Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• editttttttttt
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      klose hayırlı olsun.erdal abi ve uğur abi işaret ettiğine göre kızmayın forum ahalisi ama 3.5 verdiysek çok değil mi
      Senin cebinden çıkmıyor ya renktaş
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Bu Juventustaki Diego mu

Hayır Wolfwurgdaki

Facede Gördüm
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bence transferlerin belirli periyodlara yayılması gündemi sıcak tutma adına daha yararlı. Yoksa 1 günde tüm transferlerin bitirilmesi herkesi daha çok sıkıntıya sokar...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Transfer tatbikatı yaptık resmen.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet pm atamıyorum mesaj kutun dolmuş. Dün gece ne diyecektin? Şu mesaj kutunu boşaltta konuşalım
              sildim boş olum emre sana mesaj attımı diyecektim olum diego yok artık lebron jamessssssss
              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• uyuyacaktım ama,
                Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Transfere aç bir forumumuz var

Yorum

• Diego olursa Jaja yolcu demektir ki bence hiç gerek yok böyle bi maceraya. Jaja Diego'nun yanında çok mülayim kalır anlatılanlara göre
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu tuncay dayının yaptığını Çorumlu yapmaz.Cumaya kadar nasıl dayanacağız
                      heyyt birisi benm memlekete laf attı sanırım
                      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                      Louis D. Brandeis

Yorum

• yau milan baros olamazmi?

Yorum

• 404'e vurdu forum çıldırdı
                          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Adam resmen burda dolaşıyor. Okuyor mesajları, sınavım işim var diyenleri Buca'dan Kamil Ahmet Çörekçi'yi de alalım Buca'da oynasın bir iki sene daha. 20 yaşında gelsin bize.
                            Romaric de yalan oldu. Ben onu istiyorum. Jaja'nın kaprisleriyle uğraşılmaz.
                            Klose cuk otururdu takıma ama zor transfer.
                            Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Twiter ve face üzerinden diego ile kulubüyle anlaşılmıs yazıyor heryerde. inanmadım inanmak isterim
                              HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53

Yorum

• Yönetim ve şenol hcoca hıncını tıransferden alacak bu belli gibi bana göre. sanırım şampiyonlar ligi elemelerini geçmek için ciddi bi yatırım düşünüyorlar. Bu kin ve heyacan burdada var

Yorum

Çalışıyor...
                                X