editttttttttt
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklose hayırlı olsun.erdal abi ve uğur abi işaret ettiğine görekızmayın forum ahalisi ama 3.5 verdiysek çok değil mi
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet pm atamıyorum mesaj kutun dolmuş. Dün gece ne diyecektin?Şu mesaj kutunu boşaltta konuşalım
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tuncay dayının yaptığını Çorumlu yapmaz.Cumaya kadar nasıl dayanacağız"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Adam resmen burda dolaşıyor. Okuyor mesajları, sınavım işim var diyenleriBuca'dan Kamil Ahmet Çörekçi'yi de alalım Buca'da oynasın bir iki sene daha. 20 yaşında gelsin bize.
Romaric de yalan oldu. Ben onu istiyorum. Jaja'nın kaprisleriyle uğraşılmaz.
Klose cuk otururdu takıma ama zor transfer.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
Yorum