Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz Çaykaralılar iki kurtuluş günü yaparız...Biri düşmandan diğer Of dan kurtuluş günü ...Şimdi Of Çaykara kavgası başlar, sonra ikisi birleşirler merkezle kavga ederler daha sonra Sürmene de bu gruba katılır ve merkez Akçaabat a karşı Taşra Of Çaykara Sürmene kavgası tamama ermiş olur....

Aşağı yukarı böyledir Trabzonspor un kavgaları....Siyaset falan hikaye...Bakınız: Özak- Albayrak kavgası, Özak- Atalay uyumsuzluğu.....
    Biz de Dernekpazarlıyız (Kondu) icabında...Ben hala neden Çaykara'dan, Çaykara'nın da Of'tan ayrıldığını anlamış değilim ya henüz...

Yorum

• Bu kavga meselesi önemli uşaklar...Camiayı bilirsek daha kolay okuruz olan biteni...Mesela daha önce yazmıştım bizde ideolojik tercihler bile şahıslara göre oluşur:

"Falancaoğulları solcidur, o zaman biz sağciyuk ....... .....yayim".....Abartmıyorum aynen böyledir....Yoksa izahı yok yaşam biçimi din algısı hemen her şeyi aynı olan insanların siyasi kavga ediyormuş görüntüsünün....
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        N'Guemo diye bi adam almış Bursa. Tanıyan var mı ?
        İstikrarlı Bir oyuncu Adam Ama bursada Tutunamaz gibime geliyo
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• Herkes forvet transferine odaklandı ama bence yönetim ters köşe yapıp genç bir kaleci kadroya katabilir.
          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Atletico Madrid taraftarı: "Eğer Reyes'i 5 milyona satıyorsak, gidip 10 milyona Messi'yi alalım."

forumdaki jaja transferi ile ilgili düşüncelerle birebir örtüşüyor
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Sky Sport 24'te yer alan haberde İspanyol devinin 19 yaşındaki genç yetenekle yıllığı 2 milyon avrodan 5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Bedavaya oynayacak Neymar gel Türkiye'ye Selçuk abine elini öptürür cep harçlığı versin sana.

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkes forvet transferine odaklandı ama bence yönetim ters köşe yapıp genç bir kaleci kadroya katabilir.
                Yabancı bir kaleci şart

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Eren sol açık mı oynuyor diye duyduk biliyoruz.Acaba sol bek oynayabiliyor mu ?Oynarsa beklentilerimizi karşılayabilir mi ?
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Herkes forvet transferine odaklandı ama bence yönetim ters köşe yapıp genç bir kaleci kadroya katabilir.
                    daha neler diyemicem bizim yönetimden beklenir
                    Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                    18.11.2009

Yorum

• Erdal abi bu arada sen birden bitecek hepsi diye umuyorum dedin. Tabi ki ben de aynı şeyi umuyorum.

Ancak sadece ummakla yetinebiliyorum. Böyle olacağına hiç inanamıyorum nedense.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Bucaspor'un genç ve gelecek vadeden kalecisi Ömer Kahveci'den mi bahsediyorsunuz ?

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nasıl Eren yavaş abi.Adam sol çizgide oynuyor,yavaş bi adamı neden alalım ki
                          Günün yorumu senden geldi güzel kardeşim
                          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bucaspor'un genç ve gelecek vadeden kalecisi Ömer Kahveci'den mi bahsediyorsunuz ?

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=832548
                            Tabii kaleci şu anda en fazla ihtiyaç duyduğumzu mevki zaten...

Yorum

• bu ömer kahveci iyi kaleci ama ilerde onuruda gecebilir
                              Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                              18.11.2009

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Günün yorumu senden geldi güzel kardeşim
                                Öyle valla abi.Bi anlık konsantrasyon bozukluğu nelere yol açıyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X