Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    müstakbel topçumuz burakvari bir gol attı
    İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pawel bildiğiniz gibi
    Adrian polonya'nın 2 iyi adamından biri...ön alanda heryere gidiyor..takımın lideri...ilerde bir organizasyon olacaksa onun ayağına değdikten sonra oluyor...biraz önce müthiş bir bindirmeden sonra %100 golü kaçırdı lakin yakın direğe sert plase düşüncesi vardı bunu görmezden gelmemek lazım...
    bunları yazarken Pawel,Teo vari bir gol attı tebrik etmek lazım...
    Jaja'ya göre elbetteki sıradan lakin (tansferini istemiyorum) tempolu bir oyuncu ön alanın tamamını kullanıyor. sakatlandığı bir kafa topu pozisyonu var ben Umut'tan bile öyle bir ön direk koşusu görmedim tebrik edelim futbol hayatında başarılarının devamını dileyelim ama bizde değil

Pawel hep bildiğim tahmin ettiğim gibi oynuyor set hücumu yerleşik oyun anlayışında iyi bir topçu ama bizim sistemde yaz kampının da kendisine fayda edeceğini sanmıyorum...İnşallah yanılırım...

An itibariyle Adrian'dan muzun kralı geldi
    Eğer mukayese yapılacaksa ki ben öyle bir kıyasa karşıyım...Adrian, Romaric'in üzerinde bir oyuncu..özellikleri ve vasıflaı çok fazla...
    Erdal abi maç sırasındaki nacizane tespitlerim bunlar...
    Eğer Romaric alınmayacak ve Petrovic alın-a-mayacaksa Adrian'a fit olabilirim
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      verelim Orduspor'a
      Selçuk'u kesemez

Adrian Türkiye'de ancak G.Birliği , Antalya gibi takımlarda oynayacak kapasitede ...

Bahsedilen bonservislerle alınacak olursa ciddi anlamda birilerinin para kaldıracağından eminim ...
      En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 22:54.
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beşiktaş Bobo'yu göndermiş.Sözleşmesi feshedilmiş.(kanaltürk) biz alsak nasıl olur acaba.
        Bence BOBO bizde super is yapar o adami zamaninda BJK 5miljona gondermedi simdi beles gonderiyo.

Bence BOBOyu almamiz lazim.

Yorum

• Artık Bravo mu, Kanoute mi bilmiyorum ama bu isim Romaric değil bence.

Yorum

• Raul Bravo Hangisi ?
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

• ‎"Toulouse 4.5 milyon € verirse Umut'u satacağız. Zaten kendisi gitmek istiyor. Henrique için 3.5 milyon € bonservis bedeli ödeyeceğiz."

- Sadri Şener -
              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Paulo + Romaric ile yabancı transferini bitiririz bence .
                Arkası Turgay olacak gibi ..
                Birde stoper olur herhalde..
                Sol beke transfer beklemiyorum .

Yorum

• antepten muhammed demiri alalım derim cenk tosun yerine ??

Yorum

• Bence Romariç olmayacak...Ne olacak bilmiyorum ama Romariç olmayacak...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Başkan'ın ispanya seferine başka anlamlar yüklemek yanlış , romarıc'i almaya gidiyordur bence,kanoute olsa kanoute raul bravo olsa raul bravo derdi ,yapısı bu..

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Artık Bravo mu, Kanoute mi bilmiyorum ama bu isim Romaric değil bence.

Var mısın Birtan ?
                        Kesinlikle Romaric bence .

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kanoute kendisine iki yıl için 7 mil. euro veren Al-Saad'a gidiyor...Bizim teklifi de reddetmiş.

http://www.eldesmarque.es/sevilla/39...illa-por-catar
                          Üzüldüm. Biraz yaşlıydı ama yine de çok faydalı olurdu. Umarım yarın son bir hamle yaparlar
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Erdal abi;Şeref Çiçek Hoca'yı g.kore-sırbistan maçında görenler olmuş. ne diyorsun özel işleri için mi gitmiştir...yoksa çok uzaklarda bir Petrovic sesi gelir mi?
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Kasmayın başkan yarın Romaric'i alıp gelecek ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selçuk'u kesemez

...
                                takas yapalım Fatih

Yorum

Yükleniyor...
                                X