Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hiç sitoper yok mu gündemde?

Yorum

• Gelecek seneki kadroyu ve sistemi kestirmek zor. Sorulması gereken bazı sorular var;

Öncelikle Paulo Henrique'nin en verimli olduğu mevki nedir? Sanırım oynayabildiği yerler Sol forvet, forvet arkası ve merkez forvet yani santrafor. Ben onun santrafor olarak alındığını düşünüyorum. Eğer sol forvet olarak almış olsaydık Olcan ya da Ozan ile uzun süre ilgilenmezdik. Birde Klose transferi olmayınca bitirilmesi onun direk santrafor olarak kullanılacağına işaret. Westerlo'nun maç özetlerini izlediğime göre muhteşem bir transfer olmuş bu. Cüzi yıllık ücret ile de 5 senelik sözleşme imzalanması çok iyi oldu.

Gelecek seneki muhtemel kadrolar şöyle bence;

1)

------Colman-Zokora--------
      Burak-----Adrian-------Ozan
      ---------Henrique-----------

Ozan yerine Olcan'da olabilir. Ben kadronun bu olacağını tahmin ediyorum ancak farklı ihtimaller de var. Mesela Adrian sol hücumcu olarakda kullanılabilir. Cenk de ısrarla istendiğine göre Henrique forvet arkasına çekilebilir. Yani hocanın geçen sene Engin'i kullandığı gibi;

2)
      Burak----Henrique-----Adrian
      ----------Cenk-------------

Yine aynı kadronun Henrique ile Adrian'ın yer değiştirmiş olanıda olabilir. Bunun dışında belki transfersiz bir ilk 11'de kurulabilir.

3)

Burak-----Adrian----Henrique
      ----------Pawel-------------

Sanırım asıl kadro ve sistemi en azından Avrupa kampı başlayana kadar bilemeyeceğiz beklemek gerek. Ancak sizce hangisi olmalı?

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resmi Sitede Jaja ile ilgili yayınlanan son haber:

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre Profesyonel futbolcumuz Jackson Avelino Coelho'nun Al Ahli kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Resmi Site Linki

Buna ek olarak Zafer Yelen konusunda da en son buna benzer bir duyuru yapılmış, kendisine kulüp bulması için izin verilmiş, o da Almanya' da kulüp arıyormuş.

Zafer Yelen ile ilgili Son Resmi haber
        Aynen.. Zafer Yelen ile feshetmedik..

Yorum

• Jaja Ya Haksızlık Yapıyorlar. Kampa Geç Geldi Diye Üstüne Düşerler.

Engin Gider Hocaya Söver. Şişe Fırlatır. 1 Şans Daha Verelim Engine Deriz. Çünkü Trabzon Çocuğu Ya.

Sırf Yabancı Olmasından Dolayı Yollanıyor.Şenol Güneş Onu Transfer Edildiği zamandan Beri Hiç Sevmedi. Bu Açıkca Belliydi.

Adama İlgi Gösterilmedi. Yok Engin Tedavi Edecekmiş. Etsin Şimdi.

Yorum

• İşin kötü tarafı jaja'yı satamayıp kadro dışı bırakırsalar Jaja'dan para da kazanamaaycagız.Ya satılsın yada kazanılsın...

Yorum

• Zafer Yelen neden gönderiliyor değerlendirilebilir. Hiç oynamadı ki adam. Hatırlıyorum da Zafer Yelen'in gelmesi için totemler yaptığımızı. Hey gidi hey
              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jaja'nın evini merak edenler için...

Keşke çıkıp şaka desen
                Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Slobodan Rajkovic...Chelsea fazla zorlamadan satar..22 yaşında sol ayaklı..
                  CM efsanesi abi o adam
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Resmi Sitede Jaja ile ilgili yayınlanan son haber:

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre Profesyonel futbolcumuz Jackson Avelino Coelho'nun Al Ahli kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Resmi Site Linki

Buna ek olarak Zafer Yelen konusunda da en son buna benzer bir duyuru yapılmış, kendisine kulüp bulması için izin verilmiş, o da Almanya' da kulüp arıyormuş.

Zafer Yelen ile ilgili Son Resmi haber
                    Zafer Yelen aslında geleceği parlaktı. Olmadı. Ben çok güveniyordum ve beğeniyordum. Bakalım bundan sonra ne yapacak.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Imza Kampanyasi baslatalimki Jajayi satmasinlar

Haha, nereye giderse gitsin, sorumsuz Futbolcular ile isimiz olmaz...

Fatih Tekke'nin gittigini gördüm ya ben, gerisi bos...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çıkıp dese ki ''Trabzonspor için oynamaya devam etmek istiyorum, bundan sonra disiplinsiz hareketlerim olmayacak, sadece işime konsantre olup önümüzdeki sene şampiyonluğu Trabzon'a getireceğim vs.. '' gibi şeyler söylese ne olur?..
                        sakın tek bir kelime bile etme
                        çünkü
                        inanırım eyşan
                        teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sakın tek bir kelime bile etme
                          çünkü
                          inanırım eyşan
                          iyiydi ççççççççç

Yorum

• Necmi6161 senin yaptığın da çok saçma.. Birini koruyacağım diye ötekine demediğini bırakmıyorsun.. Ya ikisine birden sahip çık, yada objektif ol..

İkisi de büyük hatalar yapmıştır.. Jaja'nın dışlandığı Engin'in kayırıldığı fln yok..

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen.. Zafer Yelen ile feshetmedik..
                              Üçüncü kez tekrar ediyorum Zafer Yelen'in sözleşmesini feshettik.

http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiId=1063501 adresine girip oyuncu hareketlerinden görebilirsiniz...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gelecek seneki kadroyu ve sistemi kestirmek zor. Sorulması gereken bazı sorular var;

Öncelikle Paulo Henrique'nin en verimli olduğu mevki nedir? Sanırım oynayabildiği yerler Sol forvet, forvet arkası ve merkez forvet yani santrafor. Ben onun santrafor olarak alındığını düşünüyorum. Eğer sol forvet olarak almış olsaydık Olcan ya da Ozan ile uzun süre ilgilenmezdik. Birde Klose transferi olmayınca bitirilmesi onun direk santrafor olarak kullanılacağına işaret. Westerlo'nun maç özetlerini izlediğime göre muhteşem bir transfer olmuş bu. Cüzi yıllık ücret ile de 5 senelik sözleşme imzalanması çok iyi oldu.

Gelecek seneki muhtemel kadrolar şöyle bence;

1)

Burak-----Adrian-------Ozan
                                ---------Henrique-----------

Ozan yerine Olcan'da olabilir. Ben kadronun bu olacağını tahmin ediyorum ancak farklı ihtimaller de var. Mesela Adrian sol hücumcu olarakda kullanılabilir. Cenk de ısrarla istendiğine göre Henrique forvet arkasına çekilebilir. Yani hocanın geçen sene Engin'i kullandığı gibi;

2)
                                Burak----Henrique-----Adrian
                                ----------Cenk-------------

Yine aynı kadronun Henrique ile Adrian'ın yer değiştirmiş olanıda olabilir. Bunun dışında belki transfersiz bir ilk 11'de kurulabilir.

3)

Burak-----Adrian----Henrique
                                ----------Pawel-------------

Sanırım asıl kadro ve sistemi en azından Avrupa kampı başlayana kadar bilemeyeceğiz beklemek gerek. Ancak sizce hangisi olmalı?
                                en sağlamı elimizde olan kadrodur.3 seçenek derim ben

Yorum

Yükleniyor...
                                X