Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Duman 300 küsür kisi var..

300 ü beddua etse varya, 2 yakan birbirine gelmez

Yorum

• gece 01:02 de 350 ye yakın üye konuyu sıkı takipte.. taraftarlığa bak beee... ) bu sevda geceleri uykusuz gündüzleri aç bırakır insanı
      Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• İlk olarak Firtina52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya beyler adam kesin olacak diye birsey demedi ki, görüsme var dedi(kaynaklarinna göre)
        Burda ona sövülmeknen tehdit ediyorsunuz...
        Sanırım bir çok kişi buraya giriyor ve taraftarı sürekli kandırıyor,onlarda haklı olarak bnm yalan söylediğimi düşünüyorlar,bu transfer umarım gerçekleşir,ben görüşme olduğunu söyledim,bunu bilmelerini istedim ama transfer olmassa sanırım küfür yiyeceğim,sanki parayı ben basıyorum

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          umut fransada evini dahi aldı.o olmaz merak etme
          Iddiali aciklamalar bunlar....
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uğur abi haberi veren arkadaş isimde verdi Gomis
            Yok ben inanmıyorum.....

Umutu daha yeni gönderdik boyatıp geri mi alacaz
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Yarın işe gidecek olanlar, öğrenci olup sınavı olanlar gidip yatsın......
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak HyrLh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                amalfitano kimdir yahu =) laşantamikantere gibi :P
                Allah belanı vermesin
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Sanırım bir çok kişi buraya giriyor ve taraftarı sürekli kandırıyor,onlarda haklı olarak bnm yalan söylediğimi düşünüyorlar,bu transfer umarım gerçekleşir,ben görüşme olduğunu söyledim,bunu bilmelerini istedim ama transfer olmassa sanırım küfür yiyeceğim,sanki parayı ben basıyorum
                  Kiminle görüştüğünü söyle o halde. Anlayalım durum nedir diye.
                  21.12.2009 Unutmayacağız...
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                  Cemil Usta
                  Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• arkadaslar kim bunu soyledi bilmiyorum ama ben ihtimal bile vermiyorum gomisin bize geleceyine daha çok genç heycan yapmaya gerek yok
                    Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak HyrLh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      amalfitano kimdir yahu =) laşantamikantere gibi :P
                      ççç çççççççç ççç
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Ulan bir isim ortaya atılıyor en az 100 kişi giriyor foruma. İçinize mi doğuyor, yoksa biri mi söylüyor koş transfer var diye?

Yorum

ayrıntıı bilgi ver sende kim veriyo bu haberleri sana lyon başakanımı bizim başkan mı ???

Yorum

• taraftar çıldırdı bomba transferi bekliyor!!!!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok ben inanmıyorum.....

Umutu daha yeni gönderdik boyatıp geri mi alacaz
                              Benim gibi düşünen biri var. Oh be
                              Més Que Un Club

Yorum

• gs'ye giden hainin nasıl transfer olduğu da anlaşıldı. kesin camfrog'da webcam dansı yapmıştır adnan polat'a.

Yorum

Çalışıyor...
                                X