Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O yara sende kapandı mı abi? Bende ilk günkü gibi duruyor öyle oturmuş içime...
    Zuravski falan deniyor ya değil...O senenin kaybı Gökdeniz meselesi aslında...Uşaklar Anarthosis maçına çıkarken bile biliyordu soruşturma geleceğini....O yüzden gençtir olmuştur desem de bir yerde Gökdeniz denilince ekşir yüzüm yalan yok....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erdal abi sence Selçuk'un takımda kalma ihtimali nedir ? Bugünkü röportajında çok üstünde durmamış ama gitmek istiyormuş gibime geldi .
      Valla sabah akşam mesaj yazıp duruyorum hiç değilse bir sene daha kal diye Cevap olarak iltifatlara sağol deyip geçiştiriyor....Fikrimi soruyorsan Avrupa'dan iyi bir teklif gelmezse bedeli ne ise ödenecek ve kalacak....Ama fikir bu...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Öyle de olmalı...Sadece Selçuk değil Egemen de kalmalı...Ha kadroyu korumak bazen yanlış da olabilir...Heyecan bitince bırakmak lazım...Ama bence uşakların heyecanı henüz bitmedi...Bu stresli mücadelenin üzerine edindikleri tecrübe ile habu Shalke yi yener mesela bizimkiler diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla sabah akşam mesaj yazıp duruyorum hiç değilse bir sene daha kal diye Cevap olarak iltifatlara sağol deyip geçiştiriyor....Fikrimi soruyorsan Avrupa'dan iyi bir teklif gelmezse bedeli ne ise ödenecek ve kalacak....Ama fikir bu...
          Önceden Fatih'i alacaklar elimizden diye korkar dururdum gerisini gözüm görmezdi.Şimdi aynı duyguları Selçuk için hissediyorum.

Yorum

• Aynısını söyledim lazkopat...Üstelik mesela Selçuk karakter olarak çok bizim seveceğimiz bir tip değil aslında...Yani biz daha heyecanlı tipleri severiz...Bu uşak biraz soğuk ama...Adım adım koydu üstüne...Kalır inşallah...Bence asıl şampiyon olmazsak kalır

Yorum

• Keşke en az 1 yıl daha kalsa .. Eğer Alper'i transfer edebilirsek ileride Selçuk'un eksikliğini çok hissetmeyiz diye düşünüyorum ..Şöyle baktığımızda yeni Selçuk olarak bakabileceğimiz tek futbolcu bence Alper .Gerçekten gelişime çok açık bir oyuncu umarım transfer edebiliriz...Selçuk'un arkasında bir yıl beklerse çok çok şey öğreneceğine de eminim..

Egemen konusunda ise topu oyuna sokma işini Türkiye'de yapan tek stoper neredeyse ..En az 3-4 yıl daha verim alabileceğimizi düşünüyorum Umarım o da kalır ..

Yorum

Aynısını söyledim lazkopat...Üstelik mesela Selçuk karakter olarak çok bizim seveceğimiz bir tip değil aslında...Yani biz daha heyecanlı tipleri severiz...Bu uşak biraz soğuk ama...Adım adım koydu üstüne...Kalır inşallah...Bence asıl şampiyon olmazsak kalır
                Bayağı bi abartıcam ama selçuk kalsında istersek küme düşelim

Ayrıca Selçuğun gitmesi demek bence Burak'ı yarım izlemek demektir.

Yorum

• Sivas da oynayan Kadir için ne düşünüyorsunuz? Bir de Uğur Bursa dan Ozan için bir girişim duydun mu?

Yorum

• Ama şunu da kabul edelim ilk geldiği sene beklenenin çok altında idi bence Selçuk...Mesela o sene ikinci yarı sahiden çok kötü idi...Bu anlamda Barış dan erken ümit kesiyoruz sanki...Bir de Şenol hoca'nın kadro konusunda "muhafazkar" olduğunu ben de kabul ediyorum artık

Yorum

Zuravski falan deniyor ya değil...O senenin kaybı Gökdeniz meselesi aslında...Uşaklar Anarthosis maçına çıkarken bile biliyordu soruşturma geleceğini....O yüzden gençtir olmuştur desem de bir yerde Gökdeniz denilince ekşir yüzüm yalan yok....
                      Ah abi ah...şimdi bize kaybolan yıllarımızı zedelenen imajımızı verirler mi?2004 yılında aldığımız Türkiye Kupası sonrası saha içi röportajında ilk söylediği cümleyi bile hatırlıyorum. Askerdeydim o günlerde maçtan birkaç gün sonra İstanbul'a dönüşümde Soner Boz ile aynı uçaktaydık bu konuyu konuştuğumda biraz sert bir ifade kullanmıştım G.K için Soner abi biraz bozulmuştu ama 2 sene sonra ben haklı çıkmıştım. Keşke çıkmasaydım keşke yanılsaydım....
                      söylediği cümle : geçen yılda kupa primi 550 milyardı bu senede aynı başkanımızdan rica ediyoruz bir el atsın.
                      Sanırım geride bırakmalıyız ve artık geriye bakmamalıyız. Benim Selçuk'um var psikopatta olsa Engin'im var, kazma olsada Umut'um var. En Trabzonlu Giray'ım var onlar yeter bize uzak olsun o herif çok uzak!!!
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Valla bence iskelet yerli olmalı...Bu manada Selçuk Egemen Giray Burak Engin hatta Umut gibi adamların alternatifleri bulunmalı....Diğerleri 13 artı hükmünde gibi geliyor bana....İskelet yerli olacak arkadaş
                        Kesinlikle katılıyorum abi

sen gel buralara erdal abi yaa

güzel oluyor
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

İlginç ama Fatih i ne kadar istedik...Gökdeniz konusunda durum pek öyle görünmüyor....Yara kapansa da izi kalıyor galiba....
                          Fener`i sampiyonluktan etsin,yine isteriz Fatih`i.
                          En muhalifimiz bile.

Yorum

Sivas da oynayan Kadir için ne düşünüyorsunuz? Bir de Uğur Bursa dan Ozan için bir girişim duydun mu?
                            Yok abi öyle bir şey duymadım
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bir de bu İstanbul hacimlileri sahiden piyasayı çok yükseltiyorlar...Geçen kim diyordu Mehmet Topuz için Almanlar yoklamışlar da Fener den aldığı ücreti duyunca kalsın demişler

Yorum

Sivas da oynayan Kadir için ne düşünüyorsunuz? Bir de Uğur Bursa dan Ozan için bir girişim duydun mu?
                                Erdal Abi Ozan İpek mi yoksa Bekir Ozan Has mı ?
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Çalışıyor...
                                X