Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çççççç

- Bu arada Senol hoca nerelerde? En son amcam Belcika'da bir dügünde görmüs.
    Polonya-Fransa maçını izlemeye gitti işte

Yorum

• Özellikle seçip yazmıyorum, bu sefer Evra'yı biçti bizimki.
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Evra'yı sakatladı

Yorum

• Peki değerli Polonyalılara soruyorum.
          Gabric mi Adrian mı?
          Cevaplayın bakalım...
          7

Yorum

• İlk olarak newrocki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fatih bana rapor versene aldık mı barış dışında kimseyi?? zaten her sene bi barış almasak ölürüz...
            Yok hacı tık yok ...

Bir Adrian'dır gidiyor ...

Şu Szymek Fetişi başımızı yakacak sonunda ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• bu adrian tam bir görev adamı hiç bir özelliği yok, barışların kalitesinde..

Yorum

• bende romaric transferini istiyordum..

ama kendini dev aynasinda görenlere inat adrian diyorum artik
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dogru diyor bence..brozekleri 3-4 sene önce rüyamizda göremizdik..ben ilk gündeme geldikleri yili cok iyi hatirliyorum..
                  Kamp döneminde ortaya çıkacaktır gerçek kaliteleri bende ümitliyim ama bakalım simek gibi bi adam bulamadılar polonyadan...

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adrian 18 numara mi?
                    Evet 18 numara Adrian
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bu arada sadece Şampiyonlar Ligi ve avrupa maçları için bile Jaja'nın kalması lazım bu yıl. Jaja Avrupa maçlarında Türkiye'deki gibi lakayıt oynamayacaktır. Kendini tamamiyle verecektir ve ben böyle olduğunda neler yapacağını çok merak ediyorum

Yorum

• İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kamp döneminde ortaya çıkacaktır gerçek kaliteleri bende ümitliyim ama bakalım simek gibi bi adam bulamadılar polonyadan...
                        her kamp döneminde kaliteler ortaya çıkıyor, sonra avrupada ilk turda eleniyoruz

Yorum

• İnternetten mi izliyonuz tv kanalları veriyor mu maçı..?
                          Dünyayı iki elinin arasına alabilir misin dediler bizde TRABZONSPOR atkısı açtık.
                          https://twitter.com/Sizofrenhamsi

Yorum

bende romaric transferini istiyordum..

ama kendini dev aynasinda görenlere inat adrian diyorum artik
                            Kişisel tartışmaların Trabzonspor'un menfaatlerinin önüne geçti yani. Tebrik ederim.
                            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Vallahi daraldım maçı izlerken ...

Ula madem doğru dürüst top oynamayacaksınız ne diye maç ayarlıyorsunuz ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

bizde harcanan paralarla alinan basarilar orantilimi yani..arap liginden ne farki var türkiye ,,süper'' liginin..
                                Adamların kaç paralar harcadığını biliyor musunuz?
                                Bu sefer olacak,bu sene şampiyon olacaz İstanbul'u fethedip kupayı biz alacaz..Başka yolu yok!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X