Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hay bin Database error
    Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
    Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak 1967-06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sınavı olmayanlar napsın
      ......... ççç

Yorum

• tuncaybekiroglu tuncay bekiroglu
        Sinavi olanlar uyusun! Bomba cuma gunu patlayacak! Sinavlarda trabzonspor gibi basari istiyorum!
        vor 4 Minuten »
        tuncaybekiroglu tuncay bekiroglu
        Herkes rahat olsun! Ilk siz ogreneceksiniz!
        vor 24 Minuten »
        Ikinci bombaya hazir mi herkes?
        vor 35 Minuten

Yorum

• Sınavım var dedim Tuncay Beye anlayışlı adammış eyvallah

"Sinavi olanlar uyusun! Bomba cuma gunu patlayacak! Sinavlarda trabzonspor gibi basari istiyorum!"

Cümleten iyi geceler arkadaşlar sizde uyuyun bak teknoloji ne kadar güzel sınav var diyorsun adam yat tamam bu gece bomba yok diyor.

Hayırlı geceler cümleten
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Cuma günü bide Klose-El Hamdoui-Diego 3'lüsünü aynı anda açıklıyolarmış abooov yıkılır ortalık
            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• 12 den sonra cuma oluyor ondan mı bahsediyor? yoksa cuma namazından sonra mı?

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Klose ya da Semih.
                semih fbde kaliyor!

Bu tuncay bey decok komik mi$

Yorum

• Hekes yataga arkadaslar. Cuma gunu bombayi patlatacagiz. Yarin kandil, bari yaran patlatsaydilar.
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Yalnız bu başlık bence boşuna açıldı burdada Eror veriyor.
                    Sebebi sunucudan olabilir ağırlaşmıştı Bmn

Yorum

• Bombaci Mülayim!
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bomba Klose arkadaşlar...... bence
                        klose karakter olarak ağır birine benziyor umarım olur.bu arada tuncay abi final haftasındayız valla her transferden sonra performansımız artıyor
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Sınavlarım bitti sizin yüzünüzden iki dersten kaldım. Adam gibi transfer isterim
                          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            12 den sonra cuma oluyor ondan mı bahsediyor? yoksa cuma namazından sonra mı?
                            namazdan sonra bence...

Yorum

• En azından Tuncay Bekiroğlu gibi bir yöneticimiz var..
                              Yoksa nerden alacağız haberleri..

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sinavi olanlar uyusun! Bomba cuma gunu patlayacak! Sinavlarda trabzonspor gibi basari istiyorum
                                İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vay anasını arkadaş. Cuma günü patlayacakmış bomba. Off o kadarda heyecanlanmıştık
                                İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bomba cuma günüymüş...
                                İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sinavi olanlar uyusun! Bomba cuma gunu patlayacak! Sinavlarda trabzonspor gibi basari istiyorum!
                                İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bomba cuma patlayacakmış
                                İlk olarak alexispapas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sinavi olanlar uyusun! Bomba cuma gunu patlayacak! Sinavlarda trabzonspor gibi basari istiyorum! tuncay bekiroğlu
                                İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tuncaybekiroglu : Sinavi olanlar uyusun! Bomba cuma gunu patlayacak! Sinavlarda trabzonspor gibi basari istiyorum!
                                İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bomba cuma günüymüş.
                                İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk olarak alexispapas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

**

Doğum günü hediyesi verecekler galiba bana .
                                İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk olarak TS57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Anlamadım bi daha tekrar eder misiniz?

Yorum

Çalışıyor...
                                X