vargas ismi nerden çıktı var mı aslı...çok zor bir transfer keşke gelse...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abi bu Vargas , bizim bahsettiğimiz Vargas değil .
Bizimkisi Club Brugge'de oynuyor .
Yorum
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Kimse kusura bakmasın. Genç olupta parası olan adam bütün çiçeklere konar arkadaş. Buradakilerin %90'ı bunu yapardı.
Daha çok sahada ne yaptıkları önemli bizim için. Bırakın saha dışındaki işleri yönetim düşünsün.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut bulut'a burada en çok isyan eden-gitmesini en çok isteyenlerden biriydim...lakin şu sercan muhabbetinden sonra, tereddütsüz "gitme umut"...
Bu konuda da objektif olduğun için teşekkür ediyorum."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan hem Cenk'i hem de Sercan'ı alır .
Herkesin gönlü olur .
Hangisi sisteme oturur.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Bence Sercana piyasa olusturuluyor..
Ayni anda hem bizimle hemde gs ile haberini yaptilar..
Bu oyuna gelmemeliyiz..
Ederini teklif ederiz verirseler ne ala vermezseler hic bosuna ugrasmamak lazim.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
Yorum