Eren bence de yavaş....Ama umuyorum ki birden bitecek hepsi....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKemal Tokak icin acele etmemiz lazim. Samsunspor Holosko icin Kemal Tokak ve 2 milyon € önerdi..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren bence de yavaş....Ama umuyorum ki birden bitecek hepsi....
Yorum
-
Stoper mevkisi için genç gelecek vadeden bizim için faydalı olacak 2 tane futbolcu var bir tanesi Bursaspor'dan Serdar Aziz bir tanesi de Samsunspor'dan Kemal Tokak.Serdar transferi zor olabilir kulübü ile kontratını yenilemiş.Samsunspor'da ki Kemal Tokak transferinde hızlı olmamız lazım Bjk'nın gündeminde olduğu söylentileri var
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl Eren yavaş abi.Adam sol çizgide oynuyor,yavaş bi adamı neden alalım ki
Yok Erdal abi onu demek istemedi .. transfer isleri yavas gidiyor demek istedi.
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl Eren yavaş abi.Adam sol çizgide oynuyor,yavaş bi adamı neden alalım ki...Eren e cevap anlamında dedim Lazkopat...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl Eren yavaş abi.Adam sol çizgide oynuyor,yavaş bi adamı neden alalım ki-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçççççç
Yok Erdal abi onu demek istemedi .. transfer isleri yavas gidiyor demek istedi.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNoktalama işaretlerine dikkat etmem lazım haklısın...Eren e cevap anlamında dedim Lazkopat...
ben gidip bi çay koyayım en iyisi
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl Eren yavaş abi.Adam sol çizgide oynuyor,yavaş bi adamı neden alalım kiÇok güldüm buna ya. Kusura bakma...
TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
Yorum