Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    muhammeti kaçırmayalım.......

bi de colman böyle devam edecekse oraya kesin bi adam lazım..
    Colman için dedim diyeceğim ve diyorum da onun düzelmesini beklersek çok canımız yanar...

Bu arada sporx.com'da yazıyo şimdi:
    Ahmet Arı BURSASPOR'a gitti karşılığında MUHAMMET DEMİR + para yazıyo...
    Geçti borun pazarı sür eşşeği niğde'ye atasözünü bizim yöneticilere uyarlamak mı gerek acaba....?

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      su gökdenızı alsak yemınlen sankı takımı canlandırcak adam gıbı duruyo sol tarafta baska turk yok alma kırala veya
      Gökdenizin birdaha Formamizi giyinecegini düsünmüyorum, sonu FT gibi olur.
      Yazik. Severim Gökdenizi, ogluma adini verdim.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Coşmuş yine bu başlık. Trabzonspor'da şu an için transfer olma olasılığı %0.01

2 puan kaybından sonra takıma güvensizlik başlamış. Altidore transferini övenler var ama o adam son 2 yılda kaç gol atmış bir bakın.

Ayrıca Gökdeniz'in alınmasını bende çok isterim ama oyuncunun alacağı parayı da bir düşünün isterseniz, Rubin'de ne kadar kazanıyor Gökdeniz bilen var mı ? 3-4 milyon euro'dan aşağı olduğunu sanmıyorum
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• dua edelimde brozek leblebi gibi gollerini atsin yoksa bu sezon umut'la bitmez...
          İnsan ol evlat!

Yorum

• Futbolumuzun Evliya Çelebilerinden Ceyhun Eriş, Denizlispor'a transfer oldu.
            6 aylığına işimizi görmezmiydi?

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dua edelimde brozek leblebi gibi gollerini atsin yoksa bu sezon umut'la bitmez...
              Amiiiiinnn....
              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Futbolumuzun Evliya Çelebilerinden Ceyhun Eriş, Denizlispor'a transfer oldu.
                6 aylığına işimizi görmezmiydi?
                Abi 2 yıllığına bile görmedi, 6 aylığına çok zor...
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• gökdenızı kıralasak dedım 6 aylıgına adam top oynamıyo sonucta bence hıc fena olmazdı orta sahayada alcagımız 1 yabancı ısımızı cok gorurdu bence transfer yapılmalı yoksa cok arıcaz su saatlerı ahh sadrı baskan ahh su para kazanma stratejını bıde harcarken dusunsen
                  ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• kadromuz yeterli ve bu takım şampiyon olucak bizim tek yapmamız gereken şey içerdeki maçlarda fb bize uyguladıgı gibi rakibi baskı altına almak hakemi etkilemek dün fb nin karsısında kim olursa olsun yeniliri bu bi gercek takımımız düşüşte felan değil

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kadromuz yeterli ve bu takım şampiyon olucak bizim tek yapmamız gereken şey içerdeki maçlarda fb bize uyguladıgı gibi rakibi baskı altına almak hakemi etkilemek dün fb nin karsısında kim olursa olsun yeniliri bu bi gercek takımımız düşüşte felan değil
                      Aslinda yeterli ama orta sahanin performansini göriyorsun

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kadromuz yeterli ve bu takım şampiyon olucak bizim tek yapmamız gereken şey içerdeki maçlarda fb bize uyguladıgı gibi rakibi baskı altına almak hakemi etkilemek dün fb nin karsısında kim olursa olsun yeniliri bu bi gercek takımımız düşüşte felan değil
                        Böyle birşey yapmamız imkansız bizim.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dua edelimde brozek leblebi gibi gollerini atsin yoksa bu sezon umut'la bitmez...

Leblebi Gibi Atmasına da gerek yok girdigi pozisyonların %60 Gol Yapsın Gol Krallıgı Banko
                          http://www.youtube.com/watch?v=fZuOa...ture=recentlik

Yorum

• senol hoca her zaman yaptıgı degısıklıklerle ve 11 lerle takdır ettıgım kısı ama fener macına bence egemenle baslasa bıle mustafayı yedege almalıydı ve su tayfun hastalıgından arınıp su pawelı bı 18e sokamadı anlayamadım senol hocayı bılerek mı yapıyo ankaragucu macındada almadı pawelı forvet aradı takım bu mactada bence 2 mac ıle degerlendırmek yanlıs ama ıcınde oldugu stres ona cok hata yaptırdı ıns su stresten arınır su antalyada bı farklı gusel futbolla maglup edersek herkes rahatlıcak bence ya
                            ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• bu saatten sonra gelicek adamın çok etkileyeceğini düşünmüyorum zaten gelicek adamı şenol güneş en az 1 ay oynatmaz hazır değil vesaire söylemler duyarız canımız sıkılır o yüzden transfere gerek yok ve kadromuzun bu lige yeteceğini düşünüyorum takımızın sadece önde basan takımlara karsı bi taktik üretmesi lazım son 2 maçta bunun sıkıntısını gördük hiç değilse baskı kurulduğunda oyun soğutma gibi yöntemlere basvurmalıyız ve rakip durulduğu zaman işini bitirmeliyiz özellikle ligdeki bjk maçına kadar bunu oturtmalıyız

Yorum

• yarın bir sürpriz olur mu acaba ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X