Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kimse adama kazma yakıştırması yapmıyor ama Trabzonsporumuzu ileriye götürecek bir futbolcu değil hele kadroda Engin jaja gibi adamların varsa olacaksa bu adamlardan iyisi olsun

Yorum

• Pawel ve Henrique tamam. Yedek kulübesine yerli forvet(Turgay olabilir olmazsa Hasan Ahmet).

Orta sahaya Romaric.

Sol bek Gökhan Süzen.

Stoper Kemal ve sağlam,tecrübeli bir zenci

Yorum

• İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Orta sahada hala Adem Koçak, İbrahim Ege, Hasan, Hüseyin yada Ayman olsaydı iyi transfer olurdu. Fakat şuanda Zokora, Colman, Jaja, Engin, Burak gibi iyi futbolcuların yanında alternatif bile olamaz.
        Şu isimleri okurken bir an ürperdim... Ne sıkıntılar çektiğimizi hatırladım. Şimdi kimseyi beğenmez olduk, daha da ilginci kimseyi beğenmememizi sağlayanları hiç beğenmez olduk.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          meydan bos sallayin... madem öyle senol hocanin o kadar iyi futbolcu portföyü vardida g.koreden kimseyi almak bir tarafa adi bile basinda gecmiyor...brozekleri senol hoca aldirtmistir.... unutmayin...
          Sallıyorum çekil kenara sana denk gelmesin
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Henrique kesin Trabzonspor'da mi ? Ona göre klip yapiyorum
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lukasz Piszczek istediğim tarzda beklerden.
              Bi gün de bu konuşulur abi şimdi naaptın
              DRAGO GABRIC

Yorum

• surda cenk tosunun dahi kalitesi tartisiliosa bu forumun kalitesi gun gittikce dusuyor dan baska aklima bisi gelemez... yazik cok yazik

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya hu şu Adrian da ne gördünüz de savundunuz arkadaş ...

24 yaşına gelmiş kendi ülkesinde bile üst düzey transfer yapmamış bir adam ...

Günlerdir videolarını izliyorum . Alan'ın tırnağı bile olamaz ...
                  Abi Ozan Ipek dahami iyidir ?

Yorum

• Ya arkadaşlar Jaja da bize gelmeden hep ceza sahası dışından gol atıyordu bize geldi doğru düzgün ceza sahası dışından şutu yok. Bu çocukta bırakın orada kaçırsın önemli olan bizde patlama yapması
                    Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Henrique kesin Trabzonspor'da mi ? Ona göre klip yapiyorum
                      Bizde bizde yap bekliyoruz
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Henrique kesin Trabzonspor'da mi ? Ona göre klip yapiyorum
                        Sanirim kesin ama biz yinede imzayi görmeden kesin demeyelim

P.tesi Trabzona gelecek sanirim belcika basininda öyle yaziyordu galiba...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu isimleri okurken bir an ürperdim... Ne sıkıntılar çektiğimizi hatırladım. Şimdi kimseyi beğenmez olduk, daha da ilginci kimseyi beğenmememizi sağlayanları hiç beğenmez olduk.
                          Çıtayı yükselttik. Zaten öncelikle kafa olarak aşmamız gerek bazı şeyleri.
                          7

Yorum

• Polonya Liginin En İyi Takımı Bizim Ligde Küme De Kalır.

Yorum

• Sadri Şener(Telefonla arar) : Adrian mı Romaric mi?
                              Şenol Güneş : Ben başka... (Diyemeden Sadri Şener sorusunu tekrarlar)
                              Şenol Güneş : Neyse o zaman ben bir Adrianı izleyeyim.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Polonya Liginin En İyi Takımı Bizim Ligde Küme De Kalır.
                                Kameralar ne tarafta?

Yorum

Yükleniyor...
                                X