Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim bu adamın telefonunu bulmam lazım...Geçen bir olay anlattılar paylaşayım...Bizim gazeteye gelmiş yönetimde iken...Kapıda arabanın ruhsatını istemişler ( herkesten isterler prosedür bu)...Siz demiş Trabzonspor ikinci başkanının ruhsatını istiyorsunuz ha? Girmiyorum o zaman demiş basmış dönmüş geri...Millet onu bekliyor içeride
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Hacıosmanoğlu'nun konuşmalarını dinledikten sonra şu kanıya vardım;Trabzonspor başkanı İstanbul eziklerinin başkanlarıyla dost olmamalı.
      Bordomavi.net

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu da delirdi..

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hacıosmanoğlu'nun konuşmalarını dinledikten sonra şu kanıya vardım;Trabzonspor başkanı İstanbul eziklerinin başkanlarıyla dost olmamalı.
          Aynen öyle.
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Has uşak gibi konuştu. İnşallah bunlar dönemlik değildir.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor Yönetim Kurulu, Sevilla'nın orta sahasında forma giyen Zokora'yı Türkiye'ye transfer etmekte kararlı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, uzun zamandır gündeminde olan İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen Zokora'yı transfer etmek için düğmeye bastı.

Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın yanına kulüp tercümanı Halil Yazıcıoğlu'na da alarak İspanya'ya gittiği ve burada Zokora ile bir görüşme yapacağı belirtildi. Şakar'ın İspanya'da sürpriz bir futbolcuyla daha görüşebileceği ve ardından Ajax'ın tecrübeli forvet oyuncusu Al Hamdoui ile görüşmek için Hollanda'ya geçeceği öğrenildi.

DHA
              bu haber nezaman yayinlandi?
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Ahmet bey ne diyor?
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ağaoğlu da fena sallıyor.
                  Colmandante

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    16 Mayıs 2011 Pazartesi - 23:06
                    DHA

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeni geçildi bu haber.
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• serdar bali pek rahatsız olmuşa benziyor üsluptan

Yorum

• Al Koç için zamanında, "Koç holding'in veliahtlarından genç biri çıkıyor öyle bir konuşuyor ki şu ana kadar görülmemiş bir manzara sergiliyor. herhalde burayı tüpgaz satmakla, buzdolabı sakmakla karıştırıyor. bu köklü ailenin herkes nasıl büyüdüğünü biliyor, milletin kanını emerek büyüdüler. bu ülke için kanını verenler var ama susuyor: biz de onlardanız sporu ahlaklı ve ilkeli bir şekilde bir yere taşımalıyız. tabi bu çığırtkanlığın sebebi önlerindeki 4 tane zor maç. " demişti zamanında.

Koç grubuna kimseden korkmaksızın bunları diyen bir isim Hacıosmanoğlu..

Yorum

• Ağaoğlu da coştu. Bir tek başkan oturuyor yerinde.

Bir de şu Sinan Engin'e dokunan nedir anlamadım?
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Ağaoğlu Kıpkırmızı Oldu Bağırmaya Başladı Şov Yapıyo Tv 8 İ Açın. Bu Arada Bizim Kongre(Başkanlık Seçimi) Ne Zaman?

Yorum

• Agaogluda patladi

Yorum

Çalışıyor...
                                X