Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mounir El Hamdaoui

Ortalığı yakar yıkar o kadar diyorum
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak ELVEDATRABZONUM tarafından gönderildi
      Bu gÜn falan Üye olmadim. Daİma aÇildiĞimdan berİ Üyeydİm ama doĞrulari sÖyledİĞİm İÇİn bu sİteden defalarca atildim.
      Bu sİte bence Öncelİklİ olarak trabzonsporun deĞerlerİne sahİp Çikmali ama gÖrdÜĞÜm o kİ kende deĞerlerİ onlar İÇİn takimdan Önemlİ yanİ menfaatlerİ olsunda nasi olursa olsun.
      BaŞkanimiz ve yÖnetİm ne ceyhunla ne egemenle ne selÇukla ne yattarayla anlaŞamadi
      ne olursa olsun bu İŞİn 2. Yari baŞinda bİtmelİydİ. Şİmdİ adamlar baŞka yerlere gİtmek İstİyor bİzİmkİlerde etİkten bahsedİyorlar ne etİĞİ be nerde yaŞiyorsunuz her tÜrlÜ ÇİrkeflİĞİn dÖndÜĞÜ tÜrkİyede kusura bakmayin abİyane bİ tabİr olacak ama hasan deĞİl kardeŞİm basan aliyor.
      Abi lütfen kücük yaz. Basim döndü. Bu ne ya?

Gittiysede gitti..

Yorum

• bitmis beyler

Yorum

• Gelecek Sezon için,

Cale, Sezer ve Yattara kesinlikle gönderilmeli,
          Umut Bulut 3.5 M é dan üstünde teklif gelirse kesinlikle gönderilmeli,

El-Hamdaoui, Dusan Tadic, Achille Emana alınırsa çok iyi olur... Öncelik transferler bunlar olur arayada alternatifleri sıkıştırırız..

--------------------Onur(35)--------------------

Serkan(30)---Giray(23)---Egemen(16)---P.Brozek(14)

-------------Selçuk(8)---Emana(11)-------------

Burak(17)-----------Jaja(50)-----------D.Tadic(7)

------------------El-Hamdaoui(10)------------------

Tolga, Glo, Ceyhun, Colman, Gabric, Alanzinho, Brozek
          En son eMR3 tarafından düzenlendi; 03.05.2011, 15:28.

Yorum

Bu gÜn falan Üye olmadim. Daİma aÇildiĞimdan berİ Üyeydİm ama doĞrulari sÖyledİĞİm İÇİn bu sİteden defalarca atildim.
            Bu sİte bence Öncelİklİ olarak trabzonsporun deĞerlerİne sahİp Çikmali ama gÖrdÜĞÜm o kİ kende deĞerlerİ onlar İÇİn takimdan Önemlİ yanİ menfaatlerİ olsunda nasi olursa olsun.
            BaŞkanimiz ve yÖnetİm ne ceyhunla ne egemenle ne selÇukla ne yattarayla anlaŞamadi
            ne olursa olsun bu İŞİn 2. Yari baŞinda bİtmelİydİ. Şİmdİ adamlar baŞka yerlere gİtmek İstİyor bİzİmkİlerde etİkten bahsedİyorlar ne etİĞİ be nerde yaŞiyorsunuz her tÜrlÜ ÇİrkeflİĞİn dÖndÜĞÜ tÜrkİyede kusura bakmayin abİyane bİ tabİr olacak ama hasan deĞİl kardeŞİm basan aliyor.
            Kardeşim ben sende bir Halil Şanllı havası seziyorum.

Yorum

• Trabzonspor için ne egemen ne yattara ne de ceyhun 1. öncelik değildir, sadece ve sadece selçuk önem derecelerine göre
              1 - selçuk acilen jet hızıyla 3 yıllık sözleşme yenilenmeli
              2- egemen bjk ile anlaştıgı haberleri en ufak şekilde bile menajeri aracılığıla dahi görüşmüş oldugu doğru ise gitsin abi istemiyorum bana böyle istanbul yalakası futbolcu lazım değil..yenisini alırız
              3 ceyhun yedek kalmayı kabul ederse ve ücretinde indirime giderse iyi bir yedek olabilir, hayırsa güle güle
              4 . yattara , bu arkadaşla ne zaman yollarımızı ayırırsak bi o kadar karda oluruz.
              En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 03.05.2011, 15:28.
              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Oh oh maşallah El Hamdaoui 11lere yazılmış.Hadi bakalım kaç gol atar.Gaza gelmeye bayılıyoruz nede olsa.

Yorum

Görevim sadece tarbzonspor sevdalısı olmak...
                  Trabzon'un T harfini büyük yazın.Küçük yazılacak bir harf değil o
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi lütfen kücük yaz. Basim döndü. Bu ne ya?

Gittiysede gitti..
                    Kusura bakma heyecan bastı biraz.çççççççççç

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yunus Emre Sel'e göre El Hamdaoui %90 Trabzonspor'da... heyecan bastı
                      Hayırlısı olsun o zaman Kesin açıklama ne zaman gelecekmiş ?
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• beyler benim bildigim Mounir El Hamdaoui forvet arkasi oynuyor yani jajanin oynadigi bölgede

Yorum

• Bu Adama sadece Mounir desek olmazmi
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• yunus emre sel %90 demiş ??? Allah Allah, şaka maka ilk bombayı patlatmak üzereyiz, erken mi oldu ne
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayırlısı olsun o zaman Kesin açıklama ne zaman gelecekmiş ?
                              Tek söylediği bu Çaykaralı.. Kesin gözüyle bakıyor artık...
                              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Yunus Emre Sele şahsen zerre kadar inanmam.Ercan Saatçiye daha fazla inanırım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X