Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• habu sokora nasiıl topçu beyler?

Yorum

• MedyaTrabzon Zokora Bitti Yazıyo Fanatikte Zokora İddası

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        habu sokora nasiıl topçu beyler?
        ingilterede lakabı maestro idi
        twitter @hopeMit

Yorum

• Gündemdeki isimlerle bu kadar meşgul olmamanızı tavsiye ediyorum. Transferlerin %70'i tamam geyiğine ise kesinlikle itibar etmemenizi tavsiye ederim.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• zokorayı uğur meleke st etiennede oynarken galatasaraya önermişti.1 milyon bedeli vardı almadılar. sonra iki iyi transfer yaptı tottenham ve sevilla
            twitter @hopeMit

Yorum

• o bu değilde ne zaman ismi enterasan olmayan bir yabancımız olacak acaba
              Yattara-Jaja-Alanzinho-Zokara-El Hamdi-Mise Mise
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ingilterede lakabı maestro idi
                fenerde oynayan appiah gibi bi şey mi?

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fenerde oynayan appiah gibi bi şey mi?
                  benzer tekniği daha iyi
                  twitter @hopeMit

Yorum

• Trt şimdi 3 dakikalık Cenk Tosun haberi verdi
                    Peşinden de 10 saniyelik Alper Potuk transferinde son aşamada dedi
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Cenk'i hayatta satmaz İbrahim Kızıl satacağı parayıda bizimkiler vermez, 3-4 milyon euro'ya Cenk Tosun'u satmazlar herhalde.
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Erdal Abi duymasın Antepten topçu alacağımızı biz bejeke miyiz diye kızdı geçen de
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• trt haberlerine kesinlikle itibar etmeyin renkdaşlar. bizim kuzen trt haber'de rayting toplayabilmek için balon haber yaptırıyoruz dedi. aksi halde elemanlara mesaiyi iteliyorlarmış. mesaiden yırtmak için yapılan haberler onlar diyor. yasal olarak balon haber yapmaya da hiç bir engel yokmuş.

Yorum

• Twitter adresi de @maestrozokora
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Alper ve Zokora transferi aynı anda yapılırsa bir futbolcuyu boşa çıkarır. Bu Selçuk değildir inşallah.

Ek olarak Pektemek, Cenk'ten çok daha makul bir transfer olur.
                              "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Yalan da olsa söyle hoşuma gidiyor be
                                hep kahır hep kahır bıktık be!
                                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Yükleniyor...
                                X