Olcay kesin olarak Kaiserslauternde. Kendisi bunu dogruladi, zaten kaisersluatren sitesinde haberi var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiego Castro, Sporting Gijonun her şeyi bayadır izliyorum bonservisi elinde takıma önümüzdeki sezon her türlü katkı sağlar.
Şimdi senin bahsettiğin Diego Castro, benim bahsettiğim Osvaldo...Sadri Şener'in bu oyuncuların ismini duymuşluğu-varlıklarından haberi var mıdır ?
Artık hangi menajerin zanaatı kuvvetliyse ( ! )
Yorum
-
Almanyada yabanci siniri diye bise olacak diye bise duymadim.Zaten Avrupabirligi buna izin vermez cünkü birlik icinde üye vatandaslar baska üye Ülkelerde kendi Ülkelerinde gibi degerlendiriyor.Kural ancak Avrupabirligi disinda Ükeler icin gecerli olur.Bunuda delmesi kolay olur cogu Brezilyali 2.Pasaport olarak Portekiz pasaportu cikartir.Arjantin, Uruguay Italian Pasaportu vs.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ispanyollar Opsiyonu kulanmasalr Caicedo diyorum.Sezon önceside yazmistim Kiralayalim ama olmadi.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur abi Leverkusen takımından bir oyuncu ile ilgilendiğimizi söylemişti.
Renato Augusto olabilir mi bu oyuncu ?Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirtan Augusto icin en az 15 Milyon Euro isterler
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirtan Augusto icin en az 15 Milyon Euro isterler
Saka la.
Yorum
-
İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBalack olurmu ?
Saka la.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Israrla Asya bölgesinde ısrar ediyorum transferler için.
Altyapıları artık dahada sağlamlaştırdı bu ülkeler. Hemen hemen hergün yeni bir isim sunuyorlar Dünya Futboluna. Oranın her futbolcusunu kendi takım oyununa çok çabuk adapte edebilirsin. Bu bölgede ki oyuncularda zaten şov işi falan pek yok ayağa pas, takım oyunu vs gibi uygulamaları seven bir oyun yapısına sahipler. Görev adamları hep bu ülkelerde yani.
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsrarla Asya bölgesinde ısrar ediyorum transferler için.
Altyapıları artık dahada sağlamlaştırdı bu ülkeler. Hemen hemen hergün yeni bir isim sunuyorlar Dünya Futboluna. Oranın her futbolcusunu kendi takım oyununa çok çabuk adapte edebilirsin. Bu bölgede ki oyuncularda zaten şov işi falan pek yok ayağa pas, takım oyunu vs gibi uygulamaları seven bir oyun yapısına sahipler. Görev adamları hep bu ülkelerde yani.
Yorum
-
Eskişehirspor ; Pele,Sezer,Alper,Diego
Ankaragücü ; Rajnoch,Özgür
Kasımpaşa ; Halil
G.Antep ; Olcan , Danny
G.Birliği ; Mustafa,Soner
Manisa ; Yiğit Gökoğlan, Ahmet Özek
beğenerek takip ediyorum.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
İlk olarak Batuhan Boz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi güzel diyorsun da Kagawa gibi adamlar bulamazsan neye yarayacak bu? Üstteki mesajlarda da bahsedilmişti scoutların önerdiği adamların önemsenmediği. Uğur abi yazmış bazılarını. Asya macerasına girsek o da aynı şekilde sonuçlanır bence. Daha çok Fransa, İspanya, Almanya, İngiltere, Hollanda liglerine yönelecekler. Ben 1-2 tane tanınmış, gerçekten "yıldız" denecek transfer bekliyorum..
Yorum
Yorum