Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baris Özbekin bugün giyindigi tshirtü bulamadim ya trabzonspor.com.trde müthis bisey ve eren albayrakin giyindigi

Yorum

• İlk olarak newrocki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu anda barış dışında yeni transfer var mı??? yabancı aldık mı?? bi sitede hamdi ile anlaşıldı diyor?? aslı var mıdır?
      Link at bakalım..
      Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• bu adrian'ı niye beğenmediniz anlamadım. adam top kapıyor, top dağıtıyor, dikine kat ediyor ve de gayet hızlı. bence iyi bi adam.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gökhan casper gibi adamlarin icinden gececekmis gibi oynayan eski oyuncumuz hani acayip bir teknigi vardi gercekten..
          onuda geçse bile geçemedim sanıp kendini yerde bulan gökhan ünal artık yerinde forvet devri bitti forvet oyuncuları artık kanat özellikli süratli adam eksilten dripling atan asist yapan futbolcular bence

Yorum

• Şifreli yayınlanmayan maçın linkini verdirtmemek te nedir ya.

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu adrian'ı niye beğenmediniz anlamadım. adam top kapıyor, top dağıtıyor, dikine kat ediyor ve de gayet hızlı. bence iyi bi adam.
              polonya milli takiminda oynayan adama bizimkiler ise yaramaz demez mi bi zamanlarin 8-0 lari unutulmus sanirim..bu polonya türk milli takimini suanki haliyle yener..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu ne ya ççç

Yariniz baska mac mi izliyor ?

Biri en iyisi diyor, digeri ismini bile duymadim
                Bu gayet doğal çünkü futbol böyle bir oyun işte, nereden baktığına bağlı Burada da transferde bir isim gündeme geliyor. Bazılarımız "çok yaralı olur, alalım", bazılarımız ise "işe yaramaz, sokağa para atmayalım" diyor. Her iki taraf da kendince haklı.
                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Hoca al be Paweli.
                  Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şifreli yayınlanmayan maçın linkini verdirtmemek te nedir ya.
                    bu maç için yasak olduğunu söyleyen forum yöneticisi yok zaten..

demin paylaşılmıştı, ben burdan izliyorum:http://www.seeon.tv/view/14153/

Yorum

• Eren Albayrak'ı kimse yabana atmasın formayı bir kaparsa kimse alamaz üstünden.Ayrıca Henrique çok yetenekli bir oyuncu o yüzden bu konuda Şenol Hoca baya zorlanacak
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ya bırakın Allah aşkına. Adam ne bir çalım, ne bir dripling, ne bir depar, ne bir orta hiçbişey yok. Düz ve vasat bir oyuncu. Sivasta oynar anca, küme düşmez. Kendi ülkesinde amatör takımlara karşı iş görür anca.
                        7

Yorum

• İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hoca al be Paweli.
                          az önce pawel brozek dedi spiker anlayamadım ki oynuyo mu
                          DRAGO GABRIC

Yorum

• Sol kanata bence ne Romariç ne de Adrian alınacaksa Ozan İpek alınmalıdır. Bizim için yabancı oyuncu her zaman risktir takımın iskeleti yerlilerden kurulmalı ve iskeletin en önemli parçalarından biri de Ozan olmalıdır. Umuttan gelen parayla da Sercan ya da Cenk alınabilir... Polonyalı kardeşlerden de kurtulmalıyız vasatın üzerine hiç çıkamadılar ve onlara rağmen hala solbek ve forvet arıyorsak demek ki hocanın istediği kıvamda değiller.. Orta sahaya Murat Ceylan ya da Alper Potuk sağ kanata Gökhan Emreciksin düşünülmeli ayrıca Eskişehirden Sezer Öztürk'ten sanırım fb vazgeçti bize önermişler Ja Ja ya mahkum kalmamak açısından değerlendirilebilecek bir oyuncudur. Stoper için ismi geçen Önder Turacı ve hele hele Gökhan Zan'ı kötü bir şaka olarak düşünüyorum Kayseride bir gürcü stoper vardı adam çok sağlamdı onla ilgili bir girişim başlatılamaz mı? Bir de sağbeke alternatif olarak Yiğit gibi bir yetenek ve solbeke de Gökhan Süzen neden düşünülmüyor??
                            Saygilarimla,

Yorum

• Bizimki şut çekti kötü vurdu.
                              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen katılıyorum alırsak buyuk bir hayal kırıklığı olur engin 10 tane adrian yapar
                                senol hocanin israrci oldugu soyleneyor dediginiz gibiyse eger demek senol hoca futbolcudan anlamiyor
                                # 61 Onur Recep Kivrak
                                " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

Yükleniyor...
                                X