Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cenkte halilde bence alınmamalı.ikiside cok şişiriliyor.onlara vereceğim parayı kanuteye veririm

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kilit nokta. Girer mi? Ben sanmıyorum pek.
      Bu Takimda Can Karyagdi bile cok Gol atar
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Cenki 5 e alalyim ilerde 10 a 15 e satariz diyenlere sesleniyorum, Türkiyeden hangi oyuncuya o paralar verildi Türkiyede utanilmasa Messiylen kiyaslanicak Ardaya bile 6-7 milyon vermeye cekiniyor Avrupalilar, bizim Fatih ile Gökdeniz transferlerinde cok sansimiz vardi o aralar Rusya yeniden yapilanmaya gidiyordu ve Avrupada ses getirmek icin astronomik fiyat
        Ari dokiyorlardi ama suan onlardada bu söz konusu degil...

Nice yildiz adayi paragöz baskanlar yuzunden Türkiyede parliyamadan sönup gitti, ve Türkiye disindan kimse Türk bir oyuncuya 6-7 milyon bile vermez cunku ne kadar profesyonel oldugumuz biliyorlar maalesef...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alanzinhoyu göndermeyiz umarım çok büyük hata olur.
          Bende Alan'ın kalmasını istiyorum Mesut Abi ama bakalım ne olacak
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Jaja metalist'e 440 bin euro'ya gitmiş...
            Alan ise stabeak'e bedava gitmiş
            Her zaman söylediğim gibi, bu yönetim bonservisi olmayan oyuncuyu almaz. Hatta bonservisi az olan oyuncuyu bile almaz diyebilirim. Belki biraz doyuma ulaştıktan sonra olabilir.
            Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alanzinhoyu göndermeyiz umarım çok büyük hata olur.
              Bence tam tersine henüz para ediyorken elden çıkarmak lazım Alanzinho'yu...

Yorum

• Zokora'ya zamanında ödenen 13 milyon € ile avunun o zaman..
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• 15 gundur foruma giremiyordum,sukur kavusturana.cok sey kacirdim mi acaba?

Yorum

• fener maçında bu cenk sahada yoktu, bence o kadar para hayatta etmez

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öyle çok oyuncu sattık ya zaten. Ne zaman transfer yapacak olursak "İlerde iyi paraya satarız" deniyor.

Benim hatırladığım Gökdeniz 9, Fatih 8 milyon €'ya gitti. Stepanov'u da sayarsak 4-4,5 milyon €. Gökdeniz ta 18-19 yaşlarındayken alındı, Fatih de bizim altyapıdan tetişme.

Hangi transferimizi yüklü miktar paraya sattık yahu ben mi hatırlamıyorum?
                      bunların hepsi ihtimal.
                      adam belki daha da parlar aldığımızın çok üstüne satarız belki ilerde.
                      ya da adam parlamaz.oyuncu elimizde patlar.
                      mesele o değil.
                      nasıl olsa aldığımız adamları yüksek paralara satamıyoruz deyip kenara mı çekilmemiz lazım?20 yaşında ve potansiyeli olan bir oyuncudan bahsediyorsak bence bu riske girmeye değer.
                      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cenk eğer trabzona gelirde umutun girdiği pozisyonlara girerse 25 golü geçer diye düşünüyorum.
                        Kesinlikle giremez. Umutun çok koşmasından sebep o pozisyonlara girmesi zaten. MAç içinde sürekli hareket halinde, sürekli koşu yapıyor ve her maç birkaç pozisyonu vardır. Türkiye liginde hiçbir forvet onun kadar koşu yapmadığı için girdikleri pozisyon sayısı Umuttan hep azdır.
                        BMN TRABZON

Yorum

• Herenveen'de olayli bir sezon yasamisdi.. Ona ragmen 10 golü buldu..

Yinede disiplinsizlikleri nedeni ilen gönderildi..

Palmeiras'da devam etti...

Sonra yemin etti laflari cikti.. Isin ciddiye bindigini anlsmis..

Öyle Westerlo'ya kiralandi ve sözünü ilk senesinde tuttugunu belcikalilar dogruluyor...

Gecen sene patlamayi yaparken saha disinda hic bir olay ilen adi gecmemis..

Insallah Jaja'yi görünce sözünden dönmez

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cenk eğer trabzona gelirde umutun girdiği pozisyonlara girerse 25 golü geçer diye düşünüyorum.
                            bizim forvetimiz olacak olan adam ne kadar yetenekli olursa olsun ( cenk olsun ya da başkası ),, bizim taraftarımızda bu beklentiler ve baskısı olduğu müddetçe kesinlikle istenilen düzeye ulaşamaz...
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bence Cenk yerine daha az paraya Muhammet Demir'i istemeliyiz,gerçi artık vermezler ama....
                              2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                              2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                              2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                henrique ye 3,5 milyon euro,zokora ya da 5 verdiğimizi düşünelim ki romariç ya da adrian gibi iki orta saha oyuncusu daha almayı düşünüyoruz,tüm bunlardan hareketle cenke de yüklü para vermek tam bir çılgınlık olur,açıkcası ben bu transferin olabileceğine inanmıyorum,bursadan turgayı makul bir ücrete alabiliriz kanımca,nede olsa sözleşmesi bitecek sezon sonunda...
                                aama şöyle de bir durum var,hani olurda caleyi 3-4 milyon euro gibi inanılmaz bir ücrete satabilirsek tam bir piyango olur,güzel bir kaynak da yaratılmış olur böylelikle :
                                Böyle birşey imkansız....

500.000 euro üstü veren yok...

Yorum

Yükleniyor...
                                X