Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eren bence de yavaş....Ama umuyorum ki birden bitecek hepsi....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ya vallahi teofilo şuan bizde olaydı,çok iyi olurdu,hemde çok...
      Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kemal Tokak icin acele etmemiz lazim. Samsunspor Holosko icin Kemal Tokak ve 2 milyon € önerdi..
        Kemal Tokak'a 2 verelim bizde

Yorum

• Oysa Türk futbolunda gerçek olan işlerliği olan Sergen Yalçın gözlüğüdür
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Henrique imzayı atsada rahatlasam.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eren bence de yavaş....Ama umuyorum ki birden bitecek hepsi....
              Nasıl Eren yavaş abi.Adam sol çizgide oynuyor,yavaş bi adamı neden alalım ki

Yorum

• Stoper mevkisi için genç gelecek vadeden bizim için faydalı olacak 2 tane futbolcu var bir tanesi Bursaspor'dan Serdar Aziz bir tanesi de Samsunspor'dan Kemal Tokak.Serdar transferi zor olabilir kulübü ile kontratını yenilemiş.Samsunspor'da ki Kemal Tokak transferinde hızlı olmamız lazım Bjk'nın gündeminde olduğu söylentileri var
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Ordu bile bizden iyi

Adamlar Avrupa Liginde final oynamış Braganın Banko oyuncularından Miguel Garcia yı aldı..

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çççççç

Yok Erdal abi onu demek istemedi .. transfer isleri yavas gidiyor demek istedi.

Yorum

Noktalama işaretlerine dikkat etmem lazım haklısın ...Eren e cevap anlamında dedim Lazkopat...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Sandalyeden düştüm
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• ortada bir yanlış anlaşılma var

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çççççç

Yok Erdal abi onu demek istemedi .. transfer isleri yavas gidiyor demek istedi.
                            İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Noktalama işaretlerine dikkat etmem lazım haklısın ...Eren e cevap anlamında dedim Lazkopat...
                            Hadi ya ben gidip bi çay koyayım en iyisi

Yorum

Çok güldüm buna ya. Kusura bakma...
                              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• reyting yine düştü anlaşılan bi şey yok

Yorum

Çalışıyor...
                                X