en büyük ihtimal bu bir halt yapamaz ve kapının önüne koyulur 2 gün sonra.
Baros denen adam içip içip yol kenarlarına işiyordu geçen sene, niye hala aynı takımda.
Özel hayatıymış filan geçin bu işleri, adam sahada katkıda bulunuyor mu ben ona bakarım.
Damat mı seçiyoruz ne yapıyoruz anlamadım gitti.
Disiplinli Adrian'a kalmaktansa disiplinsiz Jaja'ya razıyım şahsen.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Jaja'da ufak bir pürüz kalmış. Ayıltmaya çalışıyorlar. Ayılırsa imza atacakTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunu kendinde araman lazım futbolcu saha içinde işini yapıyorsa sorun yok ama bizimkiler hemen kapının önüne koyuyor adamlarda haklı olarak topluyor..
ya ne sorununu tartışıyosunuz ki kaynak nerde diyo millet cevap yok cevaplarsan memnun oluruz...
Yorum
Yorum