Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala Diego diyen arkadaşlar var hayretle izliyorum.

Diego bizim gündemimize giremez ki, hani fiyatını bile sormayız.

Adamın bonservisi 8 haneli, aldığı aylık maaş neredeyse 7 haneli. Bunları geçtim Diego gibi sorunlu ama en az onun kadar yetenekli bir Jaja var elimizde, bonservisi ödenmiş, yıllık ücreti makul. Ben Jaja gider daha sorunsuzu gelir diye beklerken siz Jaja'nın kat kat pahalısını ve en az onun kadar sorunlusunu bekliyorsunuz.

Lütfen olabilecek transferler üzerinden gidelim. Ne Mehmet Eren'le, Mustafa Sarp ile ne de Diego ile uğraşalım.

Not: Ne zaman bu kadar iddialı yazdıysam, tam tersi çıktı, mesela Hamit'i Real alır mı diye itibar bile etmezken Real'e gitti. Ama bu sefer kesin ve kesin yazıyorum.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bayern Münih ile sözleşmesi biten Miroslav Klose, Trabzonspor'a olumlu yanıt verdi. Görüşme Cuma günü yapılıyor...

Trabzonspor ile Bayern Münih'le sözleşmesi biten ve serbest kalan 33 yaşındaki Alman yıldız için çalışmaların başladığı öğrenildi. Taraflar arasındaki ilk görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi.

Trabzonspor'un cuma günü golcünün menajerleri ile biraraya geleceği ortaya çıktı. Bordo-mavililerin yıllık 2 milyon euroluk teklif götüreceği öğrenildi.

İnternetspor.com

Yorum

• günebakis- alper: "fenerbahce istedi ama trabzonsporu tercik ettim"
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Klose'den gelecek yanıta göre Umut Bulut konusunda kararını vereceği belirtilen Sadri Şener'in golcüsünü satmayı şimdilik düşünmediği öğrenildi.

Umut Bulut'un Toulouse'a transferi konusunda açıklamalarda bulunan Sadri Şener, "Şu an için kimseyi satma gibi bir düşüncemiz yok. Sadece futbolcu arıyor ve alıyoruz. Yeni birini bulursak kadromuzdaki futbolculardan vazgeçebiliriz. Daha önce de söylediğim gibi satılmayacak futbolcu yoktur" diye konuştu..

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93379
          Sadri Şener "Dün öğleden sonra Milli Takım kampını ziyaret ettim. Umut Bulut gözümün içine bakıyordu. Biliyorsunuz onun yurt dışındaki bir kulübe transferi söz konusu. Ben de gitmesine rıza gösterdim. Bazı oyunculara bu iyiliği yapmazsanız sonra ah alırsınız. Dilerim gittiği Toulouse'da mutlu ve başarılı bir sezon geçirir. Onu çok arayacağız, ama yerine de en az onun kadar iyi bir futbolcu transfer edeceğiz. Taraftarlarımız hiç endişelenmesin"
          Dünyayı iki elinin arasına alabilir misin dediler bizde TRABZONSPOR atkısı açtık.
          https://twitter.com/Sizofrenhamsi

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayır gitmedi ya.Ajax'ta
            Valla ben onun yalancısıyım.Ben Hamdoui'yi Klose den daha çok istiyorum tam bize göre.Ama Hamdoui'nin bize gelmesi çok zor.

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              El Hamdoui bir türlü içime sinmiyor ikinci bir Teofilo profili görüyorum onda. Başka yere gitmişse üzülmem.
              Zaten Ajax sorunlu oldugu icin satmak istiyormus, Jaja varken ikincisine gerek yok bencede.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Uğur İnceman da iyi bir transfer olur kanatimce lakin bi aralar serdar bali bjk ye gitmedin bize önermişti alın diye.

Yorum

• POLONYA asıllı Alman yıldızla prensip anlaşmasına varan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, eğer bugün bir aksilik olmadığı takdirde transfere son noktayı koyacak. Kariyerini Bayer Münih’te sürdüren ve bonservisi elinde olan Klose, yıllık 2 milyon Euro istiyordu ve yapılan ön görüşmelerde Trabzonspor bu talebi kabul etti. Yani Fırtına, Klose ile prensipte el sıkıştı..

ANCAK gün bugün.. Klose gelecek mi gelmeyecek mi bugün belli olacak.. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, dün Londra’dan trenle Brüksel’e geçti ve bugün Klose’nin menajeriyle bir araya gelecek.. Transfer masaya yatırılacak ve taraflar anlaşırsa dünyaca ünlü Alman golcü resmen Trabzonsporlu olacak
                  Bakalım inşallah gelir.

