Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şener Haber61'e konuştu
    04 Haziran 2011 / 19:54
    Sadri Şener Haber61.net Spor Servisine çok özel açıklamalarda bulundu.

Sadri Şener Haber61.net Spor Servisine çok özel açıklamalarda bulundu.
    Türkiye – Belçika Milli maçını izlemek ve Trabzonspor’un listesinde bulunan Alman Golcü Klose ile görüşmek için Brüksel’de bulunan Başkan Sadri Şener Türkiye’ye döndü.
    Dün akşam Saatlerinde Brüksel’de Klose’nin menajeri ile bir araya geldiklerini Haber61.net Spor servisine aktaran Başkan Şener “Görüşmemizde para konusuna gelemedik. Menajer Trabzon hakkında sorular yöneltti. Klose’nin ailesine çok düşkün olduğunu ve okul çağına gelen ikiz çocukları için Trabzon’da Alman okulu olup olmadığını sordu. Biz de kendisine Trabzon’da Alman okulu olmadığını fakat Özel hocalarla çocuklarına eğitim verdirebileceğimizi söyledik. Klose bu durumu bir de ailesiyle değerlendirecek. Bunun sonunda olumlu bir karar çıkarsa ancak o zaman para konusunu da konuşmuş oluruz. Bu işin akıbetini hep birlikte yaşayıp göreceğiz” şeklinde konuştu.
    “Henrique ile dün akşam görüşme olmadı”
    Dün akşam basına yansıyan “Henrique Trabzonspor’la anlaştı” haberlerinin doğru olmadığını vurgulayan Başkan Şener “Dün sadece Klose’nin menajeri ile görüştük. Başka bir futbolcu ile görüşmemiz olmadı. Henrique ile bu sabah yöneticimiz Tuncay Bekiroğlu bir görüşme yaptı ve prensipte anlaştıklarını bana söyledi” dedi.
    Adrian ve Romaric?
    İspanya’ya Zokora transferi için gittiğinde Romaric’in Zokora’nın alternatifi olarak kendisine bildirildiğini söyleyen Başkan Şener “Zokora transferini bitirip İspanya’dan döndükten sonra Romariç transferi de gündeme geldi. Polonyalı Adrian da bildiğiniz gibi listemizde. Bu iki futbolcudan birisi ile anlaşacağız ve yabancı transferini bu şekilde kapatacağız” ifadelerini kullandı.
    Colman ve Jaja’da sorun yok!
    Ünal Karaman’ın Arjantin’e Colman’ın sorunları olduğu yönünde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Şener, “Hayır ne Colman’da ne Jaja’da ne de başka bir futbolcumuzda hiçbir sıkıntı yok, her ikisi de bizim sözleşmeli futbolcumuz” dedi. Jaja’nın gözden çıkarıldı mı şeklindeki soruya ise Şener “Hayır, tabi ki gözden çıkarılmadı. Öyle bir şey yok. Gitmek istediği yönünde bir bilgi de bize yansımadı. Ama ortada bir futbolcunun gitmek istemesi söz konusu ise ki öyle bir şey yok. Bu durumda her futbolcunun bir bedeli vardır. "PARASINI GETİRİR GİDER” diyerek net ifadeler kullandı.
    Umut Bulut konusu
    Umut Bulut’un Fransa’nın Toulouse takımı tarafından ısrarla istendiğini haber61.net spor servisine verdiği açıklamada söyleyen Şener “Umut’u ısrarla istiyorlar. Toulouse yetkilileri görüşme talep ediyor. Ben bazı nedenlerle bu görüşmeyi sürüncemede bırakıyorum” dedi.
    İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Belçika dönüşü Genel Yayın Yönetmenimiz Tahir Kum’a çok özel açıklamalar yaptı… Şener, Futbol Federasyonundan, Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna ve transfere kadar birçok konuda birbirinden çarpıcı açıklamalar yaparak yine gündemi değiştireceğini gösterdi… İşte Şener’in açıklamaları…

- Sayın başkan gerçekten ligin tescil edilmeme durumu olabilir mi?

“Tabii çok zor. Edecekler. Ama bu işin öbür tarafı da var. İnsanlar ahreti hesaba katmalı. Allah’a çok inanırım. Öbür tarafta göreceğiz her şeyi.”

-Peki başkanı, yönetimi ile Federasyonun hemen hemen tüm kurumları ile birlikte iki gün geçirdiniz. Ortam nasıldı?

“İlginçti tabii ki.. Çoğunun boynu büyüktü. Dikkatimi çekti. Gözüme bakamıyorlar bazıları, gözlerini kaçırıyorlar. Bir mahcubiyet, bir vicdan azabı çektiklerini hissettim. Bazılarının yüzüne de ağır sözler söyledim.”

