Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sinan Engin,Fenerbahçe'yi ve ligin temiz olduğunu,adil olduğunu savunuyordu...

Ahmet Ağaoğlu gayet açık bir şekilde sadece Cem Papila dedi...Sinan et kellesini sallamaya başladı...O şerefsizde biliyor ama söyleyemiyor...

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hacıosmanoğlu'nun konuşmalarını dinledikten sonra şu kanıya vardım;Trabzonspor başkanı İstanbul eziklerinin başkanlarıyla dost olmamalı.
      Hiçbir klubün başkanı ile dost olmamalı.

Hacıosmanoğlu'nu severim sevmesine de haluk ulusoy'u alnından öptüğü görüntüler hiç gitmiyor gözümün önünden.
      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neyi tuttuğuna şey pardon hangi takımı tuttuğuna karar versin
        Kartal görünümlü Serçebahçe'yi tutar kendileri.
        Colmandante

Yorum

• saat 22:12de yunus emre sel ile bu konuyu konustum..yuuh diyorum baska demiyorum
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Yunus Emre Sel :

TS TRANSFER LİSTESİ: 1. sıra Zokora, 2. Al Hamdouı, 3. Ozan İpek, 4. sıra Fuchs, 5. Eren Albayrak, 6. Alper, 7. Turgay, 8. Barış Özbek.. V.B
            1

Yorum

• Kemalettin bey süresini Hacıosmanoğluna bıraksaydı keşke...

Düşürdü enerjiyi..

Yorum

• Sinan Engin : Sadri abi haftanın 4 günü federasyonda
                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Başkan Hacıosmanoğlu olsa yine böyle konuşabilir mi ?
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• buraya haber yazasım gelmiyor daha

erdal abi tavsiyem sende verme

burası her gazetenin her spikerin alıntılarıyla dolsun

bu ne yaa.
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Ulan BMN büyük kolaylık...İbrahim bey in telefonu diyorum tak özel mesaj....Aradım İbrahim bey i açık açık söyledim...Ben sizi layık görmezdim ama bu gece için Allah sizden razı olsun dedim...Normalde bırakmıştım dedim...Ama bir haftadır taraftarın çektiği ızdıraba kayıtsız kalamazdım.....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yürü be Kemalettin abi... Çok güzel çaktı valla....

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan Hacıosmanoğlu olsa yine böyle konuşabilir mi ?
                          birader hacıosmanoğlunun damarına basarsan daha neler konuşur başkan olsada
                          twitter @hopeMit

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yunus Emre Sel :

TS TRANSFER LİSTESİ: 1. sıra Zokora, 2. Al Hamdouı, 3. Ozan İpek, 4. sıra Fuchs, 5. Eren Albayrak, 6. Alper, 7. Turgay, 8. Barış Özbek.. V.B
                            Listeye bir beni yazmamış.Bu kadar ismi yazdıktan sonra bende Trabzonspor'un transferini ilk ben duyurdum diyebilirim heralde...

Yorum

• Kanoute 7 Avrupa Ligi maçında forma giymiş 5 gol atmış bu sezon.

27 Lig maçında ise 11 gol atıp 2 asist yapmış. 11 defa oyuna sonradan dahil olmuş.

5 Copa Del Rey maçında görev almış, 1 gol atıp 1 asist yapmış.

1 Supercopa maçında ise 2 gol atmış.

2 UEFA CL-Qualifikation müsabakasında ise 1 gol atmış.

Toplamda;

42 maç 2 gol 3 asist. 14 kez sonradan oyuna dagil olup 10 defa oyundan alınmış.

Yorum

• Uğur...Bırak öğrensinler...Kime zararı var?
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Çalışıyor...
                                X