habu sokora nasiıl topçu beyler?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehabu sokora nasiıl topçu beyler?twitter @hopeMit
Yorum
-
Gündemdeki isimlerle bu kadar meşgul olmamanızı tavsiye ediyorum. Transferlerin %70'i tamam geyiğine ise kesinlikle itibar etmemenizi tavsiye ederim.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
o bu değilde ne zaman ismi enterasan olmayan bir yabancımız olacak acaba
Yattara-Jaja-Alanzinho-Zokara-El Hamdi-Mise Miseyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleingilterede lakabı maestro idi
Yorum
-
İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerde oynayan appiah gibi bi şey mi?twitter @hopeMit
Yorum
-
Erdal Abi duymasın Antepten topçu alacağımızıbiz bejeke miyiz diye kızdı geçen de
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Yorum
Yorum