Yorum

• Ben alınacak futbolcunun dava adamı olmasını istiyorum herşeyden önce. Trabzonspor'a haksızlık yapılmasını kendi meselesini yapacak adam istiyorum. O kadar haksızlığa uğrarken bizimle birlikte sinirlenecek futbolcu istiyorum. Camia kavgasını yaparken rakiplerlerle görüşen anlaşan, delikanlı gibi gidebilirim demek yerine yalan söyleyen futbolcu bizden uzak dursun. Gitmek isteyeni bağlamıyoruz en azından yalan söylemeyecek kadar karakter sahibi olsa kafi. Trabzonspor'un meselesini kendi meselesi olarak görene de helal olsun.
                    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Vay be Alper akıllı çocukmuş.Fenevde eriyip biterdi.
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne demek böyle futbolculari,cokmu iyi ceyhun.merak ettim 5 metrelik pas yapamayan,hüseyinden yavas olan,teknigi cok kötü olan bir futbolcuyu neden göndermeyelim.neyse klose olacak gibi

Bence senin bahsettigin kadar kötü bir Futbolcu degil, alternatif olarak cok iyi hatta.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vay be Alper akıllı çocukmuş.Fenevde eriyip biterdi.
                          Hem akılllı hem de kişiliği iyi ama gerçekten çocuk

Yorum

• İlk olarak karayip61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bakalım inşallah gelir.
                            Kaynağı nedir ?

61 de yer alalım bu arada : )
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eskişehirspor’un genç oyuncusu Alper Potuk günebakış’a özel açıklamalar yaparken, Fenerbahçe’nin de bu oyuncuya talip olduğu ama tercihini Trabzonspor’dan yana kullandığı ortaya çıktı. Genç isme Fenerbahçe’nin de talip olması üzerine Trabzonspor yönetimi de yeniden harekete geçti ve işi bitirmek için düğmeye bastı. Gazetemize özel açıklamalar yapan Eskişehirspor’un 20 yaşındaki genç futbolcusu Alper, Trabzonspor’a gelmeyi çok istediğini söyledi. Alper, “Trabzonspor yöneticileriyle dört gün önce görüştüm. Her şey olumlu geçti. Tek sorun kulübüm ile Trabzonspor’un anlaşma sağlayamaması. Daha önce yöneticiler, ‘ Trabzonspor’a seni vermeyeceğiz’ demişti. Şu anda görülen de ne yazık ki henüz transferime izin vermemiş olmalarıdır” şeklinde konuştu.

‘Trabzon’u Çok İstiyorum’
                              Şenol Güneş’in de kendisini aradığını ifade eden Alper, “Şenol Hocanın araması beni çok mutlu etti. Gurur duydum. Kulüple olan sorun halledilirse Trabzonspor’a imza atmaya hazırım. Trabzonspor’a gelmek ve Bordo-Mavili formayı giymek istediğimi söyledim. Şenol Hoca da bana en kısa zamanda bu transferi gerçekleştireceklerini söyledi” diye konuştu. Trabzonspor haricinde Fenerbahçe’nin de kendisine talip olduğunu ifadede eden Orta saha oyuncusu Alper Potuk, “Sarı-Lacivertli takımın Teknik Direktörü Aykut Kocaman beni çok istiyor. Hemen hemen her gün bana teklif gönderiyor. Fakat ben Trabzonspor’da oynamak istediğimi kendilerini bildirdim. İlk terciğim Trabzonspor. Bunun için Trabzonspor’un kulübümle de anlaşmasını bekliyorum” dedi.

Arkadaşlar bu haber harfiyen dogru % 100

Bazı şeyler eksik sadece ama büyük aksilikler olmazsa işi bitirecegiz
                              O kişiliksiz Bülent uygun bunu engellemezse olur...
                              Dünyayı iki elinin arasına alabilir misin dediler bizde TRABZONSPOR atkısı açtık.
                              https://twitter.com/Sizofrenhamsi

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eskişehirspor’un genç oyuncusu Alper Potuk günebakış’a özel açıklamalar yaparken. Daha önce yöneticiler, ‘ Trabzonspor’a seni vermeyeceğiz’ demişti.
                                Bu ifade çok ilginç seni kimseye vermeyeceğiz değil seni Trabzonspor'a vermeyeceğiz ! Hani adam satılmış olurda bu kadarmı olur be birader.
                                Basarilar
                                Sevgiler Saygilar

Yorum

Yükleniyor...
                                X