Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi giray-egemen-mustafa gibi yerlilerimiz varken gereksiz olmaz mı? glowackiyi gönderip kalite bir yabancı stoperde buldukmu çok iyi bir stoper rotasyonumuz olur.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncuyu tanımıyorum ama ya onlardan iyiyse?Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
Sosyal medyaya önem veren birisi.
Yorum
-
Amerika milli takımında defansif oynuyormuş. Glasgowda ise çift yönlü box to box olarak oynuyormuş. Bu tip bir oyuncuya göre çok iyi tekniği varmış. Ayrıca oyuncu hem Amerikalılar tarafından hemde Glasgow taraftarları tarafından çok seviliyor. Çok popüler birisi. Face'de 56 bin hayranı var. Twitter'da 430 bin takipçisi var. Bir diğer anektod ise Jozy Altidore ile çok yakın arkadaşlar. Jozy Altidore'a mutlaka danışacaktır. O da bizimle ilgili nasıl bir bilgi verir bilemiyorum artık.
Yorum
-
Edu'yla Arsenal ilgileniyormuşmuş... Ulan haber yaparken azcık destekli atın. Adam 25 yaşında, yani; Arsene Wenger'e göre futbolu bırakma yaşı gelmiş. Alır mı onu ?
He bu arada aylarca sürüp bitmek bilmeyecek transfer sezonumuz resmen açıldı, hayırlı olsun. Artık videolar, isimler, istekler, kollar, bacaklar, ümit milliler havada uçuşur...En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 01.05.2011, 12:12.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Boughera aslında iyi bir seçim olabilir bizim için Rangers'tan ama bize bırakmazlar onu
Yorum
-
şu 4 hafta bitmeden yapılacak transfer veya girişimi yanlış oğlu yanlış,
hem eldeki oyuncuların perfonsı açısından
hemde teknik heyetin ve yönetimin geleceğinin garanti olmaması bakımından
şampiyonluğun kaçması halinde ne olur kimse kestiremez,
onun için bari eldekilere iyi sahip çıkında şampiyonluk gelsin...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
selcuk-edu-colman iyi olur o zaman?
Bu arada Kemal i bende izledim pozisyon alması,sezgileri gayet iyi..Oyunu okuyabiliyor..Teknigi de bir stopere gore iyi..
Mustafa oynayabilecegi bir takıma kiralanır Kemal takıma katılırsa cok faydalı olur.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselcuk-edu-colman iyi olur o zaman?
Bu arada Kemal i bende izledim pozisyon alması,sezgileri gayet iyi..Oyunu okuyabiliyor..Teknigi de bir stopere gore iyi..
Mustafa oynayabilecegi bir takıma kiralanır Kemal takıma katılırsa cok faydalı olur.
yerli de stoperlerin babaları bizde,hem oynayanı hem yedek bekleyeni
glo yollanır çok daha üst düzey bi kesici alınır ona bişi diyemem ama glo satılmayacaksa ellenecek en son bölge stoper bölgesi,
aletrnatif alacaksak sağ ve sol beke alalım,
kanatları hiç söylemiyorumYAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
Aslında Amerika pazarını elde etmek için iyi bir transfer olmaz mı Edu ? İnsanlar formalarını alır, bizi tanır.
Yorum
Yorum