Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hilbert mi ? Yapmayın Allah aşkına ya Hilbert berbat bir oyuncu hem alsak nerede oynatıcaz bekte mi kanatta mı Burak ı bile tercih ederim kanat pozisyonunda Hilbert geleceğine. Kanada N'Zogbia gibi hareketli hızlı adamlar almak lazım diye düşünüyorum geçen gördük Amrabat savunmayı ne hale getirdi Grosicki de aynı şekilde Hilbertin bize zararından başka bir şeyi dokunmaz.
    İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
    bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.transfermarkt.de/de/aleks...ieler_597.html

ALEKSANDR HLEB
      bugün bir aciklamasini dinledim ve birmingham den ayrilacakmis.
      burda oynanan futbolu begenmiyormus, cok kosuyormusun.
      o pas yapan bir takima gitmek istiyormus.
      bende bizi tarif ediyo diye düsündüm.
      bonservisi sorun olmaz fakat kendisinin yillik ücreti fazladir.
      ama cok kaliteli topcu fakat sakatlandigindan beri eski formuna ulasamiyor ama senol hoca onu gine adam eder.
      Bu adam gelse gerçekten müthiş olur Birminigham da kiralık diye biliyorum ben Barca dan almamız gerekicek Barca bize ucuza bırakır diye düşünüyorum çünkü yedekte bekletmek yerine durmadan kiralıyorlar bu adamı
      bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• Espanyol'den Osvaldo'yu alabilme ihtimalimiz nedir ? Yani bu oyuncu Trabzonspor'un menzili içinde midir ?

Yorum

• Kahlenberg transferi hala düşünülüyor bence. Sene sonu yeniden Wolfsburg'un kapısını çalabiliriz.

Yorum

• Olcay Şahan Kaiserslauten ile anlaştı Büyük ihtimalle
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olcay Şahan Kaiserslauten ile anlaştı Büyük ihtimalle
              Milliyet'de "sözleşme imzaladı" yazmışlar...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Espanyol'den Osvaldo'yu alabilme ihtimalimiz nedir ? Yani bu oyuncu Trabzonspor'un menzili içinde midir ?
                Bu adamı La Liga daki en beğendiğim forvetlerden biri.Forvete alınırsa burada konuşulan Ujah tan N'doye den daha çok katkı sağlar. Şu an bence Baros tan bile daha iyi. Mükemmel driplingleri var hızlı çevik bir oyuncu.

Yorum

• hleb (bonservisi sorun olmaz, yillik ücreti fazla)
                  noboa (bonservisi sorun olmaz, oyuncuyu ikna etmek lazim)
                  hitzlsperger (takimi düsme potasinda, ligde kalamasa bir oyuncuyu ikna etmek gerekir)
                  breno (bayern ucuz bir miktar paraya satabilir fakat kendisi brezilyaya dömek istiyormus, ikna etmek gerekir)
                  petric (hamburg krizde, para sorunu var, 5-6 mio. euroya alinabilir, alexten hic bir farki yok hatta bana göre alexden daha iyi, cünkü alexin almanya liginde petric kadar iyi oynayacagini düsünmüyorum)

böyle yabancilarla kadro kalitemisi yükseltmis oluruz.
                  artik kahlenberg filan buraya yazmayin lütfen 8jk forlani almaya calisiyo biz halen hilbertlerin pesindeyiz.
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu adamı La Liga daki en beğendiğim forvetlerden biri.Forvete alınırsa burada konuşulan Ujah tan N'doye den daha çok katkı sağlar. Şu an bence Baros tan bile daha iyi. Mükemmel driplingleri var hızlı çevik bir oyuncu.
                    Geçen sene ikinci devre kiralık gelmiş, sezon başı bonservisini almış Espanyol...Muhteşem fiziği, mücadele gücü ve bitiriciliği ile mükemmel bir hücum oyuncusu...tek dezavantajı çok sakatlanıyor gibi...CL kozu ile bir şansımız olablir mi acaba ?

Yorum

• Kahlenberg'in form durumu sanırım kötü. Vites büyüttük, ben tekrar gündemimize geleceğini sanmıyorum. Bu arada 2012'de yabancı sınırı 5 olacak biliyorum bu sadece AB ülkeleri için mi? Sanmam ama neden konusu edilmiyor millet 8 yabancı bazıları 10'u aştı
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hilbert'i küçümsemeyin 8 kez Alman Milli olmuş bir oyuncudan bahsediyoruz. Kaprissiz, çalışkan, devamlılığı olan, asist yapabilen, altyapısı sağlam, belli bir kalitesi olan bir futbolcudan bahsediyoruz
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hleb (bonservisi sorun olmaz, yillik ücreti fazla)
                          noboa (bonservisi sorun olmaz, oyuncuyu ikna etmek lazim)
                          hitzlsperger (takimi düsme potasinda, ligde kalamasa bir oyuncuyu ikna etmek gerekir)
                          breno (bayern ucuz bir miktar paraya satabilir fakat kendisi brezilyaya dömek istiyormus, ikna etmek gerekir)
                          petric (hamburg krizde, para sorunu var, 5-6 mio. euroya alinabilir, alexten hic bir farki yok hatta bana göre alexden daha iyi, cünkü alexin almanya liginde petric kadar iyi oynayacagini düsünmüyorum)

böyle yabancilarla kadro kalitemisi yükseltmis oluruz.
                          artik kahlenberg filan buraya yazmayin lütfen 8jk forlani almaya calisiyo biz halen hilbertlerin pesindeyiz.

Yorum

• Almanya'da Hansa Rostock'tan iki yıl öncesi Trabzonspor'a transfer olan Zafer Yelen, Türkiye'ye gitmesinin kendisi açısından büyük bir hayal kırklığı olduğu söyledi. Üç hafta öncesi Trabzon'da eşyalar [...]

zafer yelenden bir reportaj

Yorum

• Diego Castro, Sporting Gijonun her şeyi bayadır izliyorum bonservisi elinde takıma önümüzdeki sezon her türlü katkı sağlar.
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Transfer'de balon gibi patlama ihtimalimizde var bunuda göz önünde bulundurlarım. En azından Hocanın isteğine göre bir isim kadroya katılması istenirse hoca Ki'yi ister muhakkak. Benim için büyük transfer olur şahsen.

Biz maliyet ile futbolcu kalitesini arttırıyoruz garip birşey. 1 milyon euroluk sıradan bir oyuncuyu 4 milyon euroya aldın mı, o oyuncu Yılın transferi oluyor.

İlginç.

Yorum

Çalışıyor...
                                X