Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cagdas Atan daha forma bulamiyor Basel'de. Eger büyümek istiyorsak daha iyi lerini bulmaliyiz. Onun yüzünden eskilere karsiyim. Eski oyuncu aliyorsan, demekdirki o bölgede halen daha yükselise gecemedin . Gecende burada bir Disko'da gördüm. 1 saat gelis yolu, yani 2 saat gidis/gelis disko icin kalkti bizim buraya geldi. yani anlayin

Pawel iyi yapmis. Piotr iyi oynadi Bjkye karsi. Ben ikisinide begendim.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cagdas Atan daha forma bulamiyor Basel'de. Eger büyümek istiyorsak daha iyi lerini bulmaliyiz. Onun yüzünden eskilere karsiyim. Eski oyuncu aliyorsan, demekdirki o bölgede halen daha yükselise gecemedin . Gecende burada bir Disko'da gördüm. 1 saat gelis yolu, yani 2 saat gidis/gelis disko icin kalkti bizim buraya geldi. yani anlayin

mustafa yumlu varken çağdaş'ı istemem.mustafa 3-4 maç arka arkaya oynasın glowacki zor forma giyer
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cagdas Atan daha forma bulamiyor Basel'de. Eger büyümek istiyorsak daha iyi lerini bulmaliyiz. Onun yüzünden eskilere karsiyim. Eski oyuncu aliyorsan, demekdirki o bölgede halen daha yükselise gecemedin . Gecende burada bir Disko'da gördüm. 1 saat gelis yolu, yani 2 saat gidis/gelis disko icin kalkti bizim buraya geldi. yani anlayin

İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mustafa yumlu varken çağdaş'ı istemem.mustafa 3-4 maç arka arkaya oynasın glowacki zor forma giyer

Ben de eski oyuncu alınmasını pek sevmyiorum ama Çağdaş Basel'de zor oynamıyor geçen sezon 34 maça çıktı.

Ayrıca çalışkan ve kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Duran toplarda hem ayakla hem kafa ile iyi..Sol bek de oynayabiliyor.

Daha iyisi lazımsa Livorno'dan Knezevic israrla söylüyorum Hırvat milli bir oyuncu..

Mustafa Yumlu Giray'dan iyi diye düşünüyorum.Çok dengeli.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• sukut duralım....
          su fenerbahce macını bir alalım....

varsın olsun transfer yapmayalım....
          "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
          --------------------------Novalis--------------
          ------------

Yorum

• Aslinda son anda bir Misimovic hamlesi hicte fena olmazdi. En azindan sezon sonuna kadar kiralik.

------------Onur------------
            Serkan--Giray--Egemen--Cale
            -------Selcuk--Colman-------
            ----------Misimovic----------
            Yattara------------------Jaja
            ------------Umut------------

Kadroya bak be..
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de eski oyuncu alınmasını pek sevmyiorum ama Çağdaş Basel'de zor oynamıyor geçen sezon 34 maça çıktı.

Ayrıca çalışkan ve kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Duran toplarda hem ayakla hem kafa ile iyi..Sol bek de oynayabiliyor.

Daha iyisi lazımsa Livorno'dan Knezevic israrla söylüyorum Hırvat milli bir oyuncu..

Mustafa Yumlu Giray'dan iyi diye düşünüyorum.Çok dengeli.
              Gecen sene

Ben yakindan görüyorum buradaki durumunu Burda uzatabilirse en iyisini yapmis olur.

Yorum

• Glowacki´nin durumunnu bilen var mi?

Herkesin gözünden kaciyor ama görünüse göre bize hem stoper hemde Önlibero oynayabilen, gol yollarinda takima katki yapabilecek üstdüzey bir oyuncu lazim.

Ya da mutlak Ortasaha!!!

Senol Günes eger kupa macina, lig macina sakat veya cezali vermemek icin yedek kadroyla cikiyorsa, gerisini siz düsünün..geriye kalan 16 macin hepsi FB maci gibi final maci olacak!!!
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Cagdasin Stepanovdan bi farki olmadigini düsünüyorum. Stepanovun tekrar alinmasini istiyodum sezon basinda. Cagdas ne zaman adi gecse hayir diyemiyecegim bir futbolcu.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Gümgür gümbür Mustafa ile Giray geliyor abi ben kimseyi istemiyorum stopere.

