Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• osvaldo'nun videolarına baktımda ,hırsı,gücü,hatta gol sevinci bile burak'a çok benziyor üstelik forma numarası 17
    poetricus

Yorum

• serkan---egemen---giray---piotr
      hamit---serkan----colman---engin
      -------------jaja--------------
      -----------higuain--------------
      önümüzdeki sene için iki transfer yapalım şampiyonlar liginde birşeyler yaparız, ligde de şampiyon oluruz. ondan sonraki seneyede serkan, piotr ve colmandan ikisinin yerine adam alırız. olayı bağlarız

Yorum

• Bitime 5 Hafta Kalmis Sampiyonluga Oynuyoruz Ama Baskan Cikip Ilk11 Oyuncusunun Takimdan ayrilacagini desin Salak mi bu baskan
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• 3 oyuncu

Petric
          Hamit
          Baros

Baskan bu seviyede 3 oyuncu alsin.. Buraya yaziyorum.. Seneye Avrupa'da ismimizi baya duyururuz...

Yorum

• Djibril Cisse en çok istediğim oyuncu. Yunanistan'da muhteşem bir performans gösteriyor ancak oradaki ırkçılıktan şikayetçi ve ayrılmak istiyor. Türkiye liginin altını üstüne getirir. O olmazsa sanırım başkanında düşündüğü Baros da çok iyi olur. O kadar sakatlık geçirmesine rağmen Gs-Fb maçındaki Baros çok formdaydı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 oyuncu

Petric
              Hamit
              Baros

Baskan bu seviyede 3 oyuncu alsin.. Buraya yaziyorum.. Seneye Avrupa'da ismimizi baya duyururuz...
              Kaliteli isimler
              #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan Ceyhun, Umut ve Yattara ayrılacak demiş, doğru mu?
                Böyle saçmalık mı olur Allah aşkına inanmayın herşeye.. %1 ihtimal bile değil ama velev ki dedi, oz aman bu haftadan itibaren bu 3 futbolcunun da kadrodan çıkartılması lazım. Tekere çomak sokmak demek bu. Yani yalan haberler... Kesin içimizdeki Romalılardan birinin dallamasıdır.!

Yorum

• yerli olarak Mustafa PEKTEMEK , Alper POTUK , Şahin AYGÜNEŞ , Orhan GÜLLE , GÖKDENİZ KARADENİZ yeterli olacağını düşünüyorum.. yabancı transferleride yönetim düşünsün.

Yorum

• TÜRKİYE’DE HER ŞEY ÇOK ÇABUK DEĞİŞTİ

Serdar Kesimal, 2 sezonluk Türkiye macerasında iki teknik adamın belirleyici rolü olduğunu belirterek, “Benim için Türkiye’ye geldikten sonra her şey çok çabuk değişti. Her şeyden önce Hami Mandıralı’ya çok teşekkür ediyorum. Türkiye’ye gelmemde büyük katkısı oldu. Aynı zamanda Tolunay Kafakas’a teşekkür ediyorum. Bana güvendi; şans verdi. Kayserispor’daki 2 yıl çok iyi geçti. İyi bir çıkış yakaladım” diye konuştu.

Ne olurdu Hami'nin dediklerine kulak verseydik?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Djibril Cisse en çok istediğim oyuncu. Yunanistan'da muhteşem bir performans gösteriyor ancak oradaki ırkçılıktan şikayetçi ve ayrılmak istiyor. Türkiye liginin altını üstüne getirir. O olmazsa sanırım başkanında düşündüğü Baros da çok iyi olur. O kadar sakatlık geçirmesine rağmen Gs-Fb maçındaki Baros çok formdaydı.
                      Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...

Yorum

• maliyetini bilmem ama orta sahaya eskişehirdeki peleyi almak şart.
                        SABIR = BAŞARI

Yorum

• Rosenborg takımında Markus Henriksen adında genç bir orta saha oyuncusu var. Selçuk İnan'ın yabancı versiyonuna benzetiyorum kendisini. Tam bir takım oyuncusu, kendini dahada geliştirebilir henüz çok genç, göz önünde bulunmalı.

Yorum

• Umut a Toulouse gene 7 m euro veriyosa gitsin Ceyhun aşırı ağır ve ne defansa ne forvete katkı yapıyor avrupa maçlarında berbat oynamıştı kendini geliştiremedi diye düşünüyorum
                            İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                            bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umut a Toulouse gene 7 m euro veriyosa gitsin Ceyhun aşırı ağır ve ne defansa ne forvete katkı yapıyor avrupa maçlarında berbat oynamıştı kendini geliştiremedi diye düşünüyorum

liverpool maçlarını izlemiş miydin ?
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Toulouse Umut için 7 milyon euro gibi bir teklifle gelecek muhtemelen sezon sonu. Umut'a karşılık paranın yanında oyuncuda talep edebiliriz Toukouse takımından. Gönül ister karşılığında Moussa Sissoko'yu alalım ama aksine üstüne para veririz.

Örnek verebilecek olursak ;

Orta sahanın ortasında ve ön liberoda oynayabilen Étienne Capoue. Oyuncu 22 yaşında ve 1,90 boyunda. 12 defa Fransa U21 Milli takımı formasını giydi. Bu sezon 30 lig maçında forma giydi ve 1 gol kaydetti. Oyuncunun 2015 yılında kadar sözleşmesi bulunuyor. Oyuncuda bahsedecek olursak ;

Temposu yüksek bir oyuncudur kendisi. Ayrıca Stoper mevkiinde de oynayabiliyor. Oyuncu geride bıraktığımız sezonlarda Moussa Sissoko ile birlikte orta sahanın yükünü çekiyor ve takımında sürekli olarak forma giyiyor. Oyuncu 1,90 boyunun verdiği avantaj ile hava toplarında etkili bir isim ve adam markajlamada çok başarılı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X