Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• son 3 saat

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tabiki haklısın, Banim ufak oğlan (3 yaşında)bjk falan dedi, koydum kapının önüne 30 saniyede "En büyük Trabzon" diyerek hayata geri döndü...Söz konusu Trabzon kırarım kemiklerini
      Abi büyüyünce hakem makem olur alır intikamını sen sen ol sevdir takımı öyle tutsun aman diyim
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        son 3 saat
        Neye son 3 saat kardeş?

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Elin afrikalısı iste,gelsin giysin forma Orduda =)

Milanda 40 sene gıyemez..Her buyuk takımın alt yapısından gelen oyuncuya Turkiyede Bomba diye lanse edılıyorda ondan dedim

Bizde kim vardı Omer Rıza,Adam Arsenalin alt yapısından çıkmaydı )
          Seyit Cem vardı, barcelona'da oynayan ilk türk diye getirmişlerdi

Bir de asıl Osvaldo Nartallo vardı beşiktaşta, hatırlayanlar bilir, adam Milan'a mı ne bir maçta gol atmış, onun videosunu günlerce haberlerde seyrettire seyrettire getirdiler, geldikten sonra adamın bomba olduğu ortaya çıktı, herif bildiğin düz yolda yürüyemiyordu...

ama tuttu işte, bizim fark yediğimiz maçta yuvarlanarak düşerken top kendine çarpıp gol oldu, zate o maçta diğer goller değil de, onun bile gol atması acı olmuştu...
          There are 10 kinds of people
          Those who understand binary and
          Those who don’t

Yorum

• Zokora yı transfer ettiğimizde bol bol haber veren spor muhabirlerininde çıtı çıkmıyor arkadaş,fırtına yaklaşıyor olmasın
            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
            2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Simdi net olarak kimleri aldik?

Zokora
              Eren
              Baris?
              Romaric?
              Henrique?
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

son 3 saat
                neye son 3 saat???
                AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Saatli bomba bu seferki galiba.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• beklediğiniz haber gelicek işte Başkan İspanyada değil şu an Fransada

Yorum

• Westero'lu bir kac taraftar ile konustum. Henrique'yi cok begeniyorlar.

Belcikali arkadasin yazisindan bir kisim
                      If you know that the big teams in Belgium (Anderlecht, Standard, Brugge) are begging him to sign their club, he must have special skills :-) . I think he could go to several clubs in France, Germany, and Porto was interested as well. He played a fantastic season with us and almost gave us the Belgian cup on his own.Sad we lost the final against Standard Liege :-( It's a prototype of a modern striker, who combines fysical capacities, technique, elegancy, tor instinct and intelligency. It's by far the most complete striker i have ever seen in Westerlo.

Henrique became a real teamplayer in Westerlo, he lost his egocentric behavier on the pitch, with cost him his career with Heerenveen, where he had to leave. I think he learned his lesson now. I can not come up with something bad about Henrique. He was kind for the fans and we al have him in our hearts for ever.
                      Rahatlikla Fransa, Almanya gibi liglerde oynayabilir diyor, hatta Porto da ilgilenmis kendisiyle. Iyi özellikleri var, Belcika kupasini yalniz basina kazandiriyordu Westerlo'ya. Final macinda Stadard Liege'ye maglup olmuslar.
                      Henrique tam bir takim oyuncusu olmus, Herenveen'de kariyerine maal olan bencilligini birakmis. Taraftar ile arasi her zaman cok iyimis.

Jaja'yi sordu bana ve ben durumunu anlattim. Aynisini orda da yapmis, hatta son senesinde Brezilya'ya kacip daha da dönmemis.
                      Eger SL play-off maclarinda Standard Liege cikarsa, sakin kücümsemeyin dedi. Gercekten cok ilginc ve güclü bir takim diyor.
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• romaric türkiye ligi için biraz yumuşak duruyor..
                        Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          neye son 3 saat???
                          Saatin 2 olmasına heralde.

Yorum

• Yanarım yanarım şu İvan Perisic'e yanarım ...

Şu meşhur Scout Ekibimizin keşiflerinden ...

Nedense 2 kamyon patates parasına alınmadı şimdi 5 M alamazsın ...
                            En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 06.06.2011, 23:44.
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

beklediğiniz haber gelicek işte Başkan İspanyada değil şu an Fransada
                              haber gelmesin Istanbul´a gelip bulacagim seni oglum ...
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Simdi net olarak kimleri aldik?

Zokora
                                Eren
                                Baris?
                                Romaric?
                                Henrique?
                                zokora ve sercan galiba su an resmi sözleşme imzalayanlar.. eren ve barıs bu hafta imzalayacak haberlerde okugum kadarıyla henrique de prensipte.
                                Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X