- Peki F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, “Biz geçen sene Bursaspor şampiyon olduğunda çıkıp onları tebrik ettiğimizi açıkladık. Ama Trabzonspor hala çıkıp bizi tebrik etmedi” açıklamasını yaptı. Niye tebrik etmiyorsunuz?

“Şampiyon olsalardı tebrik ederdim. Benim gözümde Trabzonspor’un gözünde belki Türkiye’nin önemli bir kesiminin gözünde şampiyon değiller.”

-Karabüklü Emenike ve Kayserisporlu Serdar Kesimal’in transferini nasıl değerlendiriyorsunuz?

“Vallahi çok ilginç. Emenike ve Serdar o kadar para etmez. Şimdi Eskişehirli Sezer Öztürk’ü de aldılar, ama bizim bu tepkimizden dolayı dondurdular. Top çeviriyorlar. Bence anlaşma bitti, açıklayamıyorlar. Belçika’da Eskişehirspor Başkanı Halil Bey bana Sezer’i teklif etti. Kendisine F.Bahçe ne kadar verdi siz ne kadar istediniz dedim. Eskişehir 4 milyon 750 bin euro ve Abdülkadir ile Bilica’yı istemiş. F.Bahçe 2 milyon 750 bin euro ve bu iki futbolcuyu vermiş. Görün birkaç gün sonra Sezer F.Bahçe’li olacak.”

-Aziz Yıldırım beyle daha sonra konuştunuz mu?

“Hayır. İstanbul’da oynadığımız maçta gelip bana bir merhaba, hoş geldin bile demedi. Ben bu sitemi edince ‘uğur’ yaptım demiş. Kulüpler Birliği’nin son toplantısına gitmedim, bundan sonra da gitmeyeceğim. Tavrımızı koyacağız. Artık yumuşak olmayacağız.”

-Federasyon başkanlığı için bir değişim bekliyor musunuz?

“Bilmiyorum. Mahmut Bey olmayacağım diyor. Ama bana göre Federasyonda radikal değişiklikler yapıp devam edebilir. Göksel Gümüşdağ diyorlar. Ben tasvip etmiyorum. Olmaz. Kulüp başkanları çıkıp Mahmut Bey devam etsin demeli. Sanırım bu bekleniyor.”

Transfer çalışmalarınız nasıl gidiyor. Klose olacak mı?”

“Klose olmadı. Biz de Belçika’nın Westerlo takımında oynayan Henrique ile anlaştık. Bizim izleme komitesinin tamamı izledi. Burada da Brames’le konuştuk. Herkes süper dedi. Golcü sorunumuzu kısmen hallettik. Çok iyi bir takım yapacağız.”

-Peki Bursasporlu Turgay Bahadır olayı nedir?

“O konuda da önemli bir mesafe kat ettik. Bursaspor bırakmak istemiyor. Ama biz çok istiyoruz. Futbolcu da Trabzon Vakfıkebirli. Kendi evladımız. Sonunda bizim Necmettin Bey, Ertuğrul hocayla konuştu. Bursaspor istediği yabancı oyuncuyu alabilirse Ertuğrul hoca Turgay’a izin verecek. Çok istikrarlı bir futbolcu.”

-Umut’un durumu nedir?

“Umut gitmek istiyor. Malum ailevi problemleri de var. Biz de kolaylık sağlayacağız. Tabii şartlar iyi olmalı. Burak problemi var deniyor. Böyle bir şey yok. Jaja ve Colman’da da sorun kalmadı”

-Başka transfer var mı yakında?

“Zokora’yı transfer ettik. Çok iyi bir futbolcu. Bana göre iki Selçuk eder. Şimdi pazartesi günü İspanya’ya gidip Romaric’in işini bitirmeye çalışacağım. Büyük bir ihtimalle o da bitecek. Hem Zokora hem Romaric süper bir orta saha olacak. Trabzonspor’a yabancı ve önemli oyuncu getirmek zor oluyor. Ben Egemen’i o kadar büyük kayıp olarak görmüyorum. Selçuk davranışıyla beni hayal kırıklığına uğrattı. ‘Avrupa, Avrupa’ dedi bize. Lap diye G.Saray’a gitti. Burada G.Saray yönetimine de kızdım.”

-Ceyhun’un durumu ne olacak?

“Ceyhun’a bir rakam teklif ettik kabul etmedi. Kendisi bilir. Opsiyon hakkı vardı biz kullanmadık. Üç yıldır bizde mesafe kat edemedi. Kalmasını isteriz. Pazartesi menajeri gelecek konuşacağız.”

-Cenk Tosun konusunda bir girişiminiz var mı?

