Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O cemaatin okullarında İngilizce-Türkçe eğitim veriliyor kardeşim ...

Bahsedilense farklı bir oluşum ...
    Sadece örnek vermek amacıyla söyledim..

Elbette başka bir yöntemde denenbilir..

Ama her transfer döneminde çıkpta efendim okul yok şehri beğenmedi denmesi insanı çileden çıkartıyor..

Bekar yada çocuğu olmayan oyunculara3. dünya ülkelerine yönelelim..

Her sene şehre çamur atılmasın adamları sanki pigmelerin memlektine çağrıyoruz gelin top oynayın diye...
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sezer Badur, Barış Ataş, Barış Özbek, Zokora. Adı geçen isimler ise Uğur İnceman, Hüseyin Çimşir... Bilin bakalım bu kadro en iyi hangi teknik direktörün elinde iş yapar !..
      ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      BeşikdüzüSpor'a 3.ligde başarılar
      Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşallah bir terslik olur da Jaja takımda kalır...Avrupa kupalarında oynadıktan sonra elimizi öpene 7-8 milyon Euro'ya satarız zaten...
        yok yok 5 milyon jaja için şu ortamda çok yakışıklı para
        darısı alan-cale ve glo ya inşallah
        alan a 3 verseler hemen versek
        glo nun sigortasını yatırıp emekli etmeyi taahhüt etseler hemen versek

jaja hariç bu 3 yabancı da tez elden yollanmalı...
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece örnek vermek amacıyla söyledim..

Elbette başka bir yöntemde denenbilir..

Ama her transfer döneminde çıkpta efendim okul yok şehri beğenmedi denmesi insanı çileden çıkartıyor..

Bekar yada çocuğu olmayan oyunculara3. dünya ülkelerine yönelelim..

Her sene şehre çamur atılmasın adamları sanki pigmelerin memlektine çağrıyoruz gelin top oynayın diye...
          İşin komik tarafı bahsettiğin okullardan Trabzon'da iki tane var
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• alper potuk icin 10 mio euro istiyor es es baskani. simdi gelde buna ana avrat dümdüz gitme
            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Aytaç Çakıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hazırlık maçları programı belli oldu mu?
              İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben hala hiç hazırlık maçı yapmadığımız Leverkusen ile nasıl olduda maç ayarladık o konudayım...
              Cenk Tosun için gözden çıkarılmayan parayı Eren Derdiyok için çıkarır mısınız değerli BMN üyeleri

tahmindir...
              Leverkusen ile macimiz yok. Hazirlik programlarinda adimiz gecmiyor.

JUNI, 2011
              Sonntag
              19.06.2011 15:00 Uhr
              Trainingsauftakt
              rainingsgelände Leverkusen

Samstag
              25.06.2011 17:30 Uhr
              Testspiel: Bonner Auswahl - Bayer 04
              Bonn, Sportpark Nord

Donnerstag
              30.06.2011 - 08.07.2011
              Trainingslager Zillertal
              Zillertal

JULI, 2011
              Sonntag
              03.07.2011 17:00 Uhr
              Testspiel: Bayer 04 - Red Bull Salzburg
              Mittersill

Donnerstag
              07.07.2011 18:30 Uhr
              Testspiel: Bayer 04 - 1860 München
              Zillertal

Sonntag
              24.07.2011
              Saisoneröffnungsparty
              Flugplatz, Kurtekotten
              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Hüseyin Çimşir mahalle arkadaşım olsa halı saha maçına çağırmam .

Yorum

• İlk olarak Balcklabel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zafer Yelen hala bizim sözleşmeli futbolcumuz mu?
                  Kulüp oyuncular listesinde var ama bir ara gitti geldi falan birşeyler oldu, Aslında Zafer de sakatlıktan tam anlamıyl kurtulur ve kondisyon olarak eksiklerini giderirse çok iyi bir transfer olur bizim için, bu sezon sürpriz beklediğim Engin, Zafer, Barış Ataş var bakalım umarım yanılmam..

Yorum

• The Ciks'e inanıp inanmamak kişisel tercih...
                    İki boşnak böreği dediği gün kimse yönetimin bu iki adamla görüştüğünü/izlediğini bilmiyordu...
                    Halil Şanlı iki hafta önce İbisevic ile Nisan ayı içerisinde her konuda anlaşıldığını söylemişti...Bence yedekte bekletildi ve alınacak...
                    Salihovic için komiteden bir kişi ağır oyuncu demiş ona karşılık Adrian gündemde...

Cenk konusunu Hasan Yener bile yalanlayamadı biz neyin telaşındayız anlamıyorum? Gerçekçi olup imkansızı istiyoruz işte...
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Harbiden 4 M gıdıklıyor bunları dökecekler şu çingeneye ...

Ne diyelim hayırlı olsun ...
                      bak bu olmadı işte fatih abi...
                      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kulüp oyuncular listesinde var ama bir ara gitti geldi falan birşeyler oldu, Aslında Zafer de sakatlıktan tam anlamıyl kurtulur ve kondisyon olarak eksiklerini giderirse çok iyi bir transfer olur bizim için, bu sezon sürpriz beklediğim Engin, Zafer, Barış Ataş var bakalım umarım yanılmam..
                        Zafer'den umudu çok beklersin abi.
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

Harbiden 4 M gıdıklıyor bunları dökecekler şu çingeneye ...

Ne diyelim hayırlı olsun ...
                          Çingene...?
                          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• heinze işi ne oldu?
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

O kadar da değil be abi ...

Ortak dillerden biriyle eğitim veren bir okul olsa yeterli ...

İngilizce , Almanca ve ya Fransızca eğitim veren sağlam altyapılı bir okul olsa yeterlidir dye düşünüyorum...

Aranan Robert Koleji , Fransız ve ya Alman Lisesi gibi bir oluşum sanırım...
                              Fatih, zaten asıl mesele ortak dillerden konuşan futbolcu transferimizin çok az olması. Yoksa tabi ki İngilizce eğitim veren bir kolej (yine de çok zor) kurulabilir. Bak bakalım tarihimizde kaç tane ana dili İngilizce olan futbolcumuz oldu. Kevin Campbell, başka başka... Başka da yok... Peki Almanca, Fransızca?.. Yine çok az. Adamın ana dili İspanyolca ise Fransızca Eğitim veren bir okul onun çocuğu için hiç bir şey ifade etmez. Kaldı ki, hadi diyelim açtık Almanca eğitim veren okul, 2 yabancın Almanca konuşsa, 4 çocukları olsa, 4 kişi için 10 tane öğretmen istihdam etmek ne kadar mantıklı sence?.. Bu iş kulübün yapacağı iş değil, zorlamayın artık
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                alper potuk icin 10 mio euro istiyor es es baskani. simdi gelde buna ana avrat dümdüz gitme
                                Bizim 5 para etmez satilmis ligde istenilen paralara bak...
                                Millet türk futbolcularini yildizlar üstünde görüyor...

Arda haric yetenekli ve yildiz denilecek topcu yok türkiyede bu gercegi bikere kabul edelim...

Türk futbolcusuna bonservisi yüzünden yanasilmiyor ama avrupada hava gazi...
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Yükleniyor...
                                X