Selçuk ayarında orta saha mevzusunu katmayalım bence transfere.Çünkü Selçuk giderse o ayarda orta sahayı bi 5-10 yıl daha bulabileceğimizi sanmıyorum.O yüzden Selçuk gitmemelidir.Ne yapılıp edilmeli bu takımdan gitmemesi sağlanmalıdır.O bu takımın maestrosu..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şenol Güneş'in uzun süredir transfer edilmesini istediği Paraguaylı Pablo Zeballos için Trabzonspor'un görüşmelere başladığı Paraguay'ın Diario Popular gazetesi tarafından iddia edildi. Bordo-mavili ekibin Zeballos'u transfer etmek için kulübü Olimpia Assuncion'a 8 milyon dolar teklif ettiği bildirildi.
Oyuncu gazeteye yaptığı açıklamada, "Benim için, gelen teklif önemlidir. Teklifi öğrenmek beni gururlandırdı. Olympia, benim yolumu açabilir. Profesyonel bir kişi olarak bu teklifi değerlendirmeliyim diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. Kaynak FotomaçBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
8 Milyon??Bizim Yönetim?? Güney Amerikali??? Fotomac?? gecinz yalan.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Aynı haber 5-6 hatta 7 kez paylaşılıyor buraya giren 1 sayfa geriye baksa tamam olcakda
ve aynı sorular 1 sayfa veya 2 sayfa geride sorulan soruların cevapları var.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
- Peki bu Zebellos bu parayı edermi yani verilse , değermi...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Peki bu Zebellos bu parayı edermi yani verilse , değermi...
Yorum
-
---------------onur----------
serkan----giray-----egemen-----gokhan suzen
-----selcuk------colman-----engin-------------
---burak------jaja--------ozan--------------------
baya iyi durdu beALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKennedy Bakırcıoğlu ?
Yorum
-
İlk olarak bunyamin55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence maxim tsigalko veya nikiforenko"yu alalımTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
Yorum