Egemen-Giray-Mustafa-Glowacki

Bence Türkiye'nin en iyi stoperleri.

Yorum

• Degisik kaynaklarda Arsenalli genc yetenek Oguzhan Özyakup´la görüsdügümüz yaziliyor...
                      TM sitesine göre merkezi orta saha oyniyormus, yani Selcuk un posisyonunda kaliteli bi usak olmaliki Arsenalin PAF takimina alindi...
                      Yani Selcuk a alternatif olabilcek yetenekdeyse, kesinlikle simdi alip bazi maclarda gelicek sezona hazirlamaliyiz...
                      Hemde Trabzonlu usak...

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Degisik kaynaklarda Arsenalli genc yetenek Oguzhan Özyakup´la görüsdügümüz yaziliyor...
                        TM sitesine göre merkezi orta saha oyniyormus, yani Selcuk un posisyonunda kaliteli bi usak olmaliki Arsenalin PAF takimina alindi...
                        Yani Selcuk a alternatif olabilcek yetenekdeyse, kesinlikle simdi alip bazi maclarda gelicek sezona hazirlamaliyiz...
                        Hemde Trabzonlu usak...
                        Youtube'daki bir videosunun yorumlarında iki kişi ağız dalaşına girmişler ve bunlardan birisininde 2 hafta önceki mesajında, "Oğuzhan'ın kuzeniyle konuşup bizimle anlaştığını, artık bundan sonrada Türk Milli takımında oynayacağını" yazmış.
                        Ne derece doğru bilinmez ama sanırım hem bizim, hemde Milli Takımımız için iyi bir yatırım olurdu.
                        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Youtube'daki bir videosunun yorumlarında iki kişi ağız dalaşına girmişler ve bunlardan birisininde 2 hafta önceki mesajında, "Oğuzhan'ın kuzeniyle konuşup bizimle anlaştığını, artık bundan sonrada Türk Milli takımında oynayacağını" yazmış.
                          Ne derece doğru bilinmez ama sanırım hem bizim, hemde Milli Takımımız için iyi bir yatırım olurdu.

Haber61 e göre babasi suan Istanbuldaymis, ayni zamandamenejerliginide babasi yapiyormus zaten, yani suan Istanbulda görüsme yapiliyor olabilir, Fener macindan osnra netlesir...
                          Suan her oyuncu Trabzonsporu secicekdir, hele bi Trabzonlu biri Türkiyeyi düsüniyorsa ilk tercihi daima Trabzonspordur...

Yorum

• Oguzhanin amcasi bu forumda üye
                            Arsenalde 61 numarali formayi giymek istedigini söylemisdi bundan iki yil önce

Aslinda Gökhan Töreyi kiralik+satin alma opsiyonuyla alsak daha iyi olur bence

Twentede cok iyi oynayan Stochu Chelsea 5,5 milyona fenere satti
                            Gökhan Töre yide böyle alabiliriz, belki daha uygun bir fiyata
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Ya Konan, Cisse veya gecen sezon Bundesligada oynayan Aristide Bance alabilsek keske
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya Konan, Cisse veya gecen sezon Bundesligada oynayan Aristide Bance alabilsek keske
                                Bende sizinle aynı fikirdeyim. İsim konusunda birşey diyemem ama orta saha oyuncusundan ziyade, forvet alınması taraftarıyım. Colman yada Selçuk'a birşey olursa diye beklemekten ziyade, yiyebileceğimizden bir fazla gol atmalıyız diye düşünüyorum. Bence esas sıkıntımız forvet. Orta sahada alternatifimiz mevcut sayılır. Bir şekilde idare edebiliriz ama Manisaspor'un, Bucaspor'un bile bizden yani şampiyonluğa oynayan bir takımdan daha fazla forveti var.
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X