Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @Farabi
    Ozan'ı bu açıdan da düşün o da sağlam psikopat
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• rabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, yarın çok flaş bir transfere imza atmayı amaçladıklarını belirterek, "İlk bombayı Zokora'yı alarak yapmıştık.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, yarın çok flaş bir transfere imza atmayı amaçladıklarını belirterek, "İlk bombayı Zokora'yı alarak yapmıştık. Yeni transferimiz de çok fazla gündem yapacak" dedi. Bekiroğlu'nun bahsettiği ismin Klose veya Diego olabileceği belirtildi.

Trabzonspor, transferde flaş isimleri kadrosuna katmayı amaçlıyor. Sevilla'dan Zokora'yı transfer ederek kadrosunu güçlendiren bordo mavililerin yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, yarın çok flaş bir transfere daha imza atmayı planladıklarını söyledi. Bekiroğlu, ilk bomba transferlerini Zokora'yı alarak gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yeni transferlerimiz çok fazla gündem yapacak. Bunun için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Bekiroğlu'nun bahsettiği flaş transferlerin Miroslaw Klose veya Diego olabileceği belirtildi.

İtalyan basınındaki iddialara göre Trabzonspor'un Klose'ye yıllık 3. 5 milyon Euro önerdiği ve bu fiyatı Avrupa'da hiçbir takımın veremeyeceği vurgulandı. Klose'nin de Lazio'nun teklifine rağmen Trabzonspor'a gitmeyi kabul edebileceği belirtildi.

Bu arada Alman basınında yer alan iddialara göre bordo mavililer, Wolfsburg'da kadro dışı bırakılan Diego'yu da yakın takibe aldı. Ancak futbolcunun 12 milyon Euro'luk bonservis bedeli transferin gerçekleşmesindeki en büyük engel olarak gözüküyor. Bordo mavililer, Polonya'nın Varşova takımında forma giyen Adrian Mierzejewski'nin transferi için de kulüp başkanını ikna etmeye çalışıyor.

Şenol Güneş'in bu transferin gerçekleşmesini çok istediği vurgulandı.

Ceyhun Bursa'ya, Ozan Trabzonspor'a
      Trabzonspor'un çok istediği Ozan İpek için Bursaspor'la görüşmeler sürüyor. Bu futbolcu için Bursaspor'a yüksek bonservis bedeli ödemek istemeyen yönetim, yeşil beyazlılarla bonservis bedeli konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. Ozan İpek'in de Trabzonspor'a gelmeyi çok istemesi üzerine bu konuda önemli adımlar atmak isteyen bordo mavililerin, önümüzdeki günlerde Bursaspor'a resmi sözleşme teklifinde bulunması bekleniyor. Bu arada Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan Ceyhun Gülselam'ın da Bursaspor'a transferinin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

MEHMET EREN GÜNDEMİ
      Bordo mavililer Kayserispor'un sözleşmesini feshettiği Mehmet Eren'i transfer etmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek sezon için kadroda bir derinlik oluşturmayı amaçlayan bordo mavililer, bu futbolcuyla önümüzdeki günlerde masaya oturmayı planlıyor. Mehmet Eren'in de Trabzonspor'a gelmeye çok sıcak baktığı öğrenildi.

Haber61
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ----------------- Onur
        Hilbert --- Giray --- Kyrgiakos --- Gökhan
        ---------- Zokora -- Colman
        Burak ---------- Jaja ----------------- Ozan
        ---------------- Klose

Avrupa'da is yapariz

Her şeyi anladım da o Hilbert denen kazmanın ne işi var orda

Yorum

• anlaşılan o ki yönetim s. e. ikilisine çok kızmış
          Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lig tv Trabzonspor haberlerinde Can a endeksli eğer Candan olumlu haber alamıyorsa Sallama pozisyonuna geçiyorlar Trabzonsporun eksik mevkii neresi nereye adam alacaklar ona göre isim veriyolar.

Geçtiğimiz senelerde Gabriç transferinde Lig tv yüzünden sağlam küfür yemiştim burada onlar Mahmut Aksu İstanbul da Ben Hrvatistan da demiştim.Akşamı Gabriçi transfer etmiştik.

Hatta o anda Ali Yerlikaya ile msn den konuşuyordum

Evet abi hatirliyom bende...

Yorum

• Ozan İpek - Mehmet Eren - Klose - Zokora

Bu uşaklar; şampiyonlar ligini kucaklar.
              Özkan SÜMER

Yorum

• hani Klose bu gün %95 imzalıyordu ? şimdi ise T.Bekiroğlu "yarın sansasyonel bir isimle imzalayacağız" diyor...çok fazla bilgi kirliliği var...dahası kişisel reklam kaygısı, bazı şeylerin önüne geçiyor...

Yorum

• Mehmet Eren fayda sağlamaz bence adem..

tamam sen meraklısın uzaktan vurup atanlara eski tanırım seni ama..

Bizim çakır daha iyidir bence..esneklik açısından

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ozan İpek - Mehmet Eren - Klose - Zokora

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ötekiler tamamda Mehmet Eren'le neyi kucaklayacağımızı söylerdim ama neyse
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hani Klose bu gün %95 imzalıyordu ? şimdi ise T.Bekiroğlu "yarın sansasyonel bir isimle imzalayacağız" diyor...çok fazla bilgi kirliliği var...dahası kişisel reklam kaygısı, bazı şeylerin önüne geçiyor...
                      tuncay bekiroglu dün "cuma günü aciklanacak" demisti zaten

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @Farabi
                        Ozan'ı bu açıdan da düşün o da sağlam psikopat
                        Ben işin psikopatlığında değilim , rakibi fizik olacak ezecek bir takım istiyorum .
                        Gün gelir , paslar adresini bulmaz , gün gelir sahaya çıkan oyuncularınızın büyük bölümü formsuz olur ve üretkenliğinize yansır .

Her durumda takımın elinde tutması gereken bir avantajdır fiziksel üstünlük . Yaşça müsait olanlar bilir şerefli yenilgileri , Türk futbolu gelişti de , hangi gelişmeler bu ilerlemeyi sağladı irdelemek gerek .

İnşallah şampiyonlar ligine gireceğiz .
                        Orada 4. torba takımı olacağız ve rakip takımların pek çoğu Türkiye ligi standardının üzerinde kalitede olacak .

Onlarla nasıl kafa kafaya oynayacağız? Tabirimi bağışlayın , kafa kırarak .

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her şeyi anladım da o Hilbert denen kazmanın ne işi var orda
                          Hilbert en az Gökhan Gönül kadar kulanir o kanati..

Ileri geri.. Iyi ortalar..

Yorum

• Ugur Üstada laf edenin aklına şaşayım.Vallahi ne yalan söyleyim bugünlerde özellikle takip ediyorum.Nisandan beri dile getirdiği çoğu şey doğru çıktı.Uğur abi Cavenaghiye tekrar dönme ihtimali var mı?
                            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biz Urfa'daki gibi oynayalım bunların yarısı gelmese de olur rahat eleriz herkesi. Ama bu sezonun ikinci yarısı gibi oynarsak en kral oyuncular gelse bir faydası olmaz rahat eleniriz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                klose gelirse kombineler ve formalar kapış kapış gider gibime geliyor.bilmem yanılıyor muyum?

Kesinlikle forma ve kombineler yok satar....
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X