Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Manu Veya Chealsenin Elinden Nasıl Alıcan

Zaten Tottenhamdaydi ama pek takim adina oynamiyordu ondan gonderildi Park Rangersa ordada biraz daha takim oyunu oynamaya basladi. Pek ilgilenende yok bildigim kadariyla bunla.

Gelse Senol Gunes faktoruyle nerelere gelebilecek sen dusun artik
    TRABZONSPORUM(L)

Yorum

• O parayı vermelerinin nedeni Şenol Güneş'in aşırı isteği olabilir.Ben öyle yorumladım ama fazla tabi ki.

Yorum

• Var mı gelişme beyler yeni geldim.. ?
        FIRTINA

Yorum

• Bu videdoda Ali Turan sevenlere gelsin

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnanılmaz bir para. Yani bu kadar garanti para veriyorsak, 11'de oynayacak demektir.

Tamam Şenol hocaya güvenelim ama kabul edilebilecek bir şey değil.
            Olayın sırrı burda bence .

Şenol Hoca , Barış'ı kesin istiyorum demiş midir ?

Demişse yönetim Şenol Hoca'nın istediğini yapmak için bu kadar para verir mi ?
            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam şu Jaja olayını açabilir misin ? Gönderilme ihtimali ne yerine nerden oyuncu bakılıyor ?
              Dediğim gibi az önce yazılanla benim duyduğum farklı...Slovak stoperle Jaja nın ilgisi yoktu benim duyduğumda...Söyleyen arkadaş yalan söylemez ama yine de duyum işte...Jaja giderse Belçika milli takımından bir kişi alınacak...Tam olarak bu cümle...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak TS57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                burak bu sezon en fazla 12 gol atar geçemez 12 gölü
                Bende 10-15 arası diyorum ya renktaş zaten. Ama Burak'ın pozisyonu için çok güzel bir rakam bence.

Yorum

• Barış----------Zokora

------Colman--------

Burak----------Adrian--

----------x---------------

/////////////////////////////////////////////

---------------------Onur------------------------

-----Serkan?-------Giray----------?---------Malik?
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Uğur Abi

Romaric olayı ne oldu?
                    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dediğim gibi az önce yazılanla benim duyduğum farklı...Slovak stoperle Jaja nın ilgisi yoktu benim duyduğumda...Söyleyen arkadaş yalan söylemez ama yine de duyum işte...Jaja giderse Belçika milli takımından bir kişi alınacak...Tam olarak bu cümle...
                      Belçika Milli değil de Belçika Ligi olabilir Vargas'ın menajeri konuşmuştu bugun Türkiye ve Portekiz'e gidebilir oyuncum demişti o yüzden sordum baglantısı var mı diye.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• @uğur
                        filho ?
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İsimde verseydin Abi.......

Ben de ağzımı tutamıyorum ama

W mi V mi
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Adriani simdi begendikmi??

Nasil futbol sergiledi Fransaya karsi?
                            TRABZONSPORUM(L)

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende 10-15 arası diyorum ya renktaş zaten. Ama Burak'ın pozisyonu için çok güzel bir rakam bence.

selçuğun gitmesi olumsuz şekilde etkiler diye düşünüyorum ama inşallah yanılan ben olurum renkdaş
                              Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• Bu rakam meşhur takım içi dengelerimizin bonservisini alıp başka takıma imza atması demek çok tehlikeli bir rakam bu rakam doğru ise.Biz peki olası yüksek performans göstermesi durumunda mesela Burak için ne kadar ücret ödeyeceğiz?
                                Önümüzdeki sezon takım çok güzel gidiyor olası Barış'ın ilk 11 e girememsi durumunda, diyelim devre arası olmuş Colman derseki benim ücretim şu olucak o zaman ne diyeceğiz?
                                Yani yine baltayı taşa vurduk gibime geliyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X