İlk olarak Gülenay YILMAZ tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bursa nın futbolcularına saldıracak herkes...ozan ın gidememe sebebi başkanlarıydı adam hapse girdi önü açılmıştır heralde...
şuan transferi konuşmak etik midir belki değil ama herkes bizim gibi düşünmeyecektir...bursa tarafında ani transferler bekliyorum ben yani oyuncuların ayrılması anlamında...bu kadar peşinde koştuk aniden başka yerlere gidebilirler...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle27 yaşındaymış yahu
ama 2 milyon iyi para...İbb'den de koku gelmeye başladı sanki- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı sınırlanmasının kalkması sadece 3 Bizanslıya yarayacaktır abi, Türk futboluna değil. Ne zaman Anadolu ekipleri şahlansa, bu konuda hep bir çalışma yapılır ve nedense oynayabilecek yabancı sayısı arttırılır.
BJK ve FB, son olarak da GS ne yazık ki Türk futbolunda dönen meblaları çok yükseklere vurdurtmuştur, haklısınız. Ama onlar, yaptıkları hataları, başka bir hatayla kapatmak istiyorlar.
İngiliz, İSpanyol, vs örneği de bence bu durum için açıklayıcı olmaz. Ne zaman ki bizim de İngilizlerinki gibi bir altypımız olur da hem fiziki hem de ruhsal olarak çok iyi futbolcular çıkarabiliriz, o zaman bir karşılaştırma yapmak mümkün olabilir şahsi fikrime göre.
suan turk futbolundaki fiyatlarda asiri bir bos hava var..
bu alinmasi gerekiyor...illaki daha iyi fikirler vardir ancak bunun icin
acele davranilmali..turk futbolcusu kendini nimetten saymaya basladi...
bukadar paralar verilen kac turk futbolcusu ust duzey ligde oynuyor...
realdekilerde alman ekolunden olduklarindan boyleler...
biz turkler kendimizi hep bi bk sanariz..ama ortada basari falan yok..
aci ama gercektut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İ.Yazıcı ve ekibi hakkında geçen sene sonu birtakım yerlerden istihbarat almıştım...paranın aktarıldığı yer yakında açıklanacaktır...şaşırmayacaksınız...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Burak'ın ya sözleşme imzalaması ya da satılmasını savunuyorum artık. İmzayı sezon başlayınca atacağız, sezon ortasında atacağız, sene sonunda atacağız vb bir cümleyi ilk duyduğumuzda anlayın ki Burak seneye bedavaya İstanbul'da.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı takımdan üçten fazla adam almak tehlikelidir. Hatta üç bile tehlikelidir...
Al bu ikiliyi kapat transferi...
Şu karışıklıkta 5-6 milyona alınır bu ikili...
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİ.Yazıcı ve ekibi hakkında geçen sene sonu birtakım yerlerden istihbarat almıştım...paranın aktarıldığı yer yakında açıklanacaktır...şaşırmayacaksınız...- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdan olmazsa özelden yazar mısın. Merak ettim
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİ.Yazıcı ve ekibi hakkında geçen sene sonu birtakım yerlerden istihbarat almıştım...paranın aktarıldığı yer yakında açıklanacaktır...şaşırmayacaksınız...bildiğin bişe varsa paylaş
)
Yorum
-
İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan ve Serdar Aziz...
Al bu ikiliyi kapat transferi...
Şu karışıklıkta 5-6 milyona alınır bu ikili...
Serdar Aziz'de genç ve dinamik bir futbolcu.Serdar ile geçenlerde kontrat uzattılar
Yorum
Yorum