Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alderweireld, Mertens, Dembele, Hazard ve Lukaku genelde izlediğim ve çok beğendiğim oyunculardır. Bunların yanına Axel Witsel'ı da koyabiliriz. Belçika milli takımı önümüzdeki yıllarda futbolseverleri baya şaşırtabilir. Böyle genç yeteneklerin yanında Kompany, Verthongen vb. yıldızları da var.
    Mertens Milli maçta Hazard'ın yerine oyuna girerken spiker ve yorumcunun söylediklerini ve sonra o lafları yutmalarını hatırladıkça gülüyorum ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• sadri başkanın yıldız bir oyuncuyla el ele tutuşmuş gülümserlerken bir karesi medyaya düşse... başkan bence bize güzel bir sürpriz yapacak, adrian madrian hikaye o halı saha topçusunu alıp gelmez bizimkiler, güveniyorum ismi medyaya yansımamış, hepimizi şaşırtacak bir transfer yapacağız. bomba harbiden patlayacak
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Duyum yok mu duyum
        Varya sizde zorla kaşınıyorsunuz şurdan biri çıkıp sallasa mübah size valla
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Alderweireld, Mertens, Dembele, Hazard ve Lukaku genelde izlediğim ve çok beğendiğim oyunculardır. Bunların yanına Axel Witsel'ı da koyabiliriz. Belçika milli takımı önümüzdeki yıllarda futbolseverleri baya şaşırtabilir. Böyle genç yeteneklerin yanında Kompany, Verthongen vb. yıldızları da var.
          Fellaini de bunlara eklemek lazım...2014 dünya kupasının sürpiz takımı olacak Belçika...

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mertens Milli maçta Hazard'ın yerine oyuna girerken spiker ve yorumcunun söylediklerini ve sonra o lafları yutmalarını hatırladıkça gülüyorum ...
            Ne demişlerdi? Maçı başka dilde izlediğim için soruyorum.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Varya sizde zorla kaşınıyorsunuz şurdan biri çıkıp sallasa mübah size valla
              Sen neden buradasın peki ?
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

çççççççççççç

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.transfermarkt.co.uk/en/ya...ler_90368.html

Bu oyuncu en az bruyne kadar etkili ve yetenekli.
                  el ghanassy ile ilgili M.City 'ye imzalalayacağı haberleri çıkmıştı. ciddi ilgileniyorlar sanırım. bence de süper yetenek.

hazır belçika demişken, julien gorius da benim dikkatimi çekmişti. misimoviç'in iyi zamanlarını hatırlatır bana. altyapı fransa, kendisi de fransız zaten.

Julien Gorius ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Frankreich ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ zuletzt bei Oud-Heverlee Leuven ➤ * 17.03.1985 in Metz, Frankreich
                  İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                  ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Ne demişlerdi? Maçı başka dilde izlediğim için soruyorum.
                    Bu adam (Leekens) salak mıdır a getirdiler , gülüşmeler "İyi ki çıkardı" falan ...

Sonra Mertens'i görünce yutkunmaya başladılar

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• evet ne oluyor kımı aldık kımı gonderdık gundemde kım var

kacgundur gırmıyorum nete gırer gırmez daldım buraya nereye gırecemı sasırdım

Yorum

Bu adam (Leekens) salak mıdır a getirdiler , gülüşmeler "İyi ki çıkardı" falan ...

Sonra Mertens'i görünce yutkunmaya başladılar
                        ççç Rezil herifler. Bir b.ktan anladıkları yok ama sıra yorum yapmaya gelince ağızları üstüne gitmiyor.

Yorum

Gelip gidecekler hakkında yorum yapmak için, duyum almak için değil
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

van buyten defour simons bunlarda iyi oyuncular takimin tamami genç kaliteli oyuncular leekens bolluktan kadro kurmaya zorlaniyor
                            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Tuncay Şanlı'yı acaba Şenol Hoca düşünmüşmüdür hiç?
                              Geçen gün fb ile haberleri çıkarken aklıma geldi de..aslında sol taraf için bir teklif yapılabilir...Sözleşmesi devam ediyor mu bilen var mı?
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Bu arada Mertens 'in menajeri bir Türk , aynı zamanda Assaidi ve bir çok oyuncunun da menajeri ...

Güiza'da var aralarında

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Yükleniyor...
                                X