Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    feybe maçından sonra transferler bekliyorum
    Benim de bu yönde bir umudum var..
    Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Annan 3.5 Mio euroya Schalkeye transfer oldu.
      Alamadık ya şu adamı...
      İnşallah pişman olmayız,,,,,

Yorum

• Schalke hangi parayla alcak annani?
        DFL den ihtar aldilar önümüzdeki sezon belki lisans bile alamicaklar
        Kaldi ki Magath yönetime laf atti 300 bin € transferler icin bile izin almam gerek diye
        Rakitic 1,5 milyona sattilar ondanda para kazanamadilar yani, annan sampiyonlar liginde oynadigi icin ordada islerine yaramayacak

Kesinlikle yalan haber
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• geç kaldık yine... fener maçına kadar kaliteli bir orta saha ve kaliteli bir stoper transfer etmemiz gerekliydi. glowacki'nin sezonu tamamlayamayacağı gün gibi aşikar. fener maçını kaybedersek defans yüzünden kaybederiz. ondan sonra toparlanmamız da zaten imkansız. bursa bu hafta gese'yi ezer geçer ensemize yapışır.

Yorum

• Bradley GS ya Transfer olmus.

Burada yaziliyordu zaman zaman.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Orta sahaya oyunu iki yönlü oynayan birini alamadık yanarım da ona yanarım...
              .

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bradley GS ya Transfer olmus.

Abi kaynak nedir kesin mi ?
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bradley GS ya Transfer olmus.

Ne kadara aldılar acaba...

Orta sahalarını sağlam yaptılar, Bradley iyi adam Abd milli takımını izlerken iç çekerek izlediğim futbolcuydu Landon Donovan ile birlikte, üstelik 23 yaşında ...
                  .

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Annan 3.5 Mio euroya Schalkeye transfer oldu.
                    Keşke şu adamı alsaydık bence iyi bir transfer olurdu
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Annan Schalke'de.
                      Rosenborg Baskani dogruladi, cok önemli ve cok iyi bir oyuncu kaybettiklerini söyledi. Schalke, Valencia'dan daha iyi bir teklif yapmis.
                      Rakitic Sevilla yolunda..
                      Kaynak:
                      Der FC Schalke 04 hat einen Ersatz für Ivan Rakitic schon gefunden. Der Ghanaer Anthony Annan wechselt laut seines Klubs nach Gelsenkirchen. Der VfL Wolfsburg hat seinen Einkaufsbummel offenbar noch nicht beendet: Jonathan Pitroipa und Christian Schulz sollen kommen.
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Seneye lig baya çekişmeli olacak.

Bjk nin transferleri gs nin transferleri ve sakatların dönmesiyle bizde şampiyon olursak alacağımız oyuncularla lig kalitesi çok artacak.

ama bu yıl gs ve bjk bişi yapamaz.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• stilic'de rusyaya transfer olacak gibi
                          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Önerim eski bir dost, Çağdaş Atan..

1 yıl Bundesliga'da 2 yıl İsveç'in Basel takımında oynayarak tecrübe kazandı.

Sene sonunda kontratı bitiyor.Trabzonspor'a olan sevgisini ise hepimiz biliyoruz

"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• brozek kardeşleri almanyadan 2 takımda istemiş daha doğrusu sadece pawel'i istemiş hannover ve stutgard.pawelde kardeşimide alırsanız gelirim demiş
                              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Halen ortasahada alternatif eksikliğimiz var.İyi bir yedek alırsak rahatlayacağımızı düşünüyorum.Allah korusun Selçuk sakatlanırsa takım felç olur ki bunu 8taş maçının ilk yarısında gördük
                                Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...

Yorum

Çalışıyor...
                                X