Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yekta Kurtuluşa 3.75 milyon € Stancuya 5 milyon € verilen yerde. Bizim futbolcularımıza PAHA BİÇİLEMEZ
    Ağasarlı_61

Yorum

• pardon fanatikte yazıyormuş
      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yekta Kurtuluşa 3.75 milyon € Stancuya 5 milyon € verilen yerde. Bizim futbolcularımıza PAHA BİÇİLEMEZ
        Onlar göstermelik rakamlardır tıpkı Tabata transferinde olduğu gibi.

Yorum

• artık sercan, bataglia, turgay, ozan ve diğerleri milleri seyredderler.millerde kendi ortasına kafa vurarak gol atar. bursa yönetimi, miller transferiyle takımın altına dinamit koymuştur. eğer o rakamlar doğruysa, bursadan bu yarı hiçbirşey olmaz!!!

Yorum

• Aston villa maçına baktım da Orhan ne kafa vurmuş arkadaş...Sert bir korner,Kim vurursa gol olur ve gooooolll...Trabzon yıkılıyor
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              artık sercan, bataglia, turgay, ozan ve diğerleri milleri seyredderler.millerde kendi ortasına kafa vurarak gol atar. bursa yönetimi, miller transferiyle takımın altına dinamit koymuştur. eğer o rakamlar doğruysa, bursadan bu yarı hiçbirşey olmaz!!!

takım dengesi fena bozulcak, biz zirvede bitirelimde hayırlısıyla,kim ne olursa olsun.
              Entropi İyidir.

Yorum

• Bucaspor'lu Civar'ı takip etmenizi öneriyorum.Fenerbahçe maçında 10 yıllık süperlig topçusu gibi oynadı.
                Colmandante

Yorum

• ......................
                  En son Bekir tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 20:27.

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bucaspor'lu Civar'ı takip etmenizi öneriyorum.Fenerbahçe maçında 10 yıllık süperlig topçusu gibi oynadı.
                    41 dakikada oyundan alindi. Sari kartida vardi. Bence sag bek olan Kamil daha iyi ama...
                    1

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onlar göstermelik rakamlardır tıpkı Tabata transferinde olduğu gibi.
                      Abi rakamlarda oynama yapamazlar. Borsaya bildirdikleri rakamlarda oynama olmaz...
                      Ağasarlı_61

Yorum

• Kenny Miller'in Türkiye'de pek iş yapacağını düşünmüyorum açıkçası. Tıpkı bizim Brozek'i de düşünmediğim gibi. En iyi forvet transferini Almeida ile Beşiktaş yaptı bence. Bize lazım olan bir Annan, bir Almeida gibi adamdı ikisini de alamadık. Ha aldığımız adamlar mevcutlara ne kadar başarılı alternatif olabilirlerse şampiyonluk şansımız o denli artar. Mevcut 11 imiz zaten bir sakatlık olmazsa şampiyonluğu getirecek gibi duruyor.
                        #7 King of Kings

Yorum

• Pawel başlasın oynamaya , sıralar golleri ben güveniyorum o uşağa

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kenny Miller'in Türkiye'de pek iş yapacağını düşünmüyorum açıkçası. Tıpkı bizim Brozek'i de düşünmediğim gibi. En iyi forvet transferini Almeida ile Beşiktaş yaptı bence. Bize lazım olan bir Annan, bir Almeida gibi adamdı ikisini de alamadık. Ha aldığımız adamlar mevcutlara ne kadar başarılı alternatif olabilirlerse şampiyonluk şansımız o denli artar. Mevcut 11 imiz zaten bir sakatlık olmazsa şampiyonluğu getirecek gibi duruyor.
                            Ben nedense Almeida'nın ligimize uygun bir forvet olduğunu düşünmüyorum . Guti, Simao gibi ayakları olan bir takımda elbette skor üretecektir de , o yarım sezon da 15 gol atarım ayaklarını geçsin .

O değilde Bobo'nun kontratı bitiyor , adam kaç sezondur Türkiyede tanımadığı stoper yok , aldığı ücrette yanılmıyorsam 1,2 milyon euro civarında .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben nedense Almeida'nın ligimize uygun bir forvet olduğunu düşünmüyorum . Guti, Simao gibi ayakları olan bir takımda elbette skor üretecektir de , o yarım sezon da 15 gol atarım ayaklarını geçsin .

O değilde Bobo'nun kontratı bitiyor , adam kaç sezondur Türkiyede tanımadığı stoper yok , aldığı ücrette yanılmıyorsam 1,2 milyon euro civarında .
                              Bobo için gazetelerde ücret konusunda anlaşamadığı yazılıp çiziliyordu. En son 1.7 milyon euro istediği söyleniyordu. Ne kadar doğrudur bilemiyorum.
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Bobo çok para alıyor, kaldı ki istanbulda yasamaya dahi nazlaniyor.

Bize Hırvat, Sırp vesair adamlar ya da Jaja gibi yıldızlar lazım..
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X