Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her zaman söylediğim gibi, bu yönetim bonservisi olmayan oyuncuyu almaz. Hatta bonservisi az olan oyuncuyu bile almaz diyebilirim. Belki biraz doyuma ulaştıktan sonra olabilir.
    Egemen ,Song,Barış Özbek,Eren,Onur,Burak aklıma gelenler bunlar .Gerçi ne söylemek istediğinizi de anlamadım
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Romaric den sonra 20 Yasinda olan cok yetenekli Cenk Tosunu da begenmiyoruz.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence tam tersine henüz para ediyorken elden çıkarmak lazım Alanzinho'yu...
        Hadi ya yedekden gelip kaç maç çevirdi.?
        Alanzinho maç çevirecek kapasitede oyuncudur.6+2 kuralı var +2ye kimi koyacaksın ha?

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zokora'ya zamanında ödenen 13 milyon � ile avunun o zaman..
          Cuk diye bi ses geldi

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bunların hepsi ihtimal.
            adam belki daha da parlar aldığımızın çok üstüne satarız belki ilerde.
            ya da adam parlamaz.oyuncu elimizde patlar.
            mesele o değil.
            nasıl olsa aldığımız adamları yüksek paralara satamıyoruz deyip kenara mı çekilmemiz lazım?20 yaşında ve potansiyeli olan bir oyuncudan bahsediyorsak bence bu riske girmeye değer.
            7 milyon euroluk riske girmem ben olsam.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Antebin tüccar zihniyetinin kurbanı olmayalım Cenk ne olacagı belli olmayan bir futbolcu. Maximum 3 milyon euroya veriyolarsa versinler. Yoksa 8Jk nin Tabat orneginde oldugu gibi kazıklanırız gibime geliyor.
              Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Zamaninda Dinamo Zagrebli taraftarlar biz Cale'ye bonservis odedigimizde sasirmislardi. Keske biz de biraz olsun sasirabilsek...

Yorum

• İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Antebin tüccar zihniyetinin kurbanı olmayalım Cenk ne olacagı belli olmayan bir futbolcu. Maximum 3 milyon euroya veriyolarsa versinler. Yoksa 8Jk nin Tabat orneginde oldugu gibi kazıklanırız gibime geliyor.
                  tabatadan ziyade bi Gökhan Ünal var
                  2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                  2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                  2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Arkadaslar belki yeri degil ve bana kizacaksiniz yalniz cok merak ettigim bir sey var bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirseniz cok sevinicem...Hayatimda su selcuk zibidisi kadar nefret ettigim bir oyuncu olmadi acaba milli takim kampina gidip suna iki laf eden yuzunu kizartabilen arkadasimiz oldumu hic?

Yorum

• Cenke o kadar para vermek buyuk kumar olur Olasi bir basarisizliginda yonetimde teknik kadroda cenkin kendisi de simdi kesin gelsin diyenlerde dahik olmak uzere taraftardan yedi gun 24 saat kufur yer
                      Sadri antepe baskan olsana tezahuratlarini duyar gibiyim
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• cenk tosun'u 7 milyon euro gibi bir rakama satın alma ihtimali varsa ben 1 dk bile düşünmeden alırdım.

gökhan ünal gibi çuvala 6.5 milyon euro verdik cenk'e verilmez dersek ayıp ederiz.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          15 gundur foruma giremiyordum,sukur kavusturana.cok sey kacirdim mi acaba?
                          15 gün mü? Hocam 15 günü sana anlatmak mümkün olmadığından en iyisi bundan sonrasını takip et
                          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Romaric transferi patladı gibi. Başkan görüşmek için İspanya'ya gideceğim dedi ama Zokora ve Romaric'in menajerleri aynı kişi ve o menajer Türkiye'de şuan. Aynı şekilde Raul Albiol'da öyle. Ya başka bir stoper için orda -ki pek sanmıyorum, yada kuvvetli bir ihtimal Kanoute.

Yorum

• roömariç işi olmayacak gibi herhalde bi bilen varmı ne oldu bu uşak
                              AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İşte Geleceğin Yıldızı.Heerenveen kampından izinsiz ayrıldığı, izinsiz şehri terkettiği için cezalar almış. Çıkıyor yavaş yavaş.

Çok İhtiyacımız Varya Böyle Adamlara. 3.5 Verene Kadar Üstüne Para Katıp Cenki Alırsın Be.
                                hay anasını avradını...

bi tane normal, efendi, insan evladı gelmicek mi şu takıma ya.

Yorum

Yükleniyor...
                                X