İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sadri başkanın yıldız bir oyuncuyla el ele tutuşmuş gülümserlerken bir karesi medyaya düşse... başkan bence bize güzel bir sürpriz yapacak, adrian madrian hikaye o halı saha topçusunu alıp gelmez bizimkiler, güveniyorum ismi medyaya yansımamış, hepimizi şaşırtacak bir transfer yapacağız. bomba harbiden patlayacak"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyum yok mu duyumLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlderweireld, Mertens, Dembele, Hazard ve Lukaku genelde izlediğim ve çok beğendiğim oyunculardır. Bunların yanına Axel Witsel'ı da koyabiliriz. Belçika milli takımı önümüzdeki yıllarda futbolseverleri baya şaşırtabilir. Böyle genç yeteneklerin yanında Kompany, Verthongen vb. yıldızları da var.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMertens Milli maçta Hazard'ın yerine oyuna girerken spiker ve yorumcunun söylediklerini ve sonra o lafları yutmalarını hatırladıkça gülüyorum ...
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVarya sizde zorla kaşınıyorsunuz şurdan biri çıkıp sallasa mübah size vallaRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen neden buradasın peki ?
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.transfermarkt.co.uk/en/ya...ler_90368.html
Bu oyuncu en az bruyne kadar etkili ve yetenekli.
hazır belçika demişken, julien gorius da benim dikkatimi çekmişti. misimoviç'in iyi zamanlarını hatırlatır bana. altyapı fransa, kendisi de fransız zaten.
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demişlerdi? Maçı başka dilde izlediğim için soruyorum.
Sonra Mertens'i görünce yutkunmaya başladılarRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam (Leekens) salak mıdır a getirdiler , gülüşmeler "İyi ki çıkardı" falan ...
Sonra Mertens'i görünce yutkunmaya başladılar
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen neden buradasın peki ?Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlderweireld, Mertens, Dembele, Hazard ve Lukaku genelde izlediğim ve çok beğendiğim oyunculardır. Bunların yanına Axel Witsel'ı da koyabiliriz. Belçika milli takımı önümüzdeki yıllarda futbolseverleri baya şaşırtabilir. Böyle genç yeteneklerin yanında Kompany, Verthongen vb. yıldızları da var.Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
Tuncay Şanlı'yı acaba Şenol Hoca düşünmüşmüdür hiç?
Geçen gün fb ile haberleri çıkarken aklıma geldi de..aslında sol taraf için bir teklif yapılabilir...Sözleşmesi devam ediyor mu bilen var mı?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
Yorum