“Evet oldu. Burada da konuştuk. Tolunay hocayla da konuştuk. Ama çok zor görünüyor. G.Antep bırakmak istemiyor.”

Röportaj: Tahir Kum
    Ohh be Jaja'da bir sorun yok. Aynı şekilde Colman'da öyle. Benim için bu haber yeni transfer haberidir işte.
    İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Romaric ve Santrafor(Klose) alırlarsa Jaja kesin gider...
    Neden gönderilir sebep nedirde kesin gidiyor?
    İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfer çalışmalarınız nasıl gidiyor. Klose olacak mı?”

“Klose olmadı. Biz de Belçika’nın Westerlo takımında oynayan Henrique ile anlaştık. Bizim izleme komitesinin tamamı izledi. Burada da Brames’le konuştuk. Herkes süper dedi. Golcü sorunumuzu kısmen hallettik. Çok iyi bir takım yapacağız.”

------------------

Kismen halettik demek Henrique üzerine birisi daha gelecek demek ben öyle anladim.
    Yok abi bence bi forvet daha istiyorsun ama işine gelmiyor bu açıklamalar öyle anlamak istiyorsun.
    İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    --------------- ONUR ----------------
    SERKAN -- GİRAY --- SERDAR -- TOSIC
    -------------- ZOKORA --------------
    -------- ROMARIC -- COLMAN --------
    BURAK -------- PAULO ------- TURGAY

Sercan, Eren, Barış, Alper

Böyle bir kadro görebiliriz seneye.
    Bu kadro'da Jaja satıldı mı, yoksa yedek mi?

İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serdar Aziz hayalleri kurmayalım arkadaşlar..Bursa'dan herkesi alabiliriz ama Serdar'ı alamayız..
    Aynen öyle. Bursa bırakmaz Serdarı.

Yorum

• Hep fener maçında yediğimiz pres karşısında dağılmayacak, korkakor mücadele edecek ve pas organizasyonu arızaya uğramayacak bir ortasaha hayal ediyorum. Colman, zoko, romariç ile kapasite olarak bunu başaracak bir ortasaha kurgusu kurulabilir.

Yorum

• Yahu barca'nın hava hakimiyeti mi var? Duvar olan adamı mı? Herif bir kalemde dünyanın parasına aldığı İbra'yı siliyor biz Turgay'a saplanmışız...Adem Büyük'ün suçu ne? Villa'ya benzemek mi?
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Henrique kanat forvet özellikleri de olan bir oyuncu görünümü veriyor, solda Henrique ortada Pawel deneyemez miyiz ?

Ozan yerine Henrique gelir zaman zaman, Brozek yerine ise Turgay geçer.. Hatta stoper İbrahim Öztürk alınırsa Glowacki'nin yerine o oynar.

Ama şöyle bir gerçek var, Ozan İpek-İbrahim Öztürk-Turgay Bahadır isimlerinin 3'ünü birden almamız imkansız gibi bir şey.
          Adapte olmuş bir Engin Baytar'ın Ozan'dan hiç bir eksiğinin olduğunu düşünmüyorum.Engin takıma adapte edebilirse gerçek bir kanat oyuncusu kazanabiliriz.Bileklerine hakim,içeriye kat edebilen...Ama kendini biraz törpülemeli.Nasıl olacak bilmiyorum ama gözden çıkarılmamalı.Bu kadar yabancılaşan kadromuzda Türk ve Trabzonsporlu bir oyuncuya ihtiyaç var diye düşünüyorum.

Pawel'in pas alışverişi olsun,son vuruşları olsun kaliteli.Güzel bir kamp dönemiyle Teo gibi döneceğini düşünüyorum-Teodan da sorunsuz olduğu kesin.

Mustafa stoper için yumuşak kalsa da ileriye çıkabilmesi ve güzel ortaları ile ben sağ bek oynarım diyor bence.Ve değerlendirilmeli.Glo gönderilirse Türk+Yabancı stoperle olay kapanır.

Selamlarımla.
          En son F.Erdem tarafından düzenlendi; 04.06.2011, 22:41.
          Şenol Güneş
          Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• Osmán Chávez türkiye'de bir takıma gelecekmiş
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• YES açıkladı, tuncaybekiroğlunun sözünü

Yunus emre sel:
              @tuncaybekiroglu aynen abi zokora, henrıque ve romaric transferleri.
              Bize her sevdadan geriye kalan sadece; TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hep fener maçında yediğimiz pres karşısında dağılmayacak, korkakor mücadele edecek ve pas organizasyonu arızaya uğramayacak bir ortasaha hayal ediyorum. Colman, zoko, romariç ile kapasite olarak bunu başaracak bir ortasaha kurgusu kurulabilir.
                Bu orta saha ile oynarsak zaten maçlar bizim kontrolümüzde geçecektir , arkayı da sağlama aldık mı ileride Jaja ,Burak,Paulo(veya yeni santrafor) ile mutlaka gol buluruz .

Yorum

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tuncay Bekiroğlu ne demek istedi Twitter'dan anlayan var mı ? =) Paulo transferinden bahsediyordum oda oldumu demek istedi. Ya da Romaric. ?
                  Millet sidik yarışına girmiş resmen...
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadece eldekileri var sayarsak;

----------------Onur-----------

Serkan---Giray---xxxxxx------Piotr

-----Zokora---Colman---Romaric---

---------------Jaja------------------

------Burak----------Paulo----------

Çok dengeli olduğu söylenemez yerli stoper şart orta sahada ilk başta uyum sorunu yaşayabiliriz Romaric çok isabetli paslar atan bir isim duran topları da iyi kullanıyor fuleli,güçlü teknik birçok özelliği var fakat hamlelerde ağır kalan bir oyuncu pres karşısında ikinci bölgeden top çıkarmakta sıkıntı yaşayabiliriz bu konuda Zokora çok iyi ona güveniyorum. Hücum konusunda kaliteli isimlerimiz mevcut Jaja ve Paulo çok yetenekli oyuncular ama ikisi de oyundan düşebiliyor onları oyunda tutabilirsek zaten bu ikilinin karşısında hiçbir Türk takımı duramaz bu sorunları kampta hallederiz diye düşünüyorum. İlk etapta yerli stoper, yabancı santrafor gerekli.
                    Bu kadroya gore stoperde sadece Turk olabilir..

Tabi solbeke bitane Turk alinip Stoperlerin birine yabanci yazabiliriz..

Gecen sene Turklerimiz iyiydi busenede yabancilarimiz iyi gibi gozukuyor..
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Şu sağbek transferini Serkan'ın kötü oynadığı maçlardan sonra aklımıza getirmekten vazgeçmemiz lazım Turgay'ın gol sayısının az olması çok normal. Diyorum ya Bursaspor feragat ediyor Turgay'ı pres yapsın diye. Gol atması falan beklenmiyor zaten. En ileride oynadığını da çoktandır görmedim. Forvet arkasında da oynatamayız biz. Jaja kurtarmıyor, sadece pres yapması beklenen birini oynatırsak garip durumlara düşebiliriz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Osmán Chávez türkiye'de bir takıma gelecekmiş
                        Geçen yazdı bunu burda birisi daha oyuncu nerde oynuyor hangi takımda Polonya hele Wisla Krakovdaysa hayırlı olsun
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• kimse burada eren den umıtlı değil ama inanın ki canlı olarak izlemiş birisi olduğumu varsayarsak şans bulup da oynarsa seneye damga vuracağına eminim...
                          ozan ipek cok beğendiğim bir sol açık ama bu çocukta ki stil icin ornek verebileceğim tek isim belki absürt kaçacak ama ryan gigs dir...
                          oyun stıllerı inanılmaz derece benziyor...
                          yeter ki şenol hocam da en az benım kadar guvensin ve sans versin...
                          cok ovdum ama ınanın canlı ızlemesem ve de o cevheri görmesem onda ki bu kadar konusmazdım..
                          inşallah yuzumu kara cıkartmaz ..
                          ve yıllar sonra sol acıgımız olur..
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• bu takım yedek kulübesine onbirdeki isimler kadar kaliteli oyuncuları katmayı ne zaman düşünecek???

hala akıllanmadı mı bu insanlar!!!!
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Bu arada ;

tuncaybekiroglu tuncay bekiroglu

Lutfen herkes sozlerimin aynen soyledigim sekilde harfiyen yerine gelmis oldugundan emin olsun. Destekleriniz icin tesekkur ederim.

13 minutes ago

yunusemresel Yunus Emre Sel @

@tuncaybekiroglu aynen abi zokora, henrıque ve romaric transferleri.

4 minutes ago

in reply to ↑ @tuncaybekiroglu tuncay bekiroglu

@yunusemresel romaric yok yunus.

Romaric alınmıyormuş...

Yorum

• O yaşlarda hayran olduğun futbolcular kimlerdi?

O yaşlarda en sevdiğim futbolcu Rivaldo'ydu. Sonra Zidane geldi. Henry benim için çok önemliydi. Onlar gibi olmak isterdim hep. Ayrıca babam Trabzonlu olduğundan, sıkı bir Trabzonspor hayranıydı. Dolayısıyla ben de fanatik bir Trabzonsporluydum. Bütün maçlarını seyrederdik ve Hami'ye hayrandım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X