Renktaslar Afrika Kupasi sanki 5 Ay sürecek.Abartiyorsunuz gercekten
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ûamûra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefuchs ve ozan ile gerçek bir otobana sahip olabiliriz..şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadasslar Afrika Kupasi sanki 5 Ay sürecek.Abartiyorsunuz gercekten
3 maç kaçırmaları bile büyük kayıp olur zira.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseni karayollarına havale ediyorum
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseni karayollarına havale ediyorum
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar açıkladı : "Romaric ve Zokora için Sevilla'ya teklif yaptık, oyuncularla da görüştük, kararlarını bekliyoruz."
Diyelim ikisini de verdiler alacak mıyız ki
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar açıkladı : "Romaric ve Zokora için Sevilla'ya teklif yaptık, oyuncularla da görüştük, kararlarını bekliyoruz."
Diyelim ikisini de verdiler alacak mıyız ki
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar sürüyor gerçekten bilmediğim için soruyorum.
3 maç kaçırmaları bile büyük kayıp olur zira.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Romaric daha iyi ve daha genç alınırsa inanılmaz bir transfer olur.Colman-Selçuk-Romaric hayal bile edemiyorum.Türkiye'ye 3 gömlek üstün bir orta saha önlerine Jaja ve Burak ileriye de üst düzey bir golcü en kötü Pawel bile oynasa seneye yine son haftaya kadar şampiyonluk yolunda oluruz.Ama Şenol Hoca bırakmazsa.
Yorum
Yorum