Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    klose gelirse banko yaptiriyorum formayi...

Ben en az 3 forma siparisi verecegim, yeterki Klose'yi alsinlar.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Avrupa'nın birçok kulübünün yanı sıra Trabzonspor tarafından da transfer edilmek istenen Miroslav Klose'nin peşine Galatasaray da düştü. Goal.com

eziklere bak.

Yorum

• Klose gelirse, Burak'la ikisi sakatlık yaşamadığı sürece en az 2 sene golcü sorunu yaşamayız.
          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Hollanda'ya ne zaman geçiyorlar acaba?

El Hamdaoui kök saldı beklemekten

Yorum

• Medical Park Antalyaspor, Ali Tandoğan'la 2, Doğa Kaya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı...
              1

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Avrupa'nın birçok kulübünün yanı sıra Trabzonspor tarafından da transfer edilmek istenen Miroslav Klose'nin peşine Galatasaray da düştü. Goal.com

eziklere bak.

Cok ezikler hemde cooook.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ceyhun bursaya gitmiş

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haber 61'in genel müdürü, yönetim kurulu üyesi olan dün yazmadı mı "perşembe günü Klose %95 imzalıyor" diye...
                    tuncay bekiroglu dün tweeterda "cuma günü 2. bombanin aciklamasi yapilacak" diye yazdi.

burda hatta 400 kisi ondan haber bekliyorduk...

Yorum

• Fenevbahçeden bile çok nefret ettiğim tek takım galatasaraydır! Şerefsiz sinsi köpekler fransız yalakları..
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Doğa önümüzdeki sene Mardan'da kusacak öyle mi ?

Şerefsiz ...
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          klose milli takim kampinda
                          yarin aciklanacak "bomba"nklose olacagini sanmiyorum
                          almanlar hassastir bu konularda
                          milli takim kampinda pazarlik yapmazlar

not:menejeriyle görüsürseler ...orasini bilemem artik
                          yanliz klose ile fotograf beklemeyin yarin
                          Milli takım kampın dan çıkartıldı Klose sakatlığı sebebiyle.

Yorum

• nerden cikti bu gs ya serefsizlere bak ya.

Yorum

• Arkadaşlar Şu; Sporx,Goal.com,Milliyet ve Hürriyet'in haberleri tamamen psikolojiktir.Ve emin olabilirsiniz ki hiçbir doğruluda yoktur o haberlerin.

Yorum

• Barış ve Alper’in transferlerinde pürüz çıkarsa Aykut’a dönülebileceği ifade ediliyor. Ancak kaynakların iddiasına göre Uğur İnceman, Alper Potuk, Turgay Bahadır ve Barış Özbek transferleri büyük ihtimalle ve her an olumlu sonuçlanacak.
                                trabzonhaber.com.tr
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X