Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cenk ne kadar ? 7 mi 10 mu

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cenk tosun'u 7 milyon euro gibi bir rakama satın alma ihtimali varsa ben 1 dk bile düşünmeden alırdım.

gökhan ünal gibi çuvala 6.5 milyon euro verdik cenk'e verilmez dersek ayıp ederiz.
      Gökhan Ünal'ı sevmeyen birisi olarak bu yoruma katılmıyorum Gökhan Ünal kaliteli oyuncuydu uyuşamadık.O bize uymadı biz ona.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cenk tosun'u 7 milyon euro gibi bir rakama satın alma ihtimali varsa ben 1 dk bile düşünmeden alırdım.

gökhan ünal gibi çuvala 6.5 milyon euro verdik cenk'e verilmez dersek ayıp ederiz.
        Gokhan Unal Kayseri'de inanilmazdi, cuval filan degildi. Gol krali da olmustu. Ayrica Cenk'ten cok daha uzun sure yuksek performans gostermisti. 2008 yilinda en mutlu oldugumuz transferdi.

Yorum

• İlk olarak Eyüphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kesinlikle giremez. Umutun çok koşmasından sebep o pozisyonlara girmesi zaten. MAç içinde sürekli hareket halinde, sürekli koşu yapıyor ve her maç birkaç pozisyonu vardır. Türkiye liginde hiçbir forvet onun kadar koşu yapmadığı için girdikleri pozisyon sayısı Umuttan hep azdır.
          Aynen ve dikkat edilirse, Cenk ilk haftalardaki gollerini son haftalarda bulamadı, çünkü artık rakip defanslar adamı tanıdı...

İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizim forvetimiz olacak olan adam ne kadar yetenekli olursa olsun ( cenk olsun ya da başkası ),, bizim taraftarımızda bu beklentiler ve baskısı olduğu müddetçe kesinlikle istenilen düzeye ulaşamaz...
          Messi gelse bu takıma, Egemen gibi tribüne oynamadıktan sonra kimseye yaranamaz. )
          There are 10 kinds of people
          Those who understand binary and
          Those who don’t

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her zaman söylediğim gibi, bu yönetim bonservisi olmayan oyuncuyu almaz. Hatta bonservisi az olan oyuncuyu bile almaz diyebilirim. Belki biraz doyuma ulaştıktan sonra olabilir.
            yillarca doyuraramdik bu saatten sonrada doyuramayiz.

aynen bu yonetimin bir oyuncuyu almaya tesebbus etmesi icin bonservisinin en az 3 milyon euro ve menejerinin ''belirli kisiler'' olmasi gerekmekte

yaziyoruz yaziyoruz ama kimse dinlemiyor.

yoksa alanzinho 4 milyon zokara 5 milyon falan geciniz bunlari

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cenki 5 e alalyim ilerde 10 a 15 e satariz diyenlere sesleniyorum, Türkiyeden hangi oyuncuya o paralar verildi Türkiyede utanilmasa Messiylen kiyaslanicak Ardaya bile 6-7 milyon vermeye cekiniyor Avrupalilar, bizim Fatih ile Gökdeniz transferlerinde cok sansimiz vardi o aralar Rusya yeniden yapilanmaya gidiyordu ve Avrupada ses getirmek icin astronomik fiyat
              Ari dokiyorlardi ama suan onlardada bu söz konusu degil...

Nice yildiz adayi paragöz baskanlar yuzunden Türkiyede parliyamadan sönup gitti, ve Türkiye disindan kimse Türk bir oyuncuya 6-7 milyon bile vermez cunku ne kadar profesyonel oldugumuz biliyorlar maalesef...

Aynen Öyle.
              BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Romaric transferi patladı gibi. Başkan görüşmek için İspanya'ya gideceğim dedi ama Zokora ve Romaric'in menajerleri aynı kişi ve o menajer Türkiye'de şuan. Aynı şekilde Raul Albiol'da öyle. Ya başka bir stoper için orda -ki pek sanmıyorum, yada kuvvetli bir ihtimal Kanoute.
                Raul Albiol degil Bravo o..

Kanoute gündemde yok diye okudum bugün haber61'de..

Yorum

• İlk olarak marcusjava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hay anasını avradını...

bi tane normal, efendi, insan evladı gelmicek mi şu takıma ya.
                  Alanzinho ve Colman güney Amerikalı standartlarına göre bayağı dispilinli çıktı. Örnek alsınlar biraz ne yapalım.
                  Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hadi ya yedekden gelip kaç maç çevirdi.?
                    Alanzinho maç çevirecek kapasitede oyuncudur.6+2 kuralı var +2ye kimi koyacaksın ha?
                    Katılmıyorum...Bu ligin oyuncusu değil Alanzinho, hala çok zayıf...İyi niyetli ama stili bizim takımın oyun şekline de uygun değil...Ayrıca pas vermesi gerekirken dripling yapıyor, topu sürmesi gerekirken de şut çekiyor...

Neyse uzun sözün kısası ben beğenmiyorum Alanzinho'yu...Eğer para veren birileri varsa hiç düşünmeden satmak lazım...Sonra Yattara gibi elimizde patlar...

Yorum

• Umut gibi adam 4 ediyorsa cenk'i gözü kapalı 7'ye almamız lazım. 3'te sen koy 1 tane de gereksiz oyuncuyu ver tamam

Yorum

• İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antebin tüccar zihniyetinin kurbanı olmayalım Cenk ne olacagı belli olmayan bir futbolcu. Maximum 3 milyon euroya veriyolarsa versinler. Yoksa 8Jk nin Tabat orneginde oldugu gibi kazıklanırız gibime geliyor.
                        Evet aynı seyi dyoruz biz de 2.5 3 eder anca
                        yarım sezon oynayan biri.
                        En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 07.06.2011, 22:44.
                        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Baskan Ispanya'ya Romaric icin gitmedi demek ki.Cenk isi olmaz bosuna tartismaya gerek yok.

Yorum

• Cenke karşılık verilecek 3m euro+Sezer belki + bir oyuncu daha,nede olsa oyuncu çok bizde,ama nakit çıkışı yazık olur
                            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                            2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• @Mollasalihoğlu
                              taş bana mıydı?
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Pawel+Paulo ve 3.yabancı forvet alınacağına ben inanmıyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X