Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tuncay Bekiroglu ne dedi?

"Izleme Komitesinin israrla alinmasini istedigi üc ismi kadromuza kattik."

"Adrian, Henrique ve Zokora"

------------------------------------------------------------------------

Bence bu saaten sonra yabanci transferi olmaz...

Ha bu arada Klose'de yalanmis demekki...

Yerliye dönelim, dönelim ama ben Stoper göremiyorum...

Ha gelecek vaad eden Serdar, Eren, Aykut var...

Baska?
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Umut'un görevi nedir Gol Atmak..Umut gol attığı kadar değerlidir bu kadar basit..Baba hayrına oynamıyor,ama ben gibi taraftarların aldığı lisanslı ürünler sayesinde bu klüp ve dolaylı olarak Umut kazanıyor..ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tuncay Bekiroglu ne dedi?

"Izleme Komitesinin israrla alinmasini istedigi üc ismi kadromuza kattik."

"Adrian, Henrique ve Zokora"

------------------------------------------------------------------------

Bence bu saaten sonra yabanci transferi olmaz...

Ha bu arada Klose'de yalanmis demekki...

Yerliye dönelim, dönelim ama ben Stoper göremiyorum...

Ha gelecek vaad eden Serdar, Eren, Aykut var...

Baska?
        Bide Kemal Tokak var işte. Alabilirsek.
        Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• arkadaş burada özken sümeri hararetle savunan bir arkadaş daha vardı..keşfetme kenarda kuyu da kalan birşeyi çıkarıp bulmakla olur..keşfetmek yeteneği olmasına rağmen hakettiği değeri görmeyen bir adamı tutup çıkarmakla olur..yok perisiç miş yok lewandovski imiş yok o muş yok bumuş,şu ükede hiç mi yetenekli adam yok mu yani..hami bugün köpürdü ben serdar kesimali alın dedim almadılar,özkan sümer artık bıraksın ben soner hamdi vs yapalım dedi sona kadarda haklı...özkan sümer evet bu kulube emeği geçmiştir ama ben yetenek avcılığını falan görmedim,yetenek avcısı benim gözümde süleyman hurmadır,tolunay kafkastır..özkan sümer de zamanı geldi bıraksın artık gençlerle daha içli dışlı olan milli takımlarda hocalık yapmış abdullah ogün hami yapsın..

Yorum

• -------------------Kaleci--------------
            Serkan-----Giray----------(????)--Piotr
            --------------Zoko----Colman--------
            -----Burak-------Adrian-------Engin
            -------------Pawel(Henrique)-----------

Ozan(olcan)-Turgay-Alper, Hucum bögesine bir yabanci bide stopere....

1 yerli stoperde almak lazim....alirsak ve heinze gibi birisini de alirsak sol bekede gerek kalmaz...

------------

1-2 yabanci Transfer kesin olur bana göre...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kayseriden stoper ereni alsak muazzam hamle olur takasla alamazmıyız?
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gunti TSL de oynamıs en dengeli,kuvvetli,ne yaptıgını bilen ortasaha oyuncularından biriydi..
                son 10 yılda türkiyeye gelmiş en iyi ön libero diyebilirim. 2 yönlü ön libero.

appiah, aurelio gibi sadece defansif olmayanından.

Yorum

• erman kılıçın gerçekten 11 de oynayabileceğine inanan var mı..ya da sonradan girip maç kazandıracağına..erman transfer yapmış olmak için yapılmış bir eylem olur..
                  Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• - Özkan Sümer iyi futbolcudan anlar bu kadar basit...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Stanislav Sestak büyük Ihtimalle Hannovere gidecek.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• 9 Andrea Caracciolo ahhhh keşke

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          genç yetenek avcısı. şimdi bir iki tarihsel bilgi vermek lazım. özkan sümer luis suarez'i keşfettiği zaman 4.5 milyon euro idi. şimdi 20 milyon euroya liverpool'a gitti. brayn ruiz diye bir adam var twente'de, onu keşfettiği zaman bu adam 3,5 milyon euro idi. şimdi ise 12-13 milyon euro. lewandowski'yi keşfettiği zaman ise lewandowski 4,5 milyon euro idi. sadri biraz akıllı olup bir iki tanesini alsaydı bu adamın keşfettiği adamlardan, şimdi porto olurduk anasını satayım.

Ekşi'den
                          Simdi ortalama ayni miktarlara alinan Mier ve Filho izlendi denilmesine ragmen menejer isi deniyor ???

Ben bunu kast etmek istedim gecende,

Izlenmis oyuncu ucuz oyuncu demek degil!! Iyiyse elbette fiyatini ödeyeceksin, yok menejerdi oydu buydu..
                          En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 18.06.2011, 01:56.

Yorum

• Gonzalez ne is simdi balon mu cikti ?
                            iLK VE SON ASKiM TRABZONSPOR'UM

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              erman kılıçın gerçekten 11 de oynayabileceğine inanan var mı..ya da sonradan girip maç kazandıracağına..erman transfer yapmış olmak için yapılmış bir eylem olur..
                              hocam çok alınmasını istediğimiz ozandan fazlası vardır,eksiği yoktur,hızlı,teknik,mücadeleci,çizgiyi boydan boya kullanır takım oyuncusudur ve gol koklama özelliği de vardır,formayı alırsa geri vermeyebilir..

Yorum

• Klose'yi beğenmeyip Erman'a ağzının suyu akandır Trabzonspor taraftarı Hey Allah'ım ...
                                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

Yükleniyor...
                                X