Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vargas ismi nerden çıktı var mı aslı...çok zor bir transfer keşke gelse...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi bu Vargas , bizim bahsettiğimiz Vargas değil .
      Bizimkisi Club Brugge'de oynuyor .

Yorum

• yunusemresel Yunus Emre Sel

barış özbek bugün 17.30 da yani birazdan sözleşme imzalayacak

Yorum

• ne la şimdi???
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Kimse kusura bakmasın. Genç olupta parası olan adam bütün çiçeklere konar arkadaş. Buradakilerin %90'ı bunu yapardı.
            Aynen söylediğin gibi renktaş. Buradaki insanlara kolay geliyor trilyonlar ile yaşamak. Onlarda bir yerde kazandıkları parayı popülerliğiyle birleştirerek yiyecek sonuçta. Herkesin karakteri aynı olmak zorunda değil. Jaja'ya da disiplinsiz diyoruz ama adamı oynattığın zaman maçın kaderini değiştiriyor mu değiştirmiyor mu ?

Daha çok sahada ne yaptıkları önemli bizim için. Bırakın saha dışındaki işleri yönetim düşünsün.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• BAM(Barış,Ayhan,Mustafa) çetesinin B'sini kakaladı Gs bize...Keşke kalemin mürekkebi falan bitse de imzalayamasa,hiç güven(e)miyorum bu adama
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Başkan hem Cenk'i hem de Sercan'ı alır .
                Herkesin gönlü olur .

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  umut bulut'a burada en çok isyan eden-gitmesini en çok isteyenlerden biriydim...lakin şu sercan muhabbetinden sonra, tereddütsüz "gitme umut"...
                  Murat abi genelde ters düşüyoruz ama senle olaya bakışımız farklı.Objektifliğine lafım yok.

Bu konuda da objektif olduğun için teşekkür ediyorum.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Henrique için , Ali Kemal,Necati,Şenol Güneş ve diğer takip edenlerin hepsinin olumlu raporu olmuş.
                    Serdar Bali

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan hem Cenk'i hem de Sercan'ı alır .
                      Herkesin gönlü olur .
                      Abi sen hangisini alırsın?
                      Hangisi sisteme oturur.
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• barış 1 250 alacaksa Colmana kaç verceğiz?
                        en az 2 katı lazım
                        ya da 2 den aşağı olmaz
                        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Bence Sercana piyasa olusturuluyor..

Ayni anda hem bizimle hemde gs ile haberini yaptilar..

Bu oyuna gelmemeliyiz..

Ederini teklif ederiz verirseler ne ala vermezseler hic bosuna ugrasmamak lazim..
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• bu gs ne kadar çirkefmiş ya..

spordabugun.com , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, spordabugun.com tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!

Yorum

• Resmi sitenin koyduğu resme bak rezillik...

Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Saat 17.30'da Barış Özbek imza atıyormuş. Yaşaşınnn Barış'ı aldık yaaa yeter bize!!
                                Murat & Yeşim
                                FATİH
                                GÖKDENİZ---Loading
                                BAYRAKTAR

Yorum

Yükleniyor...
                                X