Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oyuncu Afrikali degilse Salihovic olabilir, facebook ta 55.000 hayrani varmi diye bakiyorum
    Avrupalı da değil deyip yatayım ben.

Hayırlı geceler hepinize.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avrupalı da değil deyip yatayım ben.

Hayırlı geceler hepinize.

birtan ın ki sı dır belkı de

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yapma bunu yapma bunu Birtan hıc uyuyamaz sonra

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belki de ona çok yakın biri.

Yorum

• o gidecekmiş bu gelecekmiş beni bu sene şampiyon yapsın nereye kim gidiyosa gitsin,şampiyon yapamazsa zaten nere giderse gitsin. ben bi sene kendime gelemeyecem o sıra kaçsın gitsin

Yorum

• Şu İbisevic Boşnak mı ? Bosnalı mı ?
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

"Yıldız" meraklısı olmayanların sevebileceği bir tip bana göre.
                Yıldız isteyen gökyüzüne baksın...

ççç
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Belki de ona çok yakın biri.
                  Glasgow Rangersin 7 numarali siyahi Oyuncusu.Bursaya karsi iyi oynamisti.Ismi neydi bu Adamin
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bence Maurice Edu'dan bahsediliyor.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Maurice Edu ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Vereinigte Staaten ➤ Defensives Mittelfeld ➤ zuletzt bei Philadelphia Union ➤ * 18.04.1986 in Fontana, California, Vereinigte Staaten

bumu?
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Glasgow Rangersin 7 numarali siyahi Oyuncusu.Bursaya karsi iyi oynamisti.Ismi neydi bu Adamin
                        Aynisini yazmissin. Bencede o.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Maurice Edu. 72.172 beğenme · 61 kişi bunun hakkında konuşuyor. Twitter: @MauriceEdu IG: @MauriceEdu LinkedIn: Maurice Edu

56 bin hayrani var. Bulduk elemani. Maurice Edu

Yorum

• Yunus Emre Sel'in bugün açıklamamasının nedeni gazetelerin haberi çalacağı korkusundandı sanırım. Gazeteler baskıya verildi mi?

Arkadaşlar şunu söyleyeyim, Maurice Edu sadece benim tahminim. Yunus abinin bana vermiş olduğu ipuçlar doğrultusunda ortaya çıkan en net isim. Tahminim doğruysa bile ortada henüz net bir şey de yok ayrıca.

Umarım aranızda gazeteci yoktur.

Şimdi hayden yatağa!

Yorum

• tanıyan varmı nasıl bir oyuncu?
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tanıyan varmı nasıl bir oyuncu?

Çok kuvvetli, dirençli, iri yarı bir oyuncu.Çok kazma değil ama ince pasları olan bir adam değil.Orta sahada aradığımız dinamizmi yaratabilecek bir oyuncu.

Eğer bu transfer gerçekleşiyorsa birisinin gidici olduğu kesin demektir 'bence'..
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Çalışıyor...
                                X