Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Makakula hamlesi olabilir mi ?
    Harun Abi eğer olursa öyle bir hamle bence iyi olur.Yiğit İncedemir ile Makukula ikili bence iyi olur
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Duruma göre,sene sonuna göre, falana göre,filana göre nasıl bir zihniyettir anlamıyorum kardeşim,yap adam gibi transferini kaldır duruma göreleri ortadan.
      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• bence yiğit gökoglan olsa daha ıyı kenarlarda vızır vızır
        ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• senol günesin bunda hic sucu yoktur eminim ben almanyadayim burdaki trabzonspor bir kac arkadasim daha var sac bas yonduk kendimize haykirmak bagirmak istiyoeruz ama yok bizim yönetim az para futbolcu aliyorlar ondan sonra biseys olursa ilerde iyi paraya satarlar yoksa bosuna almis olucaz ayni zafer yelen gibi ben bi transfer harekati beklyiorum tarbzonsporda insallah yanilmiyorumdur istiyordum ortasaha sart bize sart sart sezon sonuna birakilirsa cok sakata gelebirliz aslinda egemenin yerinede saglam birileri lazim OFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFF BU ARADA TEO NE DURUMDA HABERI OLAN VARMI BELKI TAKASDA OLSA BISEYLER OLABILRMI

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence yiğit gökoglan olsa daha ıyı kenarlarda vızır vızır
            Yiğit Gökoğlan'da iyi bir futbolcu.Kanatlarda iyi çalşıyor.Kanatlarımız iyi bence şu anda.Orta sahaya Selçuk ve Colman'a alternatif olarak demek istedim Yiğit İncedemir'i

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yiğit Gökoğlan'da iyi bir futbolcu.Kanatlarda iyi çalşıyor.Kanatlarımız iyi bence şu anda.Orta sahaya Selçuk ve Colman'a alternatif olarak demek istedim Yiğit İncedemir'i
              burak ıyıydı engınde eh ıste yetenegını kullanıyoduda ıyıydı yıgıt apayrı bı kanat oyuncusu tam bıze lazım olan
              ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                burak ıyıydı engınde eh ıste yetenegını kullanıyoduda ıyıydı yıgıt apayrı bı kanat oyuncusu tam bıze lazım olan
                Manisaspor kolayına satmaz bence Yiğit Gökoğlan'ı,Yiğit İncedemir'i.İkiside takımları için önemli futbolcular

Yorum

• suan öle bı kısır forvet durumundayız kı bence teo gerı gelsınde baslasın valla o gıtmeseydı hersey cok daha gusel olcaktı cok gusel lıge baslamısken
                  En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 31.01.2011, 19:31.

Yorum

• başkan şimdi çıkıp konuşsun tarih kendisini ve yönetim kurulunu unutmayacak azcık risk alamadı bu mu büyüklük ve bu şehir bu kadar yaklaştığı şapiyonluğu kaçırırsa kendisini ve saz arkadaşlarını hiç unutmayacaktır trabzonsporun ara dönemde 3 oyuncuya 2 milyon avro harcaması skandaldır bursa 10 milyona adam alsın ts 2 milyona
                    En son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 31.01.2011, 19:31.

Yorum

• kenny mıller bursada en yuksek parayı alıyo dımı dıger en yakının nerdeyse 2 katı bak sıkntı olmadı ama bızde olur aaa sakın yapmayın trasnfer sora oynamaz topcular para malum cok fark var!!

Yorum

• Ya kafayi yemek elde degil kafayi yiycem

Yorum

• bursanın çapı ne kı aldıgı topculara bak ya !! sınırler tavan yaptı allahım ya

Yorum

• eksik yerlerimiz var adamlar o eksik yerlerimizden vuruyorlar biz hala oraya ilk 11 de oyniyacak adam alamadik. Atay aktug dan bei son hamleleri yapamiyoruz
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• transfer sezonu yarin tam olarak saat kacta bitiyo??
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• arkadaşlar fener neredeyse iki kat fark atmış noluyoruz!.... bi el atın bakalım....

Yorum

Çalışıyor...